9,4/10 4.974 beoordelingen

Parkeren Rotterdam Airport

Wijzig vliegveld
Group 3 om te boeken 3 MIN
checkmark
Beste deals
checkmark
Meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd
checkmark
Gratis reserveringen annuleren/wijzigen
Informatie
info car
Parkeeraanbieders
4
info message
Best beoordeeld
Park Simply
info checkmark
Goedkoopste
Speed Parking
info compass
Dichtstbij de luchthaven
Valet Parking Rotterdam Airport

Bekijk de parkeerplaatsen op de kaart

Parkeren bij Rotterdam Airport

Een vakantie is een moment van rust en van genieten. Laat u niet verrassen aan het begin van uw vakantie en zorg dat u de parkeerplek voor uw auto op tijd boekt. Niet meer met uw zware koffers met het openbaar vervoer. Parkeer uw auto dichtbij airport Rotterdam. Vergelijk bij Parkos de verschillende parkeeraanbieders rondom Rotterdam The Hague Airport gemakkelijk en snel. Zo maakt u een wel overwogen beslissing en kunt u gemakkelijk online reserveren. Gratis parkeren is vrijwel zeker niet mogelijk. Maar bij Parkos bent u verzekerd van de beste prijs, wij bieden u altijd betere prijzen dan de officiële parkings p1 en p3 Rotterdam Airport. U kunt nu online reserveren via Parkos.

Inhoud:

  1. Goedkoop Parkeren
  2. Shuttle & Valet Parking
  3. Lang Parkeren
  4. Vergelijk Parkings

Sinds 2006 is Rotterdam The Hague Airport na Schiphol en Eindhoven Airport het vliegveld met de hoogste bezoekersaantallen van Nederland. In 2004 werd voor het eerst de grens van 1.000.000 passagiers bereikt. De laatste drie jaar reizen er jaarlijks zo’n 1.700.000 mensen via dit vliegveld. Dit gaat gepaard met veel mensen die willen parkeren bij Rotterdam. Wilt u goedkoop en veilig parkeren, boek dan uw parkeerplek gemakkelijk en snel via Parkos.Goedkoop parkeren bij Rotterdam Airport

Niemand vindt het leuk om teveel te betalen voor een parkeerplek. Zeker niet wanneer u op reis bent en al genoeg uitgeeft aan de reis zelf. Parkos biedt u alternatieve aanbieders tegen de laagste prijs om te parkeren bij luchthaven Rotterdam. De terreinen van de parkeeraanbieders bevinden zich rondom het vliegveld maar niet op het vliegveld. Om deze reden kunt u bij onze aanbieders zo goedkoop parkeren in vergelijking met de prijs die Rotterdam Airport zelf vraagt voor hun parkeerplekken. Het terrein waar uw auto geparkeerd wordt is enkele minuten rijden vanaf het vliegveld, door deze afstand is de huur van het terrein een stuk lager dan wanneer deze parkeerplek direct op het vliegveld was geweest.

navigation

De verschillende aanbieders in Rotterdam liggen aan de rand van de stad. Boek online een parkeerplaats bij één van onze twee aanbieders bij Luchthaven Rotterdam. Namelijk Shuttle Parking Rotterdam Airport en Speed Parking, beschikken allebei over een parkeerterrein in het noorden van de stad. Wanneer u bij Speed Parking reserveert, rijdt u uw auto naar de parkeerplek en parkeert u uw auto zelf. Zorg dat u optijd aanwezig bent voor uw vlucht. Beide bieden zij de mogelijkheid om de sleutels mee te nemen op reis. Wanneer uw auto geparkeerd staat, zal er een medewerker voor u klaar staan om u te helpen met uw koffers en vervolgens met een shuttlebus naar Rotterdam Airport te brengen.

checklist

U bent bij Parkos dus verzekerd van een betrouwbare parkeeraanbieder. Ook bent u gegarandeerd van de laagste prijs. Bij enkele parkeeraanbieders is het mogelijk om voor een beetje extra service te kiezen zoals bijvoorbeeld het schoon laten maken van uw auto. Wilt u gebruik maken van zulke services dan kunt u 24 uur voor vertrek uw reservering wijzigen. U zult dan terugkomen van uw reis en kunt met een schone auto uw reis naar huis vervolgen.

reviews

Niet alleen wij vertellen u dat de parkeeraanbieders die Parkos aanbiedt betrouwbaar zijn. Onze klanten beoordelen de parkeeraanbieders rondom Rotterdam Airport gemiddeld met een 9,4


*Parkeertarieven Rotterdam kunnen variëren afhankelijk van de periode, de gegevens werden berekend voor 01.05.-08.05.2022.

