Wilt u op vakantie, een beurs bezoeken of uw auto om een andere reden veilig parkeren? Dan bent u bij Parkspace24 aan het juiste adres. Selecteer eenvoudig de gewenste huurperiode online en laat ons uw auto ophalen. De rest wordt gedaan door Parkspace24. Uw voertuig is hier in de beste handen. De service van Parkspace24 is beschikbaar tussen 07:00 en 00:00.

Meer informatie

Adres

Helfmann-Park 3, 65760, Eschborn
Parkeren Frankfurt Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkspace24

Parkspace24 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
20%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg

Over Parkspace24

Met Parkspace24 kiest u voor een parkeeraanbieder met meer dan 100 parkeerplaatsen in de buurt van de luchthaven van Frankfurt. De parkeerplek is goed beveiligd en de betrouwbare Valet-Service zorgt ervoor dat u volledig ontspannen aan uw reis kunt beginnen. De service van Parkspace24 is beschikbaar tussen 07:00 en 00:00

Valet-Service

Valet-Parking biedt u de mogelijkheid om direct naar de luchthaven van Frankfurt te rijden op de dag van uw reis. Eenmaal aangekomen bij de terminal, zal een medewerker van Parkspace24 op u wachten om uw voertuig op te halen. Deze zal hij vervolgens veilig parkeren op de parkeerplaats. Bij terugkomst rijdt hij uw auto terug naar de luchthaven, zodat u uw reis direct kunt vervolgen.

Het maakt niet uit of u kiest voor de parkeergarage of de open ruimte: Met Parkspace24 bent u er zeker van dat uw auto veilig geparkeerd staat. Alle parkeerplaatsen zijn voorzien van videobewaking, worden afgesloten en zijn verlicht. Verder is deze parkeeraanbieder ook verzekerd bij Allianz AG. Bij het inleveren van uw voertuig op de luchthaven vindt een voertuigcontrole plaats. Uw voertuig wordt gecontroleerd op eventuele bestaande schade en deze wordt genoteerd zodat er achteraf geen misverstanden kunnen ontstaan.

Met de Valet-Service moet u uw autosleutels inleveren zodat de medewerker van Parkspace24 uw voertuig van de luchthaven naar de parkeerplaats kan rijden. Tijdens uw afwezigheid worden uw sleutels bewaard in een kluis in het kantoor van de parkeeraanbieder.

Het parkeerterrein van Parkspace24 is deels geasfalteerd en deels bedekt met grind. U heeft ook de mogelijkheid om uw auto te laten wassen. Parkspace24 is tussen 07:00 en 00:00 bereikbaar en het personeel helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

Bij Parkspace24 heeft u de keuze tussen een overdekte parkeergarage en een parkeergarage in de open lucht. Parkeerterrein 1 bevindt zich aan de Stettiner Str. 51, 65795 Hattersheim, parkeerterrein 2 aan de Stahlstraße 33, 65428 Rüsselsheim am Main en het open terrein aan de Cheruskaweg 40, 65929 Frankfurt am Main. De inrijhoogte vanaf parkeergarage 2 is 2,10 m.

Aankomst

Rijd direct naar de luchthaven van Frankfurt op de dag van uw reis. U wordt verzocht om 30 minuten voor uw aankomst naar Parkspace24 te bellen. U vindt het telefoonnummer hierboven. In dit telefoontje meldt u zich aan en overlegt u een ontmoetingsplaats op de luchthaven. Bij aankomst op de luchthaven herkent de Parkspace24 medewerker u aan uw nummerplaat en automodel, die u bij uw reservering heeft opgegeven. De sleutels worden dan overhandigd en het voertuig wordt op de luchthaven gecontroleerd om eventuele latere problemen te voorkomen. U kunt dan inchecken voor uw vlucht en de werknemer zal uw auto veilig naar de parkeerplaats rijden (Helfmann-Park 3, 65760 Eschborn).

De dienst van Parkspace24 is beschikbaar van 07:00 tot 00:00 uur. In de tussentijd van 23:45-7:00 uur berekent Parkspace een toeslag van 75€, die u ter plaatse contant dient te betalen, indien u dit niet direct bij de reservering selecteert

Terugkomst

U wordt verzocht naar Parkspace24 te bellen zodra u uw bagage heeft opgehaald na terugkomst van uw reis. U vindt het telefoonnummer hierboven. Tijdens het telefoongesprek bespreekt u opnieuw het ontmoetingspunt waar het voertuig zal worden overhandigd. Eenmaal daar aangekomen, krijgt u uw sleutels terug en kunt u direct doorreizen naar huis.

Adres

Helfmann-Park 3, 65760, Eschborn