Total Care Parking

Total Care Parking is een bedrijf dat beschikt over een luxe parkeergarage naast de A4. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Schiphol en haalt u weer op aan het einde van uw reis. Het personeel van Total Care Parking parkeert de auto zorgvuldig voor u. Het personeel helpt u verder graag met de koffers uitladen. Schiphol ligt 10 minuten van de parking af.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Total Care Parking

Total Care Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Total Care Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 281 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 20 april 2018.


Prima , alles keurig verlopen.

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 19 april 2018.


Prima en vlotte service

10

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 17 april 2018.


Prima faciliteiten. Goede service. Duidelijke uitleg en goed op tijd.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 12 april 2018.


Er wordt hard gewerkt om het de reiziger naar de zin te maken.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 08 april 2018.


Goede en vriendelijke service.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 03 april 2018.


Heel goeie ervaring gehad. Dicht bij afrit autostrade, korte wachttijden, prima service en bovenop scherpe prijzen. Met andere woorden mijn parking voor Amsterdam voor de toekomst.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 02 april 2018.


Geweldig goeie service en netjes wat betreft afhandeling. Alles loopt op rolletjes binnen dit bedrijf echt een aanrader.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 30 maart 2018.


Heel goed.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 28 maart 2018.


Keurige garage vriendelijk en gastvrij personeel. Pendelbusje staat direct klaar na 10 minuten op bestemming.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 27 maart 2018.


Zeer prettig makkelijk te vinden redelijk prijs en vlotte service

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 27 maart 2018.


Prima service. Auto afleveren, sleutel inleveren, met busje naar Schiphol en een telefoontje nadat je de koffers weer hebt op de terugweg staat het busje alweer klaar om je terug naar de auto te brengen.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 16 maart 2018.


Was weer fantastisch en snel!

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 14 maart 2018.


Hele nette service, alles vlot geregeld voor een scherpe prijs.
Op de terugweg vlucht vertraging opgelopen maar was geen enkel probleem.
vlot van de parkeerplaats naar de vertrekhal10 minuten.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 13 februari 2018.


Top

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 23 januari 2018.


Voor de 1e keer auto onderdak gestald bij Parkos. Zeer tevreden over de keurige plaats van stalling, het personeel en het brengen en halen naar en van Schiphol.
Een minpuntje voor ons, vanuit het noorden, is de afstand tussen Parkos Roelofarendsveen en Schiphol.

Over Total Care Parking

Total Care Parking biedt overdekt parkeren en een shuttledienst aan. De parkeergarage beschikt over maar liefst vier verdiepingen, in totaal 450 parkeerplaatsen. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week uw auto parkeren. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 10 minuten vanaf de parkeergarage naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag om de koffers in de shuttlebus te laden. De medewerkers parkeren de auto voor u in de parkeergarage. Zij vragen u de autosleutels af te geven om de auto’s efficiënt en veilig te kunnen parkeren. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. Het personeel zet uw auto voor u klaar, zodat u snel naar huis kunt rijden.

De parkeergarage van Total Care Parking is voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Daarnaast is iedere verdieping van de parkeergarage voorzien van elektronische branddeuren, die in geval van calamiteiten dichtvallen. Alleen medewerkers van de parkeeraanbieder hebben toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden zorgvuldig bewaard in een kluis.

Total Care Parking is gevestigd in een modern gebouw dat van alle gemakken voorzien is. Binnen bij de receptie is een wachtruimte voorzien van drankautomaten en toiletten.

In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Total Care Parking zit aan de Veenderveld 10 te Roelofarendsveen. U kunt hier snel komen via afslag 5 van de A4. Total Care Parking ligt met name gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland. Via de routeplanner van Parkos kunt u de weg ernaartoe makkelijk vinden.

Wanneer u aankomt bij Total Care Parking rijdt u het terrein op en parkeert u de auto op een van de parkeerplekken voor het gebouw. Vervolgens kunt u zich binnen bij de balie melden en de auto inchecken.

Een witte shuttlebus met het woord “Shuttle” op de zijkant staat buiten op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in 10 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis laat u Total Care Parking weten wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De medewerkers van de parkeeraanbieder vertellen u gelijk waar u opgehaald wordt. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij Total Care Parking. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan Total Care Parking, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Help