Total Care Parking

Total Care Parking is een bedrijf dat beschikt over een luxe parkeergarage naast de A4. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Schiphol en haalt u weer op aan het einde van uw reis. Het personeel van Total Care Parking parkeert de auto zorgvuldig voor u. Het personeel helpt u verder graag met de koffers uitladen. Schiphol ligt 10 minuten van de parking af.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Total Care Parking

Total Care Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Total Care Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 266 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 10 januari 2018.


Prima op alle fronten
Ik heb div. in het verleden gehad, maar deze is de beste

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 03 januari 2018.


Het ging weer supervlot!
zowel het brengen als halen midden in de nacht
wij stonden in een mum van tijd op Schiphol.

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 02 januari 2018.


Alles was prima geregeld, zowel naar als terug van schiphol was de transfer heel vlot.

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 30 december 2017.


Prima dienstverlening, flexibel en oto onderdak ! Heel tevreden!

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 12 november 2017.


Accuraat, vriendelijk, stipt

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 02 november 2017.


Een geweldig bedrijf. Vriendelijke mensen en zeer correct. Bij terugkomst word je binnen 10 min. opgehaald en je auto staat buiten al klaar. Heel goed. Een volgende keer kies ik absoluut weer voor dit bedrijf. Top!!!!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2017.


Top service. Geholpen met de vergeten mobiel terug te krijgen. Echte service, heel vriendelijk

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2017.


Het gebouw, waarin de personenauto werd gestald zag er uitstekend uit. De behandeling aan de balie was prima. Ook het wegbrengen en ophalen verlipe uitstekend. de chauffeurs waren vriendelijk en correct.
Als enige opmerking wil ik wel meegeven, dat onze auto vooraf en achteraf niet werd geinspecteerd op eventueel al aanwezige schade. Dat zou natuurlijk problemen kunnen geven als er achteraf wel schade aan de auto is, die er vooraf niet zat. Misschien is het toch belangrijk hier wat mee te doen, omdat wij natuurlijk niet degenen zijn, die de auto in het gebouw parkeren. Hoe zit het dan met de aansprakelijkheid?

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2017.


Klantvriendelijk ontvangen, snel in de shuttle, voor de deur afgezet en nette uitleg over het ophalen. Bij terugkomst gebeld, binnen 15 minuten opgehaald en voor eigen auto weer afgezet. Echt een aanrader!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2017.


Alles was top geregeld!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Gewoonweg super. Was gemakkelijk te vinden. Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel

Op de terugweg werden we snel opgehaald, en echt vlak naast onze auto afgezet. Topservice

We komen zeker weer!

4

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Lang wachten bij aankomst en vertrek op de auto. Twee keer gebeld. Duur

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat het parkeren bij Total Care Parking niet naar verwachting is verlopen. Onze excuses. Om te voorkomen dat soortgelijke situaties vaker voorkomen, heb ik uw review doorgestuurd naar de parking. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Uitstekend. Het is goedkoper, comfortabeler en als je in mijn geval uit Rotterdam komt nog sneller ook dan op Schiphol zelf lang parkeren.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2017.


Geweldig, omdat wij in een enorme haast zaten hebben ons echt goed geholpen om zo min mogelijk tijd te verliezen. op het vliegveld stonden zij te wachten en hebben zonder enige treuzelingen naar onze auto gebracht waar zij met de sleutel al klaar stonden. Wij kwamen net op tijd voor de wedstrijd van mijn dochter die het toernooi ook nog eens gewonnen heeft. Bedankt helemaal top!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2017.


Snelle service. Vriendelijk personeel. Lekker voor de deur uitstappen, zowel bij Parkos als bij Schiphol. Volgende keer weer

Over Total Care Parking

Total Care Parking biedt overdekt parkeren en een shuttledienst aan. De parkeergarage beschikt over maar liefst vier verdiepingen, in totaal 450 parkeerplaatsen. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week uw auto parkeren. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 10 minuten vanaf de parkeergarage naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag om de koffers in de shuttlebus te laden. De medewerkers parkeren de auto voor u in de parkeergarage. Zij vragen u de autosleutels af te geven om de auto’s efficiënt en veilig te kunnen parkeren. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. Het personeel zet uw auto voor u klaar, zodat u snel naar huis kunt rijden.

De parkeergarage van Total Care Parking is voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Daarnaast is iedere verdieping van de parkeergarage voorzien van elektronische branddeuren, die in geval van calamiteiten dichtvallen. Alleen medewerkers van de parkeeraanbieder hebben toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden zorgvuldig bewaard in een kluis.

Total Care Parking is gevestigd in een modern gebouw dat van alle gemakken voorzien is. Binnen bij de receptie is een wachtruimte voorzien van drankautomaten en toiletten.

In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Total Care Parking zit aan de Veenderveld 10 te Roelofarendsveen. U kunt hier snel komen via afslag 5 van de A4. Total Care Parking ligt met name gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland. Via de routeplanner van Parkos kunt u de weg ernaartoe makkelijk vinden.

Wanneer u aankomt bij Total Care Parking rijdt u het terrein op en parkeert u de auto op een van de parkeerplekken voor het gebouw. Vervolgens kunt u zich binnen bij de balie melden en de auto inchecken.

Een witte shuttlebus met het woord “Shuttle” op de zijkant staat buiten op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in 10 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis laat u Total Care Parking weten wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De medewerkers van de parkeeraanbieder vertellen u gelijk waar u opgehaald wordt. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij Total Care Parking. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan Total Care Parking, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Help