Park Flug Zaventem

Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park Flug Zaventem biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u kunt uw autosleutels meenemen op reis. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service.

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Flug Zaventem

Park Flug Zaventem beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park Flug Zaventem

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,0
Op basis van 360 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 27 april 2018.


Goede ervaring makelijk te bereiken via snelweg snelle services en zeer dicht bij de luchthaven

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 08 april 2018.


Parkeerplaats is een wat vervallen terrein met gaten en plassen, wel afgesloten. Voor de rest geen aanmerkingen: korte wachttijd, tussen 5 en 10 minuten rijtijd met nieuw busje, chauffeurs steeds vriendelijk en correct.
Prijs is erg laag vergeleken met concurrentie.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 07 april 2018.


Snel telefoon contact, prima chauffeurs

6

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 04 april 2018.


Goed service, mooi optijd met brengen en halen, naar en van de luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 04 april 2018.


Top service

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 03 april 2018.


Prima

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 01 april 2018.


De gemaakte afspraken voor zowel wegbrengen als ophalen zijn voor 100% uitgevoerd

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 31 maart 2018.


Je belt 30 minuten voor aankomst parkeerterrein op en een medewerker staat bij de poort. Ook na terugkomst even bellen en het busje komt je meteen ophalen. Alles is perfect gelopen en voor herhaling vatbaar.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 30 maart 2018.


Prima plek voor heel weinig geld. We hadden gemeld dat we er om 8 uur s ochtends zouden zijn. Uiteindelijk waren we er om half 8. Het bellen had geen zij, want we moesten een half uurtje wachten. Om 8 uur gingen we wel echt weg en waren daarom goed op tijd! Op de terug moesten we ook even wachten, maar dit was ook maar tien minuutjes. Daarnaast was het personeel vriendelijk. Ook al spreken sommigen alleen Frans, ze doen hun best om zich verstaanbaar te maken in het Engels

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 28 maart 2018.


Keurig op tijd gebracht en gehaald.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 26 maart 2018.


Snelle en vriendelijke service. Alles gaat zoals afgesproken en in vergelijking met Schiphol NL is het fijne en betaalbare dienst.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 23 maart 2018.


Een net bedrijf. Zowel op de heen als terugweg vlot gereisd.
Jammer dat niet alle medewerkers Nederlands praten.
De wagens staan erg kort op elkaar. Toen ik terugkwam, zat er witte verf op mijn deur. Dit moet van de wagen zijn die er stond toen we aankwamen. Iets meer ruimte is dus niet overbodig

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 23 maart 2018.


Prima Service

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 22 maart 2018.


Vriendelijk en stipt.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 22 maart 2018.


We werden snel opgehaald nadat we de chauffeur aan de telefoon hadden gehad. Waren ook snel op het vliegveld! Zo ook op de terugreis! Alles prima geregeld!

Over Park Flug Zaventem

Het parkeerterrein van Park Flug Zaventem biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park Flug Zaventem en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Park Flug Zaventem beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park Flug Zaventem is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park Flug Zaventem ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park Flug Zaventem beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park Flug Zaventem erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park Flug Zaventem. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij de bushaltes op niveau 0, bij de halte met de letter ‘E’. De bushalte zit tegenover het gebouw van Swissport.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park Flug Zaventem laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Help