Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek bij Groningen Eelde airport aanwezig zijn?

Bij Parkos raden we aan om uiterlijk 2 uur voor uw vlucht te arriveren op het vliegveld, zodat u zonder stress het incheckproces kunt doorlopen. Neem daarbij ook de tijd voor het parkeren en de reistijd van de shuttle mee. Zo komt u niet voor onaangename verrassingen te staan wanneer u gaat parkeren bij vliegveld Eelde


Reserveer nu je parkeerplaats


 

Wanneer u heeft gekozen voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar de geboekte parkeerpartner en het bijbehorende parkeerterrein. Wanneer u aankomt op het parkeerterrein, neemt u de shuttlebus naar Groningen Eelde airport. De reistijd van de shuttlebus staat altijd aangegeven op onze website en in de bevestigingsmail van uw reservering.

 

Bij valet parkeren kunt u gelijk naar het vliegveld rijden, waar een medewerker van de parkeerpartner op u wacht. Deze medewerker controleert de auto op schade en vervolgens overhandigt u uw sleutels aan deze medewerker. Deze parkeert vervolgens uw auto op het parkeerterrein waar u een boeking voor heeft gemaakt. Op deze manier kunt u gemakkelijk en snel uw reis voortzetten.

 

Heeft u vragen?

Onze klantenservice staat voor u klaar op werkdagen tussen 9:00 - 17:00 uur.

Email of bel ons.