Fair Parken Frankfurt

Vertrouw op de professionals van Fair Parken Frankfurt om stress en onzekerheid van uw reisplannen weg te nemen. Uw parkeerservice bij Frankfurt Airport goedkoop en flexibel. U parkeert uw auto zelf en neemt de sleutels mee.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron

  Fair Parken Frankfurt biedt overdekte parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarage of buiten op het parkeerdek. Met de comfortabele en rookvrije voertuigen kunt u ontspannen terwijl de ervaren en hoffelijke chauffeurs u veilig en op tijd naar de luchthaven van Frankfurt rijden. U neemt de autosleutels mee op uw reis.

  Google Maps link naar de parkeergarage: https://maps.app.goo.gl/TYvpTonEyZ8bTS5g6

 • veiligheid

  chevron

  De parkeerplaatsen zijn omheind en er is 24/7 toezichthoudend personeel aanwezig. Ook is de parkeeraanbieder verzekerd. U kunt er zeker van zijn dat uw voertuig veilig is.

 • faciliteiten

  chevron

  Dienstverlening: Shuttle parking buiten. De parkeerplaats heeft ook een wachtruimte waar u voor uw reis een kopje koffie kunt drinken. Er wordt gratis wifi aangeboden en natuurlijk hulp met uw bagage.

  Google Maps link naar de parking: https://maps.app.goo.gl/TYvpTonEyZ8bTS5g6

 • bereikbaarheid

  chevron

  Aankomst

  U rijdt op de dag van uw reis naar het terrein van Fair Parken Frankfurt. Bel alleen als u te laat komt. Bij aankomst op de parkeerplaats laadt u uw bagage uit en parkeert u zelf uw auto. U neemt uw sleutels mee. De shuttlebus brengt u vervolgens rechtstreeks naar de luchthaven naar het vertrekniveau Terminal 1 van Terminal 2. Beide terminals worden bediend.

  Fair Parken Frankfurt wenst u een ontspannende vakantie of een goede en succesvolle zakenreis.

  Terugkeren

  Bel Fair Parken Frankfurt zodra u uw bagage heeft. De shuttlebus van Fair Parken Frankfurt komt binnen 15 minuten en rijdt u terug naar de parkeerplaats.

 • Locatie

  chevron

Over Fair Parken Frankfurt

 • Snelle service
 • Ervaren parkeeraanbieder
 • Stipte shuttle service
 • Direct boeken
Beschikbaarheid Fair Parken Frankfurt
10 juni 2023 naar 17 juni 2023 Wijzig data

Fair Parken Frankfurt beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.