Park & Fly Düsseldorf

Park & Fly Düsseldorf spant zich altijd in om het parkeren zo makkelijk mogelijk te maken. Het ervaren parkeerbedrijf zorgt ervoor dat u veilig en voordelig kunt parkeren op 2 minuten van de luchthaven. Met hun shuttle- en valetdienst kunt u zowel buiten als overdekt parkeren.

Meer informatie

Adres

Parsevalstrasse 21, 40468, Düsseldorf
Parkeren Dusseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park & Fly Düsseldorf

Park & Fly Düsseldorf beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Park & Fly Düsseldorf

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,4
Op basis van 202 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 04 juli 2022.


Prima service

8

Heeft geparkeerd in juni 2022. Beoordeling geschreven op 10 juni 2022.


Ik had nog nooit eerder mijn autosleutel ingeleverd. Bij terugkomst stond mijn auto buiten het terrein. Waar stond hij de hele week?
Alles ging lekker snel! Snelle shuttle, snelle afhandeling.

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 24 mei 2022.


Prima

10

Heeft geparkeerd in mei 2022. Beoordeling geschreven op 21 mei 2022.


Alles goed, aangekomen, paar minuten later direct met de shuttle naar het vliegveld gebracht.
Visa versa het zelfde... aangekomen, gebeld.. ze vroegen om nogmaals te bellen als we onze bagage zouden hebben. Dit gedaan en wederom 5-10 min later kwamen ze aan.
Auto stond keurig klaar en bijna net zo schoon als toen ik hem had afgeleverd maar daar kunnen zij sowieso niks aan doen, aan het weer

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 07 mei 2022.


Perfect geregeld. Binnen paar minuten wordt je weggebracht naar het vliegveld of opgehaald vanaf het vliegveld met een shuttlebusje. ze zetten je auto wel op een andere parkeerplaats en houden je sleutel. Dat wisten we niet maar ging verder prima!

10

Heeft geparkeerd in april 2022. Beoordeling geschreven op 29 april 2022.


Super goed, auto werd in ontvangst genomen, bij terug komst stond hij netjes vooraan, de ramen iets open lekker fris in de auto. Wij gaan zeker de volgende keer hier weer gebruik van maken. Ook het vervoer van en naar het vliegveld, geen lange wachttijden, binnen 10 minuten zijn ze om je op te halen.

Groeten Patrick Kappert.

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 30 maart 2022.


Heel fijn om te parken zeer vriendelijk en hulpzaam en snel brengen en halen volgende keer weer parkeren

8

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 15 maart 2022.


Goede ervaring

10

Heeft geparkeerd in maart 2022. Beoordeling geschreven op 13 maart 2022.


Sehr gut

8

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 11 maart 2022.


Uitstekend, voor herhaling vatbaar

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 06 maart 2022.


Vriendelijk en behulpzaam personeel, helder en bondig door personeel geïnformeerd

10

Heeft geparkeerd in februari 2022. Beoordeling geschreven op 06 maart 2022.


Goed. Auto afgegeven en met 5 muniten stonden we op vliegveld.

Op de bon die is meegegeven stond wel een verkeerd telefoon nummer. Moest deze wel even opzoeken online, dat zorgde even voor paniek bij ons.

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 25 februari 2022.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 19 februari 2022.


Snelle correcte afhandeling

6

Heeft geparkeerd in januari 2022. Beoordeling geschreven op 18 januari 2022.


Het telefoonnummer dat ons op de heenweg verstrekt was klopte niet. Zelf heb ik gegoogeld op park and fly en toen kwam het goed. Op de terugweg werd pas bij de 2 e keer bellen opgenomen. We hadden een ander nr gekregen en dat klopte wel. Verder was alles uitstekend en de auto ook.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Hetty Wemekamp, Hartelijk dank voor het achterlaten van een review. De beoordelingen van onze klanten zijn van belang om onze diensten te verbeteren. Vervelend om te horen dat de informatie die wij communiceerden niet juist was. Wij hebben het probleem onderzocht, de parking is van telefoonnummer veranderd in de laatste maand en het juiste contactnummer voor Nederlandse klanten was inderdaad nog niet geüpdate. Excuses voor het ongemak. Wij hebben dit probleem inmiddels weer rechtgezet. Bedankt voor het doorgeven van uw signaal, hier hebben wij veel aan gehad! Om de vervelende ervaring enigszins weg te nemen, heeft onze klantenservice contact met u opgenomen per mail en een passende oplossing geboden. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Parkos

Over Park & Fly Düsseldorf

Park & Fly Düsseldorf bestaat al meer dan 10 jaar. Zij beschikken over verschillende parkeerterreinen, zowel binnen als buiten, met ruimte voor meer dan 500 auto’s. Personenauto’s van alle afmetingen kunnen geparkeerd worden. U kunt dag en nacht parkeren.

