Vacature Online Marketeer

Word jij blij van het opzetten en onderhouden van online marketing campagnes? Heb je ervaring met verschillende online marketingkanalen als SEA, Display en Affiliate marketing? En heb je ervaring met het managen van grote campagnes met daarbij behorende hoge budgetten? Dan zoeken we jou! Parkos is namelijk op zoek naar een online marketeer die al zijn pijlen wil richten op de groei van onze organisatie.

Wie ben jij en wat ga je doen?

Als online marketeer bij Parkos word je onderdeel van het E-commerce team, waarin je samenwerkt met CRO, SEA en SEO specialisten, onder begeleiding van onze E-commerce manager. Je gaat Parkos helpen verder te groeien. Dit doe je door onder andere SEA (Google- en Bing Ads), Display en affiliate campagnes op te zetten. Daarnaast denk je mee over de (online) marketing strategie en weet deze door te vertalen naar de verschillende kanalen. Niet alleen in Nederland, maar in alle landen waar Parkos actief is. Dit doe je in nauwe samenwerking met de sales managers van de verschillende landen.

Hoe ziet een typische dag als Online Marketeer bij Parkos uit? Lees hier een voorbeeld van jouw toekomstige collega Melinda:

Het is 08:10 ik stap op de fiets en ben binnen vijf minuten op kantoor. Als een van de weinigen pak ik de trap naar de derde verdieping. Eenmaal op kantoor start ik alles op en bereid mij voor op de dagelijkse Marketing stand-up die om 09:15 plaatsvindt. Hierna check ik alle accounts in de verschillende kanalen om te zien of alles goed loopt en kijk ik naar de resultaten in het dashboard binnen Google Data Studio. Wanneer de korte check klaar is, werp ik een blik op mijn Trello bord om te zien waar ik mij vandaag op ga focussen. Het is woensdag wat betekent dat bid management al is afgerond en er nieuwe punten zijn vanuit de week meeting die op de dinsdag heeft plaatsgevonden. Ik heb op de planning staan om de experimenten te checken en tevens nieuwe op te zetten in alle landen die onder mij vallen (er is een landenverdeling en kanaalverdeling). Hier hoort het bijhouden van A/B test logboeken bij en het delen van inzichten met de verschillende teams, vooral SEO en CRO. Daarnaast heb ik twee meetings staan, een met de Google account manager om het te hebben over optimalisatie van het display account en het nieuwe attributiemodel dat we gaan implementeren. Verder heb ik een meeting met mijn collega die verantwoordelijk is voor front-end om te zien hoe wij nog meer data kunnen toevoegen aan de datalayer om enhanced e-commerce te voeden in Analytics. Aangezien de conversieratio sterk is gedaald in twee grote campagnes zal ik daar focus op leggen. Ik doe dit door ook de sales managers op de hoogte te stellen en uit te zoeken of onze pricing goed staat. Tussendoor probeer ik contact te houden met verschillende partijen, omdat er veel taken tussendoor lopen met ieder hun eigen deadline. Einde dag heb ik nog een uur de tijd en dat besteed ik aan het uitbouwen van het nieuwe account van Australië volgens de SKAG methode. Het is 17:10 en mijn dag zit erop. Na een zeer productieve dag maak ik nog een praatje met Arne (een van de eigenaren) om hem op de hoogte te stellen van toffe inzichten vanuit de A/B tests.

Naast een doelgerichte teamspeler ben jij natuurlijk ook:

 • Een expert op het gebied van Bing- en Google Ads en je hebt gewerkt in accounts met grote budgetten.
 • Heb je ervaring met, of wil je graag ervaring opdoen met een van de volgende kanalen: Display, Affiliate, (paid) Social en e-mail (pre).
 • Het bedenken en optimaliseren van campagnes geeft je veel energie.
 • Je werkt gestructureerd en doelgericht. Het is nogal druk op de afdeling waardoor je wel veel ballen in de lucht moet kunnen houden.
Verder ga je met volgende tools werken (en heb je uiteraard ervaring met):
 • Google Ads interface en editor
 • Google Analytics
 • Google Tag Manager
 • Google Data Studio
 • FB Business Manager
 • Bing Ads

