Total Care Parking

Total Care Parking is een bedrijf dat beschikt over een luxe parkeergarage naast de A4. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Schiphol en haalt u weer op aan het einde van uw reis. Het personeel van Total Care Parking parkeert de auto zorgvuldig voor u. Het personeel helpt u verder graag met de koffers uitladen. Schiphol ligt 10 minuten van de parking af.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Total Care Parking

Total Care Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Total Care Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 303 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 13 juli 2018.


Prima geregeld, je komt aan , parkeert je auto, geeft de sleutel af en kan meteen instappen in de shuttle die je voor je vliegmaatschappij afzet. Heb je de bagage kan je bellen en dan wordt je opgehaald.
Deze keer alleen bij het ophalen iets langer wachten omdat er een zwaar ongeluk was gebeurd op de snelweg en die helemaal vast stond. vrachtwagen uitgebrand.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 11 juli 2018.


Bij aankomst werden we direct met het pendelbusje weggebracht naar schiphol. Zowel het personeel aan de balie als de chauffeur waren heel vriendelijk en behulpzaam. Bij terugkomst eerst een aantal malen voicemail gehad tijdens het bellen. Na enkele malen proberen wel contact. Binnen een aantal minuten werden we keurig opgehaald waar onze auto weer netjes klaar stond voor ons.. Kortom: aanrader !

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 10 juli 2018.


De ervaring was positief. Zou de volgende keer weer gebruik maken van deze parkeergelegenheid.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 09 juli 2018.


Prima service en contacten met de medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 05 juli 2018.


Prima service en geen lange wacht tijden!

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 05 juli 2018.


Vriendelijk personeel. Netjes opgevangen en uitleg bij de vervolgstappen.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 04 juli 2018.


Uitstekend van begin tot eind. September weer via Parkos.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 04 juli 2018.


Alles was prima voor elkaar

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 03 juli 2018.


Goede en snelle service
we werden netjes en snel weggebracht en weer opgehaald van en naar het vliegveld, ondanks dat het bijna middernacht was toen we eindelijk opgehaald moesten worden. doordat we ruim 4 uur vertraging hadden
nadat we onze koffers opgehaald hadden hebben we gebeld dat we klaar waren.
toen we bij de uitgang waren hebben we maar enkele minuten hoeven wachten op het busje. en onze auto stond al klaar toen we bij de parkeer garage aankwamen
het enige punt wat ik kan verzinnen is dat het wat verder van het vliegveld is dat is jammer als je net een andere richting uit moet, maar de goede service maakt dat ruimschoots goed . 5 sterren !!

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 30 juni 2018.


Prima service, we hebben niet lang hoeven wachten.
Zowel op heen als terugreis, direct busje om ons naar bestemming te brengen.
Vriendelijke ontvangst.

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 30 juni 2018.


Alles werdt netjes en snel geregeld

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 27 juni 2018.


Hele fijne dienst.
Alles ging precies zoals verwacht/ afgesproken.

8

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 27 juni 2018.


Correcte behandeling, ook toen de vlucht was gecancelled en de auto noodgedwongen een dag langer moest blijven staan

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 23 juni 2018.


Op de heenweg werd eea snel afgehandeld, de pendelbus stond al klaar en we waren al snel op Schiphol. Op de terugweg hebben we maximaal 10 minuten moeten wachten en toen we bij de parking aan kwamen werd bij onze eigen auto gestopt en konden we zo instappen en naar huis gaan. Prima geregeld!

10

Heeft geparkeerd in juni 2018. Beoordeling geschreven op 19 juni 2018.


Correct en vriendelijke medewerkers. Auto keurig geparkeerd bij aankomst en weer teruggezet bij terugkomst.

Over Total Care Parking

Total Care Parking biedt overdekt parkeren en een shuttledienst aan. De parkeergarage beschikt over maar liefst vier verdiepingen, in totaal 450 parkeerplaatsen. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week uw auto parkeren. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 10 minuten vanaf de parkeergarage naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag om de koffers in de shuttlebus te laden. De medewerkers parkeren de auto voor u in de parkeergarage. Zij vragen u de autosleutels af te geven om de auto’s efficiënt en veilig te kunnen parkeren. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. Het personeel zet uw auto voor u klaar, zodat u snel naar huis kunt rijden.

De parkeergarage van Total Care Parking is voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Daarnaast is iedere verdieping van de parkeergarage voorzien van elektronische branddeuren, die in geval van calamiteiten dichtvallen. Alleen medewerkers van de parkeeraanbieder hebben toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden zorgvuldig bewaard in een kluis.

Total Care Parking is gevestigd in een modern gebouw dat van alle gemakken voorzien is. Binnen bij de receptie is een wachtruimte voorzien van drankautomaten en toiletten.

In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Total Care Parking zit aan de Veenderveld 10 te Roelofarendsveen. U kunt hier snel komen via afslag 5 van de A4. Total Care Parking ligt met name gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland. Via de routeplanner van Parkos kunt u de weg ernaartoe makkelijk vinden.

Wanneer u aankomt bij Total Care Parking rijdt u het terrein op en parkeert u de auto op een van de parkeerplekken voor het gebouw. Vervolgens kunt u zich binnen bij de balie melden en de auto inchecken.

Een witte shuttlebus met het woord “Shuttle” op de zijkant staat buiten op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in 10 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis laat u Total Care Parking weten wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De medewerkers van de parkeeraanbieder vertellen u gelijk waar u opgehaald wordt. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij Total Care Parking. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan Total Care Parking, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Help