Vacatures bij Parkos

Werken bij een internationaal, ambitieus en innovatief bedrijf

Bekijk onze huidige openstaande vacatures op onze Engelse vacaturepagina.
Wilt u in plaats daarvan een open sollicitatie indienen? Stuur ons een e-mail!


Bekijk alle openstaande vacaturesOver ons

Reizen en vliegen is de laatste jaren veel goedkoper geworden. Maar waarom is parkeren op de luchthavens nog steeds zo duur? En zelfs als je een goedkope parkeerplek hebt gevonden, hoe weet je of de parkeerplek betrouwbaar en eerlijk is? Wij vonden dat het tijd was voor verandering en om reizigers te helpen deze vragen te beantwoorden, door hen een transparant aanbod te doen. En dat is waarom we Parkos zijn begonnen.


Bij Parkos ondersteunen we reizigers bij het hebben van een plezierige reiservaring door het aanbieden van de beste parkeergelegenheid in de buurt van de luchthaven, afgestemd op hun persoonlijke behoeften en wensen. Zoals AirBNB geen appartementen heeft en Uber geen taxi's, heeft Parkos geen eigen parkeerplaatsen. Wij vervullen een bemiddelende rol in de markt tussen vraag en aanbod. Dit doen we zowel in Noord-Amerika, Australië als in Europa met een grote diversiteit aan enthousiaste collega's met ons hoofdkantoor in de binnenstad van Groningen. Onder diversiteit in collega's verstaan wij; veel verschillende nationaliteiten, een gelijke verdeling van mannen en vrouwen, zowel jonge, medior als meer ervaren collega's en we spreken veel Engels met elkaar.


Wij zijn een jonge en enthousiaste organisatie en sinds ons bestaan hebben wij al meerdere awards per jaar gewonnen, omdat wij een van de snelst groeiende e-Commerce platforms van Nederland zijn! Daarnaast zijn wij ook marktleider in meerdere landen.


Wij groeien en breiden nog steeds uit en werken er natuurlijk hard aan om ook de rest van de wereld te veroveren. Zoals je ziet is Parkos een internationale organisatie met grote ambities, en daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken! Schrikt een uitdaging jou niet af, neem je graag verantwoordelijkheden op je en is "work hard, play hard" ook jouw favoriete slogan, bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer vandaag nog!


Lees meer over Parkos
Bekroond bedrijf

Met Parkos hebben we verschillende prijzen gewonnen, als een van de snelst groeiende e-Commerce platforms in Nederland. Wij zijn marktleider in Nederland, Italië, Duitsland en België.

CrossBorder Top 30
Shopping Awards Ecommerce50
Dutch Search Awards: Beste inhouse marketing team
FD Gazellen
Deloitte Technology Fast 50


Internationaal bedrijf

In 2019 hebben we een start gemaakt in Australië en de VS. Natuurlijk hebben we de ambitie om verder de wereld in te gaan. U ziet het: Parkos is een internationaal bedrijf met grote ambities. Wij vinden dat we nog maar net begonnen zijn en willen verder de wereld in. Om dit doel te bereiken, kunnen wij uw hulp goed gebruiken!Onze collega's zeggen

"Since the moment I arrived at Parkos, I was made to feel very welcomed and supported. The team is so interesting and they also showed a lot of interest in me."
- Candace, South Africa

"The work atmosphere provides so much room for personal and professional growth. At Parkos, you will feel like you have a voice, that all your contributions and ideas are considered and taken into account."
- Pierre, Cameroon

"It is a place where teamwork and skills are encouraged and highly appreciated. Besides, individual ownership and proactivity are of great importance too."
- Kris, Netherlands

Help