Park & Fly Düsseldorf

Park & Fly Düsseldorf spant zich altijd in om het parkeren zo makkelijk mogelijk te maken. Het ervaren parkeerbedrijf zorgt ervoor dat u veilig en voordelig kunt parkeren op 2 minuten van de luchthaven. Met hun shuttle- en valetdienst kunt u zowel buiten als overdekt parkeren.

Meer informatie

Adres

Parsevalstrasse 21, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park & Fly Düsseldorf

Park & Fly Düsseldorf beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Park & Fly Düsseldorf

Park & Fly Düsseldorf bestaat al meer dan 10 jaar. Zij beschikken over verschillende parkeerterreinen, zowel binnen als buiten, met ruimte voor meer dan 500 auto’s. Personenauto’s van alle afmetingen kunnen geparkeerd worden. U kunt dag en nacht parkeren.

Shuttle parkeren
Bij deze optie wordt u in 2 minuten met een shuttlebus naar het vliegveld gereden. Het personeel parkeert de auto voor u en helpt u graag om de koffers in de shuttlebus te laden. De shuttlebus brengt u na uw terugvlucht weer naar het parkeerterrein.

Valet parkeren
Wanneer u kiest voor valet parkeren, rijdt u met uw auto naar het vliegveld. Hier wordt u opgewacht door een medewerker van Park & Fly. Deze parkeert uw auto voor u na een gezamenlijke inspectie. U kunt zelf ondertussen de luchthaven binnenlopen. Wanneer u terugkomt van uw reis, brengt een medewerker de auto weer naar het vliegveld.

De parkeerterreinen van Park & Fly Düsseldorf worden goed bewaakt. Het buitenterrein is omheind en heeft slagbomen en videobewaking. Ook de parkeergarages worden door videocamera’s bewaakt. Uw autosleutels worden bewaard in een kluis.

Voor en na de parkeerduur wordt uw auto geïnspecteerd op schade en mankementen aan de buitenkant. Er worden foto’s gemaakt en de kilometerstand wordt opgeschreven. De medewerkers zijn verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Park & Fly.

Park & Fly Düsseldorf beschikt over een carwash en de buitenterreinen zijn verhard. Op de hoofdlocatie zijn toiletten aanwezig en kunt u zo nodig binnen wachten. U kunt gratis kinderzitjes aanvragen voor de reis met de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
U rijdt naar de hoofdlocatie op Parsevalstraße 21 in Düsseldorf. Vanaf de A52 en A44 is het ongeveer 3 minuten rijden en dan bent u bij het parkeerterrein. Voor meer informatie over de route kunt u terecht op onze routeplanner. Het vliegveld van Düsseldorf zit dicht in de buurt.

10 minuten voor aankomst op de hoofdlocatie belt u even naar Park & Fly. U rijdt het terrein op en aan de rechterhand zit een wit gebouw. Hier kunt u zich melden, waarna u samen met een medewerker uw auto inspecteert. Een medewerker parkeert uw auto op het gewenste parkeerterrein. Er wordt maximaal 14 km in uw auto gereden.

Een shuttlebus staat hierna voor u klaar om u naar het vliegveld te brengen. De witte shuttlebussen zijn makkelijk te herkennen aan het logo van Park & Fly. De shuttlebus brengt u naar de vertrekhal Terminal A. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart, de rit duurt niet langer dan 2 minuten. Park & Fly heeft twee shuttlebussen, dus grotere groepen hoeven niet lang wachten.

Vertrek
Terug van uw vliegreis belt u Park & Fly wanneer u uw koffers weer heeft. De witte shuttlebus zal dan weer voor u klaar staan bij Terminal A. U wordt weer naar de hoofdlocatie gebracht waar uw auto op u staat te wachten. Na een korte controle van uw auto kunt u naar huis rijden.

Mocht u een of meerdere dagen eerder of later komen dan gepland, dan kunt u dit doorgeven aan Park & Fly. Mogelijk zult u extra dagen bij moeten betalen, dit kunt u ter plekke in contanten doen. Als uw vlucht enkele uren vertraging oploopt, dan maakt dit meestal niet uit.

Valet parkeren

Aankomst
Indien u gekozen heeft voor valet parkeren, rijdt u naar het vliegveld van Düsseldorf. U belt 10 minuten voordat u aankomt met Park & Fly. Een chauffeur staat dan op u te wachten bij Terminal A.

De medewerker zal uw auto herkennen aan uw kenteken en het model auto. Deze gegevens geeft u door wanneer u uw reservering maakt. Uw auto wordt vervolgens door u en de chauffeur gecontroleerd. Hierna parkeert de chauffeur uw auto binnen of buiten zoals gewenst. Er wordt maximaal 9 kilometer met uw auto gereden.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Düsseldorf Airport haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met het nummer van de parkeeraanbieder. Een medewerker rijdt uw auto dan weer naar Terminal A. Voordat u naar huis rijdt, kijkt u nog even uw auto na met de chauffeur.

Het kan zijn dat u om een of andere reden een dag of meer later terug vliegt dan gepland. U kunt dit tijdens de reis nog doorgeven aan de parkeeraanbieder. Wanneer hierdoor extra kosten ontstaan, kunt u deze ter plekke contant afrekenen met de chauffeur.

Adres

Parsevalstrasse 21, 40468, Düsseldorf

Help