Vacature: Internationaal klantenservice medewerker

Wij zijn aan het groeien! Help jij ons mee verder te groeien? Vanwege het grote succes van Parkos in o.a. Nederland, België, Italië, Duitsland, Spanje en Amerika zijn we op zoek naar een enthousiaste klantenservice medewerker die ons internationale klantenservice team komt versterken.

Functieomschrijving

Jij vindt het leuk om contact te onderhouden met klanten. Deze klanten help je zorgeloos op reis te gaan door hen te helpen met het vinden de juiste parkeerplek. Je beantwoordt de vragen per e-mail en aan de telefoon in meerdere talen. Spreek je niet alle talen? We hebben collega’s die je met alle talen kunnen helpen en met Google Translate kom je erg ver.Je kunt vragen verwachten over:

 • Het aanbod van de parkeerplaatsen. Je neemt een adviserende rol in en helpt de klant om een keuze te maken.
 • Betalingen. Veel van de betalingen worden online gedaan en af en toe gaat er iets mis. Je gaat dan uitzoeken waar het aan ligt.

Helaas is niet elke klant een blije klant, maar met jouw enthousiasme weet je elke klant goed te helpen. Je hebt ook regelmatig contact met de parkeeraanbieders, want wij zijn de intermediair tussen de parkeeraanbieder en de klant.

Over Parkos

Bij Parkos helpen we reizigers aan een goede parkeerplek bij het vliegveld. Zoals AirBNB geen appartementen heeft en Uber geen taxi’s bezit, zo heeft Parkos geen eigen parkeerplekken. We vervullen een bemiddelende rol in de markt tussen vraag en aanbod. Dit doen we in zo'n 12 landen met 35 collega's. Momenteel bestaat Parkos uit een team van ongeveer 30 mensen, naar verwachting komen er de komende maanden nog veel mensen die zich bij ons team gaan aansluiten. Aangezien we een internationaal bedrijf zijn, zijn er ook veel verschillende culturen op de werkvloer aanwezig en spreken we onderling veel Engels. Zo zijn er werknemers die uit Italië, Spanje, Frankrijk, Polen en Duitsland komen.

Met Parkos hebben we de afgelopen maanden al meerdere prijzen gewoon, we zijn namelijk een van de snelst groeiende e-Commerce platformen van Nederland en weten jaar op jaar onze omzet flink te verhogen. In Nederland, Italië, Duitsland en België zijn we marktleider. In 2019 hebben we een start gemaakt in Australië en Amerika. Uiteraard hebben we de ambitie om nog verder de wereld in te trekken. Je ziet wel: Parkos is een internationaal bedrijf met grote ambities. Iets wat ook zeker is gebleken uit onze recent gewonnen FD Gazelle en onze 9e plek in de lijst van Fast50 van snelst groeiende techbedrijven. Naast het groeien in omzet vinden wij persoonlijk groei belangrijk. Ons motto is dan ook ‘Fail Fast, Learn Fast’. Van je fouten leer je immers het beste.

Wie ben jij?

Je bent een goede fit in het team wanneer je het leuk vindt om Engels te spreken en in de pauzes meedoet met tafeltennissen (rond de tafel). Daarnaast heb je de volgende eigenschappen/skills:

 • Je hebt minimaal MBO+/HBO denkniveau en bent fulltime (40 uur p.w.) beschikbaar.
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring bij een telefonische klantenservice. Idealiter ben jij het gewend om meertalig klantenservice te verlenen.
 • Je beheerst Nederlands en Engels. Daarnaast zou het fijn zijn als jij ook nog een andere taal spreekt zoals Duits (pre), Spaans, Italiaans, Deens, Zweeds, Noors of Frans.
 • Je hebt inlevingsvermogen en raakt niet in paniek als het druk is.
 • Je gaat goed om met uitdagingen die ad hoc op je pad komen.
 • Je bent flexibel en kunt je goed aanpassen op veranderingen in de organisatie. Wij zijn een start-up die constant verandert en wij vinden het belangrijk dat jij dat ook kunt.

Wat wij jou bieden:

 • Contract van 40 uur per week. In eerste instantie krijg jij een tijdelijk contract van 7 maanden met uitzicht op een vast contract.
 • Marktconform salaris, afhankelijk van kennis en ervaring.
 • Veel vrijheid hoe jij de klant tevreden stelt. We vinden het belangrijker dat de klant tevreden is en weer bij ons boekt, dan hoe lang de call duurt.
 • Goed inwerktraject en persoonlijke begeleiding door de Customer Service Coordinator.
 • Reiskostenvergoeding van woon-werk verkeer.
 • Teamspirit. Wij vinden samenwerken enorm belangrijk, want samen behaal je meer resultaat dan in je eentje.
 • Werken in platte en transparante organisatie. Je wordt in alle ontwikkelingen tijdens de wekelijkse en organisatiebrede stand-up meegenomen.
 • Kennis delen en gezelligheid. Gezamenlijk doen wij brainstormsessies hoe we interne processen beter kunnen maken. Maandelijks organiseert onze VrijMiBo-commissie uiteraard borrels, maar ook trips naar Ameland of naar een Duitse kerstmarkt.
 • Personeelskorting op parkeerplekken bij vliegvelden.

Interesse?

Ben jij onze nieuwe internationale klantenservice medewerker en ga jij de uitdaging aan om samen met ons de parkeerwereld te veroveren? Stuur dan je motivatie en C.V. naar Laura Kling (recruiter) via l.kling [at] parkos.com. Heb jij nog vragen over de vacature? Bel mij gerust onder 06 1472 1302.

Help