7,9/10 2.233 beoordelingen

Parkeren Vliegveld Keulen

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
11
info message
Best beoordeeld
Safe parken Koeln
info checkmark
Goedkoopste
Valet König
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Easy Parken Köln

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren bij vliegveld Keulen

Tijdens uw vliegvakantie wilt u natuurlijk uw auto veilig en vertrouwd parkeren bij vliegveld Keulen. Bij Parkos reserveert en vergelijkt u betrouwbare parkeerplekken. De beste parkeeraanbieders bij vliegveld Keulen Bonn vindt u op onze site. Deze parkeeraanbieders bevinden zich ten noordwesten van Keulen Bonn Airport, tot 5 minuten rijden van de terminal. Vanaf de snelweg langs de luchthaven zijn de parkings goed bereikbaar. Via Parkos kunt u gemakkelijk en snel reserveren voor de laagste prijs, zonder extra kosten. Sleutels meenemen of sleutels afgeven, shuttle parkeren of valet parkeren, buiten of overdekt, er is voor ieder wat wils bij Airport Keulen Bonn.


Het moderne vliegveld Keulen Bonn vervoert elk jaar miljoenen passagiers naar 130 verschillende bestemmingen. In 1913 vertrok het eerste vliegtuig vanaf vliegveld Keulen Bonn, In 2017 heeft Keulen Bonn Airport bijna 12,5 miljoen passagiers vervoerd. De luchthaven bezit over een ondergronds treinstation, bezit een groot aantal parkeerplekken (12.000) en is een basis van de Duitse Luchtmacht. Op de luchthaven Köln Bonn bevindt zich een kazerne met soldaten en civiele medewerkers, deze houden zich bezig met het vervoer en veiligheid van staatsbezoeken en hulpgoederen. Vliegt u vanaf luchthaven Keulen Bonn? Dan kunt u nu een parkeerplek online reserveren via Parkos!


Parkeren wordt, net als vliegen, steeds goedkoper. Toch blijft het parkeren bij Keulen Bonn Airport zelf duur. Er zijn echter alternatieve parkeeraanbieders met goedkope parkeerplekken, met een ligging vlakbij het vliegveld. Deze parkeeraanbieders werken niet samen met de luchthaven maar beschikken desalniettemin over een uitstekende service. U kunt bij ons direct een keuze maken uit één van de voordelige parkeeraanbieders, zo bespaart u een hoop geld. Er is voldoende aanbod bij Keulen Bonn maar, wacht niet te lang want vol = vol.Goedkoop parkeren bij vliegveld Keulen Bonn

Bij een vakantie naar het buitenland hoort natuurlijk een gepaste parkeerplek voor uw auto. Parkos geeft u een indruk van de verschillende parkeeraanbieders rondom vliegveld Keulen Bonn en vergelijkt deze voor u. De locaties van de parkeerplaatsen zijn simpel, maar veilig en vertrouwd. Bovendien zijn de prijzen lager dan wanneer u gaat parkeren bij het vliegveld zelf. De ervaringen van het parkeren vliegveld Keulen zijn goed. Omdat de afstand van de parking tot Keulen Airport te voet niet optimaal is, wordt er bij elke parking vervoer naar en van de luchthaven geregeld in de vorm van een gratis shuttleservice.

navigation

Door het vervoer van de parkeerplaats naar de terminals hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer. De duur van de rit naar de luchthaven verschilt per aanbieder. De opties voor valet parkeren en shuttle parkeren verschillen ook per parkeeraanbieder. EasyParken Köln is één van de aanbieders die beschikt over shuttle en valet parkeren. Beide, kort parkeren en lang parkeren vliegveld keulen, zijn mogelijk. Gratis parkeren vliegveld Keulen is niet mogelijk. U bent in elk geval verzekerd van goedkoop parkeren vliegveld Keulen Bonn.