Shuttle parkeren
Bij deze optie wordt u in 2 minuten met een shuttlebus naar het vliegveld gereden. Het personeel parkeert de auto voor u en helpt u graag om de koffers in de shuttlebus te laden. De shuttlebus brengt u na uw terugvlucht weer naar het parkeerterrein.

Valet parkeren
Wanneer u kiest voor valet parkeren, rijdt u met uw auto naar het vliegveld. Hier wordt u opgewacht door een medewerker van Park & Fly. Deze parkeert uw auto voor u na een gezamenlijke inspectie. U kunt zelf ondertussen de luchthaven binnenlopen. Wanneer u terugkomt van uw reis, brengt een medewerker de auto weer naar het vliegveld.

De parkeerterreinen van Park & Fly Düsseldorf worden goed bewaakt. Het buitenterrein is omheind en heeft slagbomen en videobewaking. Ook de parkeergarages worden door videocamera’s bewaakt. Uw autosleutels worden bewaard in een kluis.

Voor en na de parkeerduur wordt uw auto geïnspecteerd op schade en mankementen aan de buitenkant. Er worden foto’s gemaakt en de kilometerstand wordt opgeschreven. De medewerkers zijn verzekerd volgens de algemene voorwaarden van Park & Fly.

Park & Fly Düsseldorf beschikt over een carwash en de buitenterreinen zijn verhard. Op de hoofdlocatie zijn toiletten aanwezig en kunt u zo nodig binnen wachten. U kunt gratis kinderzitjes aanvragen voor de reis met de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
U rijdt naar de hoofdlocatie op Parsevalstraße 21 in Düsseldorf. Vanaf de A52 en A44 is het ongeveer 3 minuten rijden en dan bent u bij het parkeerterrein. Voor meer informatie over de route kunt u terecht op onze routeplanner. Het vliegveld van Düsseldorf zit dicht in de buurt.

10 minuten voor aankomst op de hoofdlocatie belt u even naar Park & Fly. U rijdt het terrein op en aan de rechterhand zit een wit gebouw. Hier kunt u zich melden, waarna u samen met een medewerker uw auto inspecteert. Een medewerker parkeert uw auto op het gewenste parkeerterrein. Er wordt maximaal 14 km in uw auto gereden.

Een shuttlebus staat hierna voor u klaar om u naar het vliegveld te brengen. De witte shuttlebussen zijn makkelijk te herkennen aan het logo van Park & Fly. De shuttlebus brengt u naar de vertrekhal Terminal A. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart, de rit duurt niet langer dan 2 minuten. Park & Fly heeft twee shuttlebussen, dus grotere groepen hoeven niet lang wachten.

Vertrek
Terug van uw vliegreis belt u Park & Fly wanneer u uw koffers weer heeft. De witte shuttlebus zal dan weer voor u klaar staan bij Terminal A. U wordt weer naar de hoofdlocatie gebracht waar uw auto op u staat te wachten. Na een korte controle van uw auto kunt u naar huis rijden.

Mocht u een of meerdere dagen eerder of later komen dan gepland, dan kunt u dit doorgeven aan Park & Fly. Mogelijk zult u extra dagen bij moeten betalen, dit kunt u ter plekke in contanten doen. Als uw vlucht enkele uren vertraging oploopt, dan maakt dit meestal niet uit.

Valet parkeren

Aankomst
Indien u gekozen heeft voor valet parkeren, rijdt u naar het vliegveld van Düsseldorf. U belt 10 minuten voordat u aankomt met Park & Fly. Een chauffeur staat dan op u te wachten bij Terminal A.

De medewerker zal uw auto herkennen aan uw kenteken en het model auto. Deze gegevens geeft u door wanneer u uw reservering maakt. Uw auto wordt vervolgens door u en de chauffeur gecontroleerd. Hierna parkeert de chauffeur uw auto binnen of buiten zoals gewenst. Er wordt maximaal 9 kilometer met uw auto gereden.

Vertrek
Nadat u weer geland bent op Düsseldorf Airport haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met het nummer van de parkeeraanbieder. Een medewerker rijdt uw auto dan weer naar Terminal A. Voordat u naar huis rijdt, kijkt u nog even uw auto na met de chauffeur.

Het kan zijn dat u om een of andere reden een dag of meer later terug vliegt dan gepland. U kunt dit tijdens de reis nog doorgeven aan de parkeeraanbieder. Wanneer hierdoor extra kosten ontstaan, kunt u deze ter plekke contant afrekenen met de chauffeur.

Adres

Parsevalstrasse 21, 40468, Düsseldorf