Wanneer moet ik aanwezig zijn op Bremen Airport?

Bremen airport wordt bediend door 14 verschillende luchtvaartmaatschappijen met ongeveer 50 non-stop bestemmingen in meer dan 20 landen in Europa, Noord-Afrika en Azië. Elke luchtvaartmaatschappij beveelt een ander tijdstip aan waarop u bij het inchecken zou moeten zijn. Lees meer over de exacte inchecktijden op de website van de luchtvaartmaatschappij waarbij u geboekt hebt.

Over het algemeen moet u echter minimaal 2 uur van tevoren bij de incheckbalies van uw luchtvaartmaatschappij aankomen voor een vlucht binnen Europa. Omdat het parkeren en de shuttle wat extra tijd vereisen, en bij Valet Parking wat extra tijd nodig is om uw voertuig te controleren, raden wij u aan 2,5 uur voor uw vlucht naar het parkeerterrein te rijden, of rechtstreeks naar het Valet Parking op de luchthaven.


Reserveer nu je parkeerplaats


Is uw bestemming buiten Europa?

Dan hebt u een zogenaamde intercontinentale vlucht geboekt. Voor vluchten buiten Europa is het over het algemeen aan te raden 2,5 uur voor vertrek bij het inchecken aan te komen. Ook hier adviseren wij u om 30 minuten extra te laten voor het parkeer proces. Voor intercontinentale vluchten is het raadzaam om 3 uur van tevoren op het parkeerterrein of op de luchthaven aan te komen om voldoende tijd te hebben voor het parkeer proces en vervolgens om in te checken.

Heeft u vragen?

Neem contact op met onze klantenservice.

Email of bel ons.