Wat wij jou bieden:

 • Contract van 36 uur tot 40 uur per week. In eerste instantie krijg jij een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.
 • 25 vakantiedagen op basis van 40 uur.
 • Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid hoe jij jouw functie inricht. Heb jij een idee hoe wij het beter kunnen doen? Pitch jouw ideeën rechtstreeks aan de eigenaren van Parkos!
 • Ownership. Jij gaat jouw ideeën ook zelf uitvoeren en testen waardoor jij ook het meeste leert.
 • Persoonlijke ontwikkeling. 2 keer per week heb je sparringsessies met een online marketing consultant om nog beter in jouw werk te worden.
 • Reiskostenvergoeding van woon-werk verkeer en uiteraard betaalde trips naar conferenties, prijsuitreikingen en vak events.
 • Teamspirit. Wij vinden samenwerken enorm belangrijk, want samen behaal je meer resultaat dan in je eentje.
 • Werken in platte en transparante organisatie. Je wordt in alle ontwikkelingen tijdens de wekelijkse en organisatiebrede stand-up meegenomen.
 • Kennis delen en gezelligheid. Gezamenlijk doen wij brainstormsessies hoe we interne processen beter kunnen maken. Maandelijks organiseert onze VrijMiBo-commissie uiteraard borrels, maar ook trips naar Ameland of naar een Duitse kerstmarkt.

Over Parkos

Bij Parkos helpen we reizigers aan een goede parkeerplek bij het vliegveld. Zoals AirBNB geen appartementen heeft en Uber geen taxi’s bezit, zo heeft Parkos geen eigen parkeerplekken. We vervullen een bemiddelende rol in de markt tussen vraag en aanbod. Dit doen we in zo'n 12 landen met 35 collega's. Momenteel bestaat Parkos uit een team van ongeveer 30 mensen, naar verwachting komen er de komende maanden nog veel mensen die zich bij ons team gaan aansluiten. Aangezien we een internationaal bedrijf zijn, zijn er ook veel verschillende culturen op de werkvloer aanwezig en spreken we onderling veel Engels. Zo zijn er werknemers die uit Italië, Spanje, Frankrijk, Polen en Duitsland komen.

Met Parkos hebben we de afgelopen maanden al meerdere prijzen gewoon, we zijn namelijk een van de snelst groeiende e-Commerce platformen van Nederland en weten jaar op jaar onze omzet flink te verhogen. In Nederland, Italië, Duitsland en België zijn we marktleider. In 2019 hebben we een start gemaakt in Australië en Amerika. Uiteraard hebben we de ambitie om nog verder de wereld in te trekken. Je ziet wel: Parkos is een internationaal bedrijf met grote ambities. Iets wat ook zeker is gebleken uit onze recent gewonnen FD Gazelle en onze 9e plek in de lijst van Fast50 van snelst groeiende techbedrijven.Naast het groeien in omzet vinden wij persoonlijk groei belangrijk. Ons motto is dan ook ‘Fail Fast, Learn Fast’. Van je fouten leer je immers het beste.

Enthousiast?

Durf jij het avontuur aan? Parkeer dan jouw cv en motivatie hier of stuur een e-mail naar l.kling@parkos.com. Heb jij nog vragen over de vacature? Bel dan Laura Kling via 06 1472 1302.

De sollicitatieprocedure ziet er als volgt uit:

 • Binnen 5 werkdagen word je gebeld door onze recruiter Laura Kling voor een telefonische screening.
 • Vervolgens vindt er een eerste kennismaking bij ons op kantoor plaats waarbij je ook kennismaakt met mogelijk jouw nieuwe manager.
 • Het tweede gesprek is een case die je thuis gaat uitwerken en daarna aan ons gaat presenteren.
 • Als beide partijen het zien zitten, plannen we een moment in om het contract te tekenen.
Help