Valet Parking Rotterdam Airport

Parkeren bij Valet Parking Rotterdam Airport is zeer gemakkelijk. Met de valetservice die Valet Parking Rotterdam Airport u biedt geeft u uw auto af bij het Wingshotel direct naast het vliegveld. Uw auto wordt hier in de parkeergarage voor u geparkeerd en u kunt uw reis vervolgen.

Meer informatie

Adres

Rotterdam Airportplein 55, 3045 AP, Rotterdam
Parkeren Rotterdam Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerd van een parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Beoordelingen Valet Parking Rotterdam Airport

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 68 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 05 november 2017.


Beleefd goed servise

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 03 november 2017.


Behulpzame medewerker. Auto stond al klaar bij terugkomst.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2017.


Prima geregeld en op de afgesproken tijd.

8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 29 september 2017.


Vertrek en aankomst op Airport Rotterdam is zeer goed verlopen.
De Auto stond klaar en de medewerker was heel vriendelijk.
We gaan volgend jaar zeker weer met Parkos.

10

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 27 september 2017.


Super geregeld vriendelijk personeel.alles netjes afgehandelt.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 27 september 2017.


Zeer goede service in Rotterdam, bij vertrek en aankomst stond er netjes iemand te wachten voor mij een dikke 10 SUPER!!

10

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 25 september 2017.


Was prima verzorgd snelle afhandeling vriendelijk personeel

10

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 20 september 2017.


Aardige mannen die keurig op tijd contact opnemen, doen wat ze zeggen, goed bereikbaar zijn én heel klantvriendelijk. Boven alles: zo fijn om na een vlucht zonder gedoe in je auto te kunnen stappen! Echt een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 20 september 2017.


Op het afgesproken tijdstip stond men gereed. Prima afhandeling. Bij het ophalen stond de auto ook al gereed en de medewerker hielp zelf met de kinderen in het zitje te zetten. Ook werd de bagagewagen door de medewerker zelf even weggezet bij het vliegveld. Kortom; zeer tevreden!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 18 september 2017.


Geweldig goed geregeld
met de medewerkers prima contact
snelle service en de auto staat binnen
geen.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 03 september 2017.


Perfect

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2017.


Snelle service, goed contact. Perfect geregeld en geen gedoe bij aankomst of vertrek van de luchthaven. Snelle afhandeling zodat we super snel weer op pad waren.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 27 augustus 2017.


Bij aankomst luchthaven meteen een snelle afgifte van de auto met een hele vriendelijke ontvangst van de medewerker. Ook bij terugkomst stond de auto meteen al klaar. Al met al een TOP service!

8

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2017.


Medewerker was beetje laat op de heenreis. Voor de rest erg tevreden.

Over Valet Parking Rotterdam Airport

Valet Parking Rotterdam Airport heeft zichzelf al jarenlang bewezen. In hun parkeergarage is er ruimte voor wel 500 auto’s. De maximale doorrijhoogte is 2,05 meter.

Valet parkeren
U hoeft niet naar de parkeergarage te rijden, maar gewoon naar Rotterdam The Hague Airport. U rijdt naar het Wings hotel direct naast het vliegveld. Hier staat een chauffeur te wachten om uw auto te parkeren in de parkeergarage. Ondertussen kunt u zelf inchecken voor uw vlucht. U dient de autosleutels af te geven voor de valet dienst. Op de terugreis kunt u uw auto weer ophalen bij het Wings hotel.

Uw auto wordt geparkeerd in een afgesloten en overdekte ruimte. Deze parkeergarage wordt beveiligd met videocamera’s. Uw autosleutels worden opgeslagen in een kluis.

Tijdens de overdracht van uw auto vult u samen met de chauffeur een formulier in. Op dit formulier worden de kilometerstand en de eventueel aanwezige schade genoteerd. De chauffeurs van Valet Parking Rotterdam Airport zijn verzekerd.

De faciliteiten van de luchthaven Rotterdam The Hague staan gelijk tot uw beschikking, omdat u vrijwel voor de deur uitstapt. De chauffeurs helpen u graag om uw bagage uit te laden. U hoeft dus geen zware koffers te tillen en kunt zorgeloos de luchthaven instappen.

Valet parkeren

Aankomst
De luchthaven van Rotterdam The Hague Airport heeft een gunstige ligging aan het Rotterdam Airportplein 60. Dit ligt net buiten het centrum van Rotterdam, zodat het zich buiten het drukke gebied van Rotterdam bevindt. Het vliegveld wordt goed aangegeven langs de wegen. Het adres voor het navigatiesysteem is de vertrekhal van Rotterdam. Om het nog makkelijker te maken, kunt gebruik maken van onze routeplanner.

Op de dag dat u vliegt gaat u met uw auto naar het vliegveld van Rotterdam. 15 minuten voor aankomst belt u met Valet Parking Rotterdam Airport. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen. Dit telefoonnummer vindt u in uw bevestigingsmail.

De chauffeur wacht op u voor het Wings hotel. De chauffeur zal u herkennen aan uw kenteken en zal vervolgens naar u toelopen. De chauffeur draagt een jack met “valet parking”. U draagt de auto over, waarna u alvast kunt inchecken terwijl de auto wordt geparkeerd. Valet Parking Rotterdam Airport maakt gebruik van twee parkeerterreinen, één van deze twee terreinen is de parkeergarage van het Wings hotel. Het andere terrein bevindt zich op enkele minuten rijden van het vliegveld. Er wordt niet meer dan 10 kilometer gereden om de auto van en naar de parkeergarage te vervoeren.

Vertrek
Op de terugreis loopt het proces in de omgekeerde volgorde. U neemt na de landing weer contact op met Valet Parking Rotterdam Airport. Zij sturen dan een chauffeur met uw auto naar het Wings hotel. Als uw vlucht enige vertraging oploopt en u na 23.00 uur aankomt, wordt de auto nog altijd naar het vliegveld gebracht.

De chauffeur wacht u op bij het Wings hotel. Mocht u de chauffeur niet kunnen vinden, kunt u deze altijd bellen.

Wellicht moet u onverwachts tijdens de reis de terugvlucht één of meer dagen uitstellen of vervroegen. In dat geval dient u contact op te nemen met Valet Parking Rotterdam Airport om dit door te geven. Bij een langere parkeerduur kunnen er extra parkeerkosten bijkomen. Deze kunt u na uw reis ter plaatse bij betalen.

Help