“checklist”

Dat de alternatieve parkeeraanbieders goedkoop parkeren vliegveld Keulen Bonn mogelijk maken, betekent niet dat het parkeerterrein en de service minder zijn dan bijvoorbeeld parkeren vliegveld Keulen p3. De parkeerplaats bevindt zich altijd in de buurt van de luchthaven, u kunt parkeren nabij het vliegveld zonder u zorgen te maken. De beleving bij valet parkeren is hetzelfde als uw auto parkeren op vliegveld Keulen. Alleen dan wordt uw auto door een medewerker ergens buiten het vliegveld op een parkeerplaats geparkeerd. Medewerkers zullen u helpen en u kunt gebruik maken van extra opties bij de parkeerplaatsen. Goedkoop parkeren hoeft dus niet onder te doen aan de kwaliteit. De overbodige kosten parkeren vliegveld Keulen zijn de reden dat zij veel klanten binnenhalen, die klanten wil de parking behouden. U kunt 24 uur per dag parkeren vliegveld Keulen Bonn.

reviews

De beoordelingen op onze website over het parkeren Airport Keulen Bonn zijn gebaseerd op klantervaringen. Onze klanten worden uitgenodigd om de parkeeraanbieders bij Keulen Airport te beoordelen. Ervaringen parkeren vliegveld Keulen zijn representatief voor de service van de parkeeraanbieder. Aanbieders bij Keulen Airport worden beoordeeld met een 8,7 gemiddeld.

Shuttle parkeren en valet parkeren

Shuttle parkeren en valet parkeren zijn de twee parkeermogelijkheden die wij bieden voor het parkeren vliegveld Keulen. Hoe werkt dat? Hieronder leest u hoe dit werkt.

Shuttle parkeren

Kies uw manier van parkeren

Twee parkeervormen die worden gehanteerd bij onze parkeeraanbieders zijn shuttle en valet parkeren. Shuttle parkeren houdt in dat u naar de parkeerplaats van de aanbieder rijdt. Als u contact heeft opgenomen met de parking zullen zijn vervoer naar Keulen Airport voor u regelen. U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats. Op de terugweg belt u naar de parking en wordt u vanaf Keulen airport naar uw auto gebracht. U hoeft maar een klein stukje te lopen naar uw auto op de parkeerplaats. De shuttlebus voor het parkeren bij vliegveld Keulen Bonn is gratis in alle gevallen. Er zitten geen extra kosten verbonden aan de shuttle service, u betaalt alleen de parkeertarieven die op onze site vermeld staan. Dat maakt parkeren vliegveld Keulen goedkoop voor iedereen. Drie mogelijkheden voor shuttle parkeren biedt Parkos Keulen Airport parkeren. Als u een keuze maakt uit één van de drie verschillende aanbieders, hoeft u geen gebruik te maken van het openbaar vervoer en de drukte van de luchthaven. Bij shuttle parkeren bij vliegveld Keulen Bonn kan onderscheid gemaakt worden tussen buiten en overdekt parkeren. Voor vragen met betrekking tot shuttle parkeren vliegveld Keulen kunt u onze veelgestelde vragen raadplegen of neem contact op met onze klantenservice.

Valet parking Keulen

Kies uw manier van parkeren

Valet parkeren Airport Keulen bespaart u tijd en moeite. U rijdt naar Keulen airport en kunt tijdelijk uw auto parkeren vliegveld Keulen, tot een medewerker deze van u overneemt. De auto geeft u af op de plek die vermeld staat in de bevestiging. Vervolgens wordt uw auto door de medewerker geparkeerd op de parkeerplaats. Van tevoren geeft u aan of u wilt dat uw auto binnen of buiten komt te staan, wanneer beide opties mogelijk zijn. Kosten parkeren vliegveld Keulen zijn hoger, terwijl u op deze manier minder moeite doet. Het telefoonnummer van de parkeeraanbieder dient u te bellen voordat u aankomt bij Keulen Airport en als u bent geland op de terugreis. U wilt niet parkeren bij het vliegveld, daarom is het belangrijk dat de parking weet wanneer u op de juiste plek aankomt. Wanneer u heeft gebeld om aan te geven dat u bent geland, zal een medewerker naar de afgesproken plek komen met uw auto. De medewerker zal met uw auto wachten tot u op die plek van de luchthaven arriveert. Dan krijgt u uw auto terug en kunt u direct door naar huis. Valet parkeren vliegveld Koln Bonn is de meest comfortabele vorm van parkeren. Lang parkeren en kort parkeren is bij shuttle en valet parkeren mogelijk. Voor vragen met betrekking tot valet parkeren vliegveld Keulen kunt u onze veelgestelde vragen raadplegen of neem contact op met onze klantenservice.

Lang parkeren Keulen Bonn

Lang parkeren bij vliegveld Keulen Bonn is geen probleem bij Parkos. Op onze website vindt u het beste aanbod van parkeeraanbieders op de door u ingevulde data. Alle parkeeraanbieders worden voor u op een rijtje gezet. Deze zijn door ons persoonlijk geïnspecteerd, bij elke aanbieder kunt u veilig en vertrouwd parkeren.

We hebben een aantal tips voor u als u gaat lang parkeren bij Keulen airport:

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Vergelijk direct tussen verschillende aanbieders: Parkeeraanbieders vergelijken zodat u een geschikte parkeerplaats vindt. Ieder heeft zijn eigen voorkeuren, bij Parkos kunt u kiezen. Bij Parkos Parkeren luchthaven Keulen Bonn is goedkoop en bespaart u veel geld op het parkeren tijdens uw reis.

Kies uw manier van parkeren

Bekijk onze verschillende parkeermogelijkheden: maak een keuze uit de twee manieren van parkeren. Wilt u uw auto laten ophalen door een chauffeur, of naar de luchthaven worden gebracht door een shuttlebus. Het verschil tussen shuttle parkeren en valet parkeren is belangrijk om te weten voordat u een parkeerplek reserveert.


Shuttle parkeren houdt in dat u zelf naar de parkeerplaats rijdt om uw auto te parkeren. Daarna wordt u met een shuttle bus naar de luchthaven gebracht door een chauffeur. Op de terugreis zal deze bus u vanaf Keulen Airport naar het parkeerterrein brengen. Goedkoop parkeren vliegveld Keulen-Bonn doet u door te kiezen voor shuttle parkeren.


Valet parkeren houdt in dat u rechtstreeks naar de terminals van Keulen Airport rijdt. U kunt dan even uw auto parkeren op het vliegveld tot een medewerker van de parking u aanspreekt. Nadat de medewerker uw auto van u heeft overgenomen kunt u uw reis hervatten. Nadat u bent geland staat uw auto op u te wachten voor Keulen Airport. U kunt met uw eigen auto direct uw reis voortzetten. Via Parkos kunt u valet parkeren vliegveld Keulen reserveren.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende aanbieders van parkeren vliegveld Keulen Bonn vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat. De parkeerplaatsen bij Keulen Airport zijn voorzien van omheining en camera’s. Alle parkeeraanbieders zijn door Parkos persoonlijk bezocht en gecontroleerd. Op de site vindt u meer informatie hierover. Voor het lang parkeren bij Keulen Airport zijn er 24 uur per dag mensen aanwezig bij de parking.

Plan uw reis

Plan uw reis: U kunt uw reis plannen voordat u gaat parkeren bij vliegveld Keulen Bonn. Parkos raadt u aan dit te doen om te voorkomen dat u voor verrassingen komt te staan. Zorg dat u optijd aanwezig bent bij de luchthaven. Via de routeplanner van Parkos kunt u de snelste route naar Keulen Airport of het parkeerterrein uitstippelen.

Hoe ver van tevoren moet ik bij mijn parkeerplek aanwezig zijn?

Als u binnen Europa vliegt zijn de incheckbalies twee uur van tevoren geopend. Wanneer u buiten Europa vliegt zijn de incheckbalies eerder geopend en raden wij aan drie uur van tevoren aanwezig te zij…

Hoe werkt valet parkeren bij vliegveld Keulen?

Valet parkeren is een makkelijke manier van parkeren bij het vliegveld van Keulen. U rijdt namelijk met de auto naar de vertrekhal van Keulen. Hier staat de chauffeur op u te wachten. Deze zal uw auto…

Hoe werkt shuttle parkeren bij vliegveld Keulen?

Het shuttle parkeren werkt als volgt: U rijd naar het parkeerterrein bij vliegveld Keulen toe. U kunt zelf zien dat uw auto veilig staat geparkeerd. Met uw bagage loopt u naar de shuttlebus toe. U laa…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd