Times Parking

Times Parking is een klein bedrijf met een 350 onoverdekte parkeerplekken. U rijdt naar het parkeerterrein, parkeert hier zelf uw auto en wordt vervolgens gratis met een shuttlebus naar Zaventem gebracht. U neemt uw autosleutels mee op reis. De parkeergarage ligt op 6 minuten rijden van Zaventem af.

Meer informatie

Adres

Gillekensstraat 1, 1800, Vilvoorde
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Times Parking

Times Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Autoschoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Times Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,9
Op basis van 320 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in april 2018. Beoordeling geschreven op 15 april 2018.


Snelle service, iets vaker in het Frans dan in het Nederlands. We waren met nogal wat mensen tegelijkertijd na onze terugvlucht, maar dan werden twee busjes ingezet.
De parking zelf stond behoorlijk vol. We werden vriendelijk naar een plek gewezen. Eens nieuwe beton is welkom.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 24 maart 2018.


Prima shuttle-service. De busjes zijn oud, maar de chauffeurs zijn vriendelijk ook Nederlands sprekend. Je krijgt waar voor je geld.

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 23 maart 2018.


Prima afspraken die ook nagekomen worden. Bij het vertrek max 15 minuten wachten. Bij aankomst een belletje na de landing en hij stond er ook binnen 15 minuten. De rit duurde max 10 minuten, dus lekker in de buurt.
De lokatie vd parking en de looks van het busje zijn wat minder, maar daar wordt aan gewerkt en het gaat om het eindresultaat: auto veilig en goedkoop parkeren en binnen korte tijd naar en van het vliegveld vervoerd worden. Vriendelijke man.

10

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 21 maart 2018.


Prima geregeld. We kwamen midden in de nacht aan en stonden al op ons te wachten. Bij terugkomst hadden we een uur vertraging. Dit hebben we doorgegeven en was geen probleem. Bij aankomst op Zaventem gebeld en binnen 10 minuten stond het busje op de afgesproken plaats. Top!

8

Heeft geparkeerd in maart 2018. Beoordeling geschreven op 20 maart 2018.


Vriendelijk personeel. Je wordt gebracht en gehaald in een niet echt nieuw schoon busje, maar ach je zit er 6 minuten in. Je hebt kans dat je even moet wachten als er meerdere mensen zijn. Je kan dan ook bij terugkomst beter vragen of ze gelijk kunnen komen of dat t even duurt voordat ze er zijn. Ik snap wel als je even 15 min moet wachten maar dan kunnen ze dit beter even vermelden. Nu stonden we aardige tijd in sneeuw te wachten. Toch zal ik volgende keer best deze parking weer boeken. Want de prijs is er dan ook naar.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 07 maart 2018.


Spreken niet zo goed engels maar ik kon mij prima redden. Op de heenreis 2 uur met de auto vanaf A'dam stond er al een schuttle klaar. Bij terugkomst direct gebeld nadat wij de koffers hadden. Had nog getwijfeld om gelijk na het dalen te bellen was heel erg koud en had geen zin om te wachten, maar gelukkig niet gedaan. Want toen wij de aankomsthal uitliepen stond de schuttle alweer klaar. Vandaar 5 sterren!

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 07 maart 2018.


Prima service!
Werden snel heen gebracht en ook de terugrit was prima. Het was erg aan het sneeuwen medewerker reed voorzichtig en paste zich prima aan het verkeer aan.
Het enige jammere was dat op de terugweg de medewerker alleen maar Frans sprak verder geen enkele andere taal.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 06 maart 2018.


Goedkoop en snelle, vriendelijke service

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 05 maart 2018.


Great service, speedy pickup.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 03 maart 2018.


HELEMAAL GOED!
ZEER ATTENTE CHAUFFEURS
SNEL TELEFONISCH BEREIKBAAR
EN ZE DOEN WAT ZE ZEGGEN
Goedkoop en daardoor wel wat oude busjes waarmee je rijdt.
Maar alle goede dingen daar bovenop maken de ervaring TOP

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 02 maart 2018.


Erg vriendelijk en behulpzaam. Ze zijn goed bereikbaar en flexibel. Ik zou het zo weer zo regelen.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 26 februari 2018.


Alles ging zoals in de informatiefolder stond, we zijn zeer tevreden
wij spraken geen frans maar hij wist ons wel duidelijk te maken wat we wilden weten

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 15 februari 2018.


Het was via de website gemakkelijk een afspraak te maken. De medewerker was keurig op tijd volgens de opgegeven tijd en werden vlug afgehaald op het vliegveld.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 14 februari 2018.


Chauffeur was snel aanwezig. Reistijd naar luchthaven erg kort, ongeveer 10 minuten.
Bij oppikken werd bij bellen de telefoon direct opgenomen. Chauffeur zou er binnen 10 minuten zijn, werd uiteindelijk 25 minuten, maar is door mij niet als hinderlijk ervaren, zeker niet omdat ik al bij de bagageband heb gebeld.
Busje was wel oud en aftands, maar voldoet.
Chauffeur spreekt nauwelijks Nederlands of Engels. Maar Times Parking levert wel via e-mail een Franse woordenlijst met handige zinnen om tegen de chauffeur te zeggen.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 28 januari 2018.


Snel en efficiënt

Over Times Parking

Times Parking beschikt over 350 onoverdekte parkeerplekken. De parking is 24/7 geopend: u kunt dus dag en nacht terecht bij Times Parking.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus vervoert u en uw bagage gratis naar Zaventem. De shuttlebus staat op de gereserveerde tijd klaar om u binnen 6 minuten naar de luchthaven te brengen. Aan het einde van uw reis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus.

Het parkeerterrein van Times Parking is volledig voorzien van camerabewaking. De parking is omheind door een hek.

Elke auto die binnenkomt bij Times Parking wordt bij aankomst gefotografeerd. Zo heeft u de garantie dat uw auto in dezelfde staat naar buiten gaat als u hem naar binnen gereden heeft.

Wanneer u met kleine kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de rit met de shuttlebus. Minder mobiele personen worden begeleid naar de vertrekhal om het transport zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt overdekt wachten bij Times Parking, mocht de shuttlebus even op zich laten wachten.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Times Parking is Gillekensstraat 1, Vilvoorde, op 7 kilometer van Zaventem. Met de routeplanner van Parkos komt u de juiste route te weten.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeergarage van Times Parking. De parkeeraanbieder gaat uit van de aankomsttijd die staat aangegeven op de reservering. Wanneer u hiervan afwijkt, is het nodig dat u dit op tijd telefonisch doorgeeft.

U meldt de auto aan bij de receptie, waarna er foto’s van de auto gemaakt worden. Vervolgens kunt u in de witte shuttlebus stappen die naast de receptie staat. Groepen groter dan 8 personen zullen in meerdere ritten vervoerd worden. De shuttlebus brengt u in 6 minuten naar de luchthaven.

Vertrek
Op de terugreis belt u Times Parking wanneer u al uw bagage heeft opgehaald. Zij sturen de witte shuttlebus dan naar de luchthaven om u op te halen. U wordt opgehaald op verdieping 0, op de parking van de autocars (P16). Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Als u één of meerdere dagen eerder of later aankomt dan aangegeven in de reservering, meldt u dit telefonisch aan Times Parking. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert dan u gereserveerd hebt, kunnen er extra kosten ontstaan. In dit geval kunt u aan het einde van uw reis het bedrag contant bijbetalen.

Help