Vacatures bij Parkos

Reizen en vliegen is veel goedkoper geworden de afgelopen jaren. Maar waarom is parkeren nog zo duur als je op reis gaat? En als je al een goedkope parkeerplek hebt gevonden, hoe weet je dan dat deze betrouwbaar en eerlijk is? Hier moet verandering in komen vinden wij. Daarom zijn wij met Parkos gestart.

In de afgelopen vier jaar is Parkos hard gegroeid, heel hard. Inmiddels zijn we actief in 10 landen, 12 talen en bieden wij parkeerplaatsen aan bij 60 luchthavens. Wij doen dit vanuit het centrum van Groningen met een jong en enthousiast team van 20 medewerkers met verschillende nationaliteiten. Nu zijn wij, voor ons gevoel, pas net begonnen en willen wij verder de wereld in. Daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Vacature International eCommerce Manager

Fulltime in Groningen
 

Ben jij de E-commerce Manager die de volgende stap in zijn of haar carriere wil maken? Heb je minimaal 3-5 jaar ervaring met Digital Marketing? Ben je díe persoon die zo goed kan managen dat we op een gestructureerde manier met het team internationaal groeien? Dan zoeken we jou! Parkos is namelijk op zoek naar een E-commerce Manager die al zijn pijlen wil richten op de groei van de organisatie.

Solliciteer voor 1 oktober 2019

Vacature Sales Manager Frankrijk

Fulltime in Groningen
 

Krijg jij energie van het binnenhalen van nieuwe klanten? Wil je met ons de Franstalige parkeermarkt gaan veroveren? Dan zijn we op zoek naar jou!

Solliciteer voor 1 oktober 2019

Vacature Sales Verenigde Staten

Fulltime in Groningen
 

Ben jij de sales manager die met ons de stap naar de Verenigde Staten gaat maken? Ga jij tot het uiterste om potentiële klanten de toegevoegde waarde van Parkos te laten zien? En wil jij samen met ons het land van de onbegrensde mogelijkheden gaan veroveren? Word dan Sales Manager van de Verenigde Stagen bij Parkos!

Solliciteer voor 1 oktober 2019

Vacature PHP Developer Groningen (Fulltime)

Fulltime in Groningen
 

Word je als developer blij van diversiteit in je werk, een internationale omgeving in een snelgroeiend bedrijf? Solliciteer dan als PHP developer bij Parkos

Solliciteer voor 1 januari 2020

Vacature Recruiter (Parttime)

Parttime in Groningen
 

Ben jij een enthousiaste en doelgerichte recruiter en wil je de volgende stap zetten in je ontwikkeling bij een internationaal bedrijf? Parkos is op zoek naar een gedreven recruiter die de beste mensen kan binnenhalen in binnen en buitenland zodat we internationaal verder kunnen groeien.

Solliciteer voor 1 oktober 2019

Stage CRO/UX

Fulltime in Groningen
 

Samen met de conversie specialist ga je bezig met het optimaliseren van de website, op deze manier ga je zorgen voor meer conversies door middel van A/B testen. Je gaat dingen leren over het proces en hoe je een A/B test kan gaan bouwen. Daarnaast ga je ook aan de slag met het optimaliseren van de UX (user experience).

Solliciteer voor 1 januari 2020

Stage Online Marketing / Communicatie Groningen

Nederlandstalig, fulltime in het centrum van Groningen
 

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze student die ons komt versterken in de functie van Marketing en Communicatie. De opdracht betreft een verdiepingsstage met een start in januari of februari.

Samen met onze online marketeers begeef jij je in de wereld van Online marketing, Social Media, Customer service en klantloyaliteit. Je gaat een goed beeld krijgen van hoe het er bij een snel groeiend internationaal internetbedrijf aan toe gaat. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor eigen input.

Werken aan een project wat uiteindelijk onderaan de stapel beland? Dat is bij ons niet het geval. Onze websites worden dagelijks door duizenden gebruikers bezocht. Jouw inspanningen hebben hier direct effect op.

Een vaste opdracht hebben wij (nog) niet, omdat wij graag met jou in gesprek willen gaan over wat het beste bij jou, je wensen en je leerdoelen past. Uiteraard krijg je een stagevergoeding.

Solliciteer voor 1 januari 2020

Stage: Webdeveloper / ontwikkelaar Groningen

Nederlandstalig, fulltime in het centrum van Groningen
 

Doe je niets liever dan de diepte van de code(s) induiken? Worden je vrienden er gek van dat je continue de nieuwste technologische ontwikkelingen met ze deelt? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk opzoek naar een enthousiaste stagiaire.

Met jouw input zul je je samen met 2 ervaren developers bezig houden met het leren van nieuwe technieken, ontwikkelen van nieuwe features, bestaande onderdelen optimaliseren en deze koppelen. Je werkt met veel data, een moderne IDE (phpstorm) en programmeert voornamelijk in PHP7 (Laravel), mobile first html5, css (sass) en javascript (jQuery). Daarnaast gebruiken we tools zoals Git, Browserstack en vele anderen.

Je gaat aan projecten werken die dagelijks door duizenden mensen worden gebruikt. Je werk doet er dus toe. Een vaste opdracht hebben wij nog niet. Waarom niet? Wij willen graag met jou in gesprek om tot een opdracht te komen die echt bij jou past. Een opdracht waar jij met 100% overgave je tanden in kan zetten. Het liefst begin je in augustus of september. Uiteraard krijg je een stagevergoeding.

Solliciteer voor 1 januari 2020

Vacature: Nederlands/Duits klantenservice medewerker

Fulltime in Groningen
 

Wij zijn aan het groeien! Help jij ons mee verder te groeien? Vanwege het grote succes van Parkos in o.a. Nederland, België, Italië en Duitsland zijn we op zoek naar een enthousiaste Nederlands en Duits sprekende klantenservice medewerker die ons internationale klantenservice team komt versterken.

Solliciteer voor 1 oktober 2019
Help