Parkeren Rotterdam Luchthaven Aanbieder pakketten - parkeertarieven
Parking
parkeertarieven Rotterdam airport
Prijs per week Afstand Type parkeerplaats Type parking
Speed Parking € 72,60 5 min Buiten Shuttle
Terminal- Parking Rotterdam Airport € 92,00 1 min Binnen Lopen
Valet Parking Rotterdam Airport € 93,25 - Buiten Valet
Valet Parking Rotterdam Airport € 135,00 - Binnen Valet

Shuttle- en valet parkeren

Er is een aantal termen dat u vaak terug zult zien op onze website; shuttle parkeren en valet parkeren parkeren. Wij geven u wat meer uitleg hierover.

Shuttle parkeren

shuttle parkeren Rotterdam airport

Shuttle parkeren is één van de twee verschillende vormen van parkeren op de luchthaven die Parkos u biedt. Bij Shuttle parkeren Rotterdam Airport rijdt u naar de parkeeraanbieder en parkeert u uw auto zelf. Wanneer uw auto netjes geparkeerd staat zal er een shuttlebus op u staan te wachten welke u naar luchthaven Rotterdam brengt. Er zullen medewerkers voor u klaar staan om u te helpen met uw koffers. Deze shuttlebus is natuurlijk gratis, de prijs die aangegeven staat op onze website is de totaalprijs. Geen onverwachte kosten meer. Bij terugkomst zal er eveneens een shuttlebus voor u klaar staan om u terug naar uw auto te brengen. Wanneer u een late vlucht heeft en uw vlucht is vertraagd zal er altijd iemand voor u aanwezig blijven op locatie. Zij zullen u nooit in de steek laten. Het shuttle parkeren bij Rotterdam Airport is bij ons nog nooit met een onvoldoende beoordeeld u kunt dus uitgaan van een uitstekende kwaliteit en een goede service! Heeft u nog vragen over shuttle parkeren bij vliegveld Rotterdam? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Valet parkeren

valet parkeren bij Rotterdam airport

Wanneer u wilt parkeren op de luchthaven en gebruik maakt van valet parkeren Rotterdam Airport kiest u voor net een beetje extra service. Bij valet parkeren rijdt u uw auto naar de vertrekhal waar een medewerker van de parking op u staat te wachten. De exacte locatie waar de medewerker op u zal staan wachten kunt u vinden in de bevestigingsmail die u ontvangt als u de reservering heeft afgerond. In deze mail staat ook het telefoonnummer van de chauffeur die uw auto naar de parkeerplek zal rijden. U heeft bij Rotterdam The Hague Airport één mogelijkheid wat betreft valet parkeren, namelijk Valet Parking Rotterdam Airport. Bij dezeaanbieder staat uw auto overdekt. Op de dag van uw terugkomst wordt uw auto naar het vliegveld gebracht zodat u na landing direct in uw eigen auto kunt stappen en uw reis naar huis kunt vervolgen. Is uw vlucht vertraagd? Dan kunt u tot 24 uur voor vertrek uw reservering wijzigen. Eveneens als het shuttle parkeren in Rotterdam is ook het valet parkeren in Rotterdam nog nooit met een onvoldoende beoordeeld. Heeft u nog vragen over valet parkeren bij vliegveld Rotterdam? Bekijk dan onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

Lang parkeren vliegveld Rotterdam

Met Parkos is lang parkeren Rotterdam Airport een fluitje van een cent. Of u nou twee dagen of een langere periode op reis gaat, bij ons vindt u altijd de beste aanbieders. Door onze vergelijking kunt u altijd kunnen genieten van de laagste prijs. Alle aanbieders zijn voor u persoonlijk geïnspecteerd zodat u er zeker van kunt zijn dat uw auto veilig geparkeerd staat bij een betrouwbare aanbieder.

Vergelijk tussen verschillende aanbieders

Bekijk onze verschillende aanbieders kies de parkeeraanbieder die het beste bij u past. Denk hierbij aan de keuze tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Het prijsverschil tussen parkeeraanbieders. Wilt u uw sleutels meenemen of niet? Al deze mogelijkheden maken de keuze lastig. Maak daarom niet overhaast een beslissing en vergelijk de parkeeraanbieders op onze site.

Kies uw manier van parkeren

Kies uw manier van parkeren. Wij bieden u twee verschillende manieren van parkeren op Rotterdam the Hague airport. Wilt u dat uw auto opgehaald wordt door een chauffeur? Of wordt u liever naar het vliegveld gereden? Er zijn verschillende vormen van parkeren. Let er daarom op dat u het verschil kent tussen shuttle parkeren en valet parkeren. Mocht u achteraf toch de verkeerde keuze hebben gemaakt kunt u tot 24 uur voor vertrek de parkeerplek voor uw reservering kosteloos annuleren.

Kiest u voor shuttle parkeren, dan rijdt u zelf naar het parkeerterrein waarna u met de gratis shuttlebus naar het vliegveld wordt gereden. De shuttlebus zet u dichtbij de vertrekhal af, dit is minder dan een minuut lopen. Bij terugkomst op het vliegveld zal de shuttlebus weer voor u klaarstaan. Deze rijdt u naar het parkeerterrein waar uw auto geparkeerd staat. Shuttle parkeren is vaak de goedkoopste oplossing voor het parkeren rondom Rotterdam Airport. Goedkoop parkeren is nog nooit zo makkelijk geweest. De aanbieders bij Parkos zijn altijd goedkoper dan de parkeerplekken die het vliegveld zelf aanbiedt. Boek daarom online een parkeerplaats via Parkos.

Kiest u voor valet parkeren dan kunt u zelf uw auto naar het vliegveld rijden. Bij het vliegveld zal een chauffeur voor u klaar staan die uw auto aanneemt en uw auto naar een extern parkeerterrein brengt. U stapt uit bij de vertrekhal en bent binnen één minuut lopen bij de incheckbalie. Bij terugkomst zal uw auto weer voor u klaarstaan bij het vliegveld en kunt u direct uw reis naar huis weer vervolgen. Wanneer u de keuze tussen shuttle en valet parking heeft gemaakt kunt u ook nog kiezen tussen overdekt parkeren of parkeren in de buitenlucht.

Veiligheid

Veiligheid: Heeft u de verschillende parkeeraanbieders voor het parkeren bij Rotterdam Airport vergeleken? Dan wilt u natuurlijk ook dat uw auto op een veilige manier geparkeerd staat. Parkos inspecteert daarom persoonlijk alle locaties. Hierbij wordt gelet op veiligheid van het parkeerterrein en de faciliteiten die het terrein te bieden heeft. Bekijk daarom de verschillende veiligheidsmaatregelen die de aanbieder heeft getroffen, zo kunt u zelf zien dat uw auto veilig en betrouwbaar geparkeerd staat en kunt u met een gerust gevoel op reis. Alle aanbieders die Parkos aanbiedt beschikken over een beveiligd parkeerterrein, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Plan uw reis

Plan uw reis: Voordat u gaat lang parkeren bij vliegveld Rotterdam raden wij u aan om uw reis goed te plannen. Dit om te voorkomen dat u voor mogelijke verrassingen komt te staan. Plan uw reis naar het vliegveld goed, hiervoor kunt u gebruik maken van de routeplanner . Wanneer u zich op deze manier goed voorbereid kan dit u en uw reisgenoten een hoop stress besparen. Zo bent u ervan verzekerd dat u uiterlijk twee uur voor vertrek aanwezig bent. Wij raden al onze klanten die gebruik maken van shuttle parkeren aan om ruim voordat u moet inchecken bij de parking aanwezig te zijn. Bij de parkeeraanbieder moet u uw auto eerst parkeren en vervolgens samen met een medewerker de auto controleren op schade, wanneer het druk is bij de parking kan dit langer duren dan verwacht. Mocht onverhoopt uw vlucht geannuleerd worden, dan kunt u 24 uur voor vertrek uw reservering annuleren zoals omschreven in onze algemene voorwaarden.

Hoe laat moet ik bij het parkeren van Rotterdam Airport aanwezig zijn?

Rotterdam Airport faciliteert vele vliegmaatschappijen, elke vliegmaatschappij hanteert andere inchecktijden. Wij van Parkos raden u echter aan om 2,5 uur van te voren aanwezig te zijn als u reist bin…

Hoe werkt valet parkeren bij Rotterdam Airport?

Wanneer u voor valet parkeren Rotterdam Airport kiest, wordt uw auto opgehaald bij de vertrekhal. U rijdt dus met uw auto gewoon naar Rotterdam Airport. U belt een kwartier voor aankomst bij de vertre…

Hoe werkt shuttle parkeren bij Rotterdam Airport?

Wanneer u gaat parkeren bij Rotterdam airport kiest voor de optie shuttle parkeren bij luchthaven Rotterdam The Hague Airport heeft u keuze uit twee verschillende aanbieders. Shuttle parking Rotterdam…
Onze voordelen
usp car
Alle parkeerplaatsen zijn zorgvuldig geïnspecteerd
usp earth
De beste deals op parkeren bij vliegvelden
usp free
Gratis wijzigen en annuleren tot 24 uur voor aankomst
usp like
Vertrouwd door meer dan 3 miljoen klanten wereldwijd