Vacature PHP Developer Groningen

Word je blij van diversiteit in je werk, een internationale omgeving in een snelgroeiend bedrijf? Lees dan verder!

Over Parkos

Bij Parkos helpen we reizigers aan een goede parkeerplek bij het vliegveld. Zoals AirBNB geen appartementen heeft en Uber geen taxi's bezit. Zo heeft Parkos geen eigen parkeerplekken. We vervullen een bemiddelende rol in de markt tussen vraag en aanbod.
Dit doen we in zo'n 8 landen met 21 collega's.

In Nederland en België zijn we marktleider en we hebben de ambitie om nog verder Europa en de rest van de wereld in te trekken. De door jou ontwikkelde tools en features worden dagelijks gebruikt door onze 400.000+ klanten, partners, resellers en je collega's. We willen de wereldwijde marktleider worden. Jij speelt daarbij een cruciale rol met betrekking tot het professionaliseren van de processen en structuur van onze systemen.

Parkos is een snelgroeiend, internationaal bedrijf met kantoor in Groningen op loopafstand van het station. Binnen het bedrijf hangt een open en informele bedrijfscultuur. Hier geldt; work hard, play hard. Zo worden in de pauzes tafeltennis, tafelvoetbal en mariokart gespeeld. Daarnaast worden er geregeld borrels en bedrijfsuitjes georganiseerd.

Functie

Je komt in een team te werken van 4 developers. 3  backend developer en 1 frontend developer. Samen werken jullie aan de Parkos website, het CRM en ondersteunende systemen/tools (allemaal custom made in Symfony Laravel). De applicatie draait op Google Cloud in meerdere regio’s. Je gaat werken op een iMac (osx of linux), gebruikt tools als PhpStorm/Sublime, Github, Jira, Docker en Jenkins om je code te ontwikkelen en testen. De functie heeft veel diversiteit waarbij je schakelt tussen frontend en backend werkzaamheden. Een aantal dingen die op dit moment op de roadmap staan:

 • Continuous integration
 • Refactoring van het bestel process
 • Integratie met extern boekhoudpakket

Zoals je ziet gaat het om uiteenlopende werkzaamheden. Er zit dus veel diversiteit in je werkzaamheden waarbij je als php programmeur een hoop eigen inbreng levert. Naast dat je zelf programmeert, ondersteun en motiveer je je dev collega's. Binnen het team is er geregeld overleg en werk je samen met het management en overige afdelingen om de roadmap en planning te bepalen.

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • 3+ jaar ervaring;
 • Kennis van PHP in combinatie met framework (Laravel/Zend/Symfony) en MySQL;
 • Ervaring met microservices, Linux/webservers, Docker en Cloud-ready applicaties is een pre;

Aanbod

 • Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen (flexibel verlof beleid);
 • Jong team en een informele sfeer;
 • Werken op een iMac (osx of linux);
 • Werken bij snel groeiend internationaal bedrijf.

Interesse?

Ben je senior php developer of medior php developer, neem dan contact met ons op. Deze functie is niet geschikt voor junior developers.
Stuur snel je motivatie en CV op naar l.kling [ at ] parkos.com. Je hoort binnen 5 werkdagen van ons. Mocht je vragen hebben naar aanleiding van de vacature, neem dan contact op met Laura Kling op 06 1472 1302.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Help