Times Parking

Times Parking is een klein bedrijf met een 350 onoverdekte parkeerplekken. U rijdt naar het parkeerterrein, parkeert hier zelf uw auto en wordt vervolgens gratis met een shuttlebus naar Zaventem gebracht. U neemt uw autosleutels mee op reis. De parkeergarage ligt op 6 minuten rijden van Zaventem af.

Meer informatie

Adres

Gillekensstraat 1, 1800, Vilvoorde
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Times Parking

Times Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Autoschoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Times Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,8
Op basis van 304 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 15 februari 2018.


Het was via de website gemakkelijk een afspraak te maken. De medewerker was keurig op tijd volgens de opgegeven tijd en werden vlug afgehaald op het vliegveld.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 14 februari 2018.


Chauffeur was snel aanwezig. Reistijd naar luchthaven erg kort, ongeveer 10 minuten.
Bij oppikken werd bij bellen de telefoon direct opgenomen. Chauffeur zou er binnen 10 minuten zijn, werd uiteindelijk 25 minuten, maar is door mij niet als hinderlijk ervaren, zeker niet omdat ik al bij de bagageband heb gebeld.
Busje was wel oud en aftands, maar voldoet.
Chauffeur spreekt nauwelijks Nederlands of Engels. Maar Times Parking levert wel via e-mail een Franse woordenlijst met handige zinnen om tegen de chauffeur te zeggen.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 28 januari 2018.


Snel en efficiënt

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 25 januari 2018.


Heel nipt!

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 15 januari 2018.


Hele goede service!! Vriendelijke medewerkers!! Vlakbij de luchthaven!! Ik zal er in de toekomst zeker nog gebruik van maken!!

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 15 januari 2018.


Shuttle werkte prima. geen lange wachttijden. heen shuttle om 05.00 uur terug 22.00 uur

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 15 december 2017.


Vriendelijk personeel en goed liggende locatie!
Nadat onze vlucht werd gecanceled werd er niet moeilijk gedaan over kosten en was het personeel zelfs begriptonend.
Fantastische ervaring.
Dit zal vast niet de laatste keer zijn dat wij hier gebruik van maken.
Chapeau!

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 07 december 2017.


Goed bereikbaar en netjes op tijd opgehaald en weggebracht naar vliegveld

8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 29 november 2017.


Prima, vriendelijke en correcte chauffeur. Shuttle reed op tijd.

8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 25 november 2017.


Dit was ons eerste keer
bij time parking.
maar vast ook niet de laatste keer.
Goede ervaring mee.

6

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 24 november 2017.


Ik ben tevreden met de service. Alles verliep netjes en op tijd. Medewerkers waten goed bereikbaar. Bij de heenweg sprak de meneer zelf Nederlands wat top was. Alleen 1 minpuntje, dat er tijdens het rijden gebeld werd vond ik echt niet kunnen. Je vervoerd anderen mensen waaronder kinderen en dan neem je zo een grote risisco. Met hoge snelheden op een snelweg belend een busje besturen vind ik niet veilig. Voor de rest geen klachten.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 20 november 2017.


Prima service, goed bereikbaar, busje stond klaar voor vervoer naar en van luchthaven. je geeft de sleutel niet af, dus geen risico op ongenood gebruik van je auto. Afstand parking tot luchthaven Zaventem is wel dik 10 minuten per busje, hou daar rekening mee. Busje stopt letterlijk wel voor de deur.

2

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 15 november 2017.


Bij het ophalen van de parkeerplaats moeten eerst wachten, want we waren te vroeg. Toen we eenmaal in de shuttlebus zaten moesten eerst nog andere mensen worden opgehaald waardoor de totale reistijd naar de luchthaven meer dan een halfuur bedraagt terwijl wordt aangegeven dat dit ongeveer 10min zou zijn. Als ik hier een vraag over stel wordt gezegd dat dit gepland is... Bij retour bel ik voor de shuttle en die zou in 15min arriveren, maar deze blijkt vol te zijn zodat ons gezin niet mee kan, maar volgens de chauffeur is een andere bus onderweg. Dat is niet zo, want na een halfuur wachten komt hij weer aan. Het parkeren is niet duur, maar de service is slecht.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Frank Koetsier, Bedankt voor uw beoordeling en excuses voor het ongemak. Ik ga uw review delen met mijn Franstalige collega zodat hij contact op kan nemen met de parking voor verdere uitleg wat betreft de transfer van en naar de luchthaven. Dat de reistijd zo lang is en de wachttijden eveneens is niet de service die u mag verwachten. Wij gaan hier dan ook direct onderzoek naar doen. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 03 november 2017.


Zeer goed bevallen , nagenoeg geen wachtijd op de shutllebus.
Vriendelijk en behulpzame mederwerkers.
Even bellen vanaf het vliