Park Flug Zaventem

Wilt u graag zonder zorgen uw auto parkeren tijdens uw vliegreis? Park Flug Zaventem biedt ruime parkeerplekken aan op hun kleine parkeerterrein. Er is dag en nacht personeel aanwezig op het terrein en u dient de autosleutels af te geven. U wordt binnen 10 minuten naar het vliegveld gebracht met de gratis shuttle service.

Meer informatie

Adres

Kerklaan 100, 1830, Machelen
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park Flug Zaventem

Park Flug Zaventem beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Park Flug Zaventem

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,9
Op basis van 293 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 18 februari 2018.


Best goed. Simpel en snel.
makkelijk te boeken.
Niet lang hoeven wachten op de transfer.
Prijs ook goed.
Mijn TOM TOM kent nummer 100 niet, maar met het invoeren van nummer 98 vind je het ook.
Adres is in Machelen. TOM TOM geeft 2 mogelijkheden met Machelen aan. Zal wel een verschil in wijk zijn. Dit kan verwarring geven.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 17 februari 2018.


Goed te vinden parkeerplaats en goed afgesloten, dus veilig. De chauffeurs waren vriendelijk en behulpzaam. We hebben maar een paar minuten hoeven te wachten dus dat was prettig. Maar ik denk dat je nooit langer hoeft te wachten als een half uurtje en dat is gezien de prijs van €38 voor 5 dagen ook nog wel te overzien. Ik vond wel 1ding wat minder slim. Wanneer de chauffeurs gebeld werden door klanten gebruikten ze gewoon hun mobiele telefoon ipv handsfree te bellen. Als personenvervoerder in 2018 kan dit voor een paar tientjes toch goed opgelost worden. Dat zou de service nog professioneler maken. Verder top.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 13 februari 2018.


Snel en conform afspraak.
Zeer correcte medewerkers, maar communicatie via telefoon schiet tekort.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 07 februari 2018.


Super leuk op professional organisatie. Volgende keer zal ik ook gebruik van hun parking maken.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 03 februari 2018.


Toen wij bij het terrein aankwamen hoefden we maar heel even te wachten en toen kwam het busje al, bracht ons meteen naar de luchthaven. Bij terugkomst stond het busje al op ons te wachten! Super! Keurige meneer, parking achter hek, prima!

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 01 februari 2018.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 30 januari 2018.


Goede service en goedkoop. Vriendelijke medewerkers. Auto staat achter hekken.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 27 januari 2018.


Zeer goed! Snelle service. Heel gemakkelijk een half uurtje van te voren bellen dat je aankomt en bij terugkomst ook even een belletje en ze komen er aan.
Vriendelijke mensen.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 25 januari 2018.


Snelle breng en ophaal tijd en vriendelijke medewerkers. Jammer dat 1 medewerker geen Nederlands sprak maar we kunnen wel communiceren.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 23 januari 2018.


Uitstekende service!! We werden direct na aankomst op de parkeerplaats wegge bracht naar het vliegveld met een goede uitleg hoe te handelen bij terugkomst. Ook op de terugreis gehandelt overeenkomstig de uitleg, werden we binnen 10 minuten opgehaald en naar de parkeerplaats gebracht.
De medewerkers waren erg vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 23 januari 2018.


Top!!!!!! Geen ander meer

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 18 januari 2018.


Goede hulp geboden door chauffeur van de shuttlebus toen we aankwamen bij een auto met dode accu. Heeft ons heel goed weer op weg geholpen en ondertussen oma van 89 jaar oud netjes "geparkeerd" in zijn eigen goed verwarmde shuttle bus.
Prima service!!

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 17 januari 2018.


Goed geregeld ,volgens afspraak .

6

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 16 januari 2018.


Jongen was zeer onvriendelijk. Is ook handiger om bagage uit te laden bij busje zodat er niet vanaf de parkeerplaats hoeft te worden gesleept.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Heidi Furrer, Bedankt voor het schrijven van een review, dat stellen we erg op prijs. We snappen dat het niet fijn is als u uw bagage een stuk mee moet slepen. Onze excuses. Dit hebben wij ook doorgegeven aan Park Flug Zaventem. We hopen dat uw reservering naar behoren is verlopen. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 14 januari 2018.


Prima snelle service

Over Park Flug Zaventem

Het parkeerterrein van Park Flug Zaventem biedt ruimte voor 150 auto’s. Elk model auto van elke mogelijke afmeting kan terecht op het parkeerterrein. De parking is 24 uur per dag geopend, de gehele week door.

Shuttle parkeren
U parkeert de auto op het terrein van Park Flug Zaventem en houdt de autosleutels bij u. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 10 minuten naar het vliegveld. Het personeel helpt u graag om uw bagage in de shuttlebus te laden. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van het vliegveld.

Park Flug Zaventem beschikt over een goed beveiligd terrein. Om het terrein heen zit een ijzeren hek dat bewaakt wordt door een alarmsysteem en beveiligingscamera’s. De parkeerplaats is goed verlicht en er is altijd personeel op het terrein aanwezig.

Het parkeerterrein van Park Flug Zaventem is verhard. Als u nog op de shuttlebus moet wachten, kunt u droog staan in de wachtruimte op het terrein. U kunt voor de rit met de shuttlebus een kinderstoeltje aanvragen.

Mocht u met een rolstoel reizen, dan kunt u deze gewoon meenemen in de shuttlebus.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Park Flug Zaventem ligt aan de Kerklaan 100 te Machelen. Dit ligt vlakbij de snelweg E19. Om het adres makkelijk te vinden, kunt u gebruik maken van de routeplanner van Parkos. Het terrein ligt op 6 kilometer van Zaventem.

Wanneer u bij het parkeerterrein aankomt, staat er een medewerker bij de ingang op u te wachten. De medewerker zal u een parkeerplek toewijzen. Daarna kunt u al uw koffers overhevelen naar de shuttlebus.

De shuttlebus zal op het terrein staan te wachten. Park Flug Zaventem beschikt over 2 bussen, die elk 7 personen tegelijk kunnen vervoeren. U kunt de shuttlebus herkennen aan de plaat op de zijkant met het logo van Park Flug Zaventem erop. De rit met de shuttlebus duurt hoogstens 10 minuten.

Vertrek
Wanneer u weer terugkomt van uw reis, neemt u 15 á 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden contact op met Park Flug Zaventem. Zij sturen de shuttlebus dan naar het vliegveld. U wordt opgehaald bij de bushaltes op niveau 0, bij de halte met de letter ‘E’. De bushalte zit tegenover het gebouw van Swissport.

Het kan gebeuren dat u de dag van uw terugvlucht tijdens de reis onverwacht moet of wilt wijzigen. Als dit het geval is, kunt u dit het beste op tijd aan Park Flug Zaventem laten weten. Wanneer u één of meer dagen later terugkomt, kunnen er extra kosten worden verrekend. Bijkomende kosten kunt u ter plaatse betalen aan de medewerkers.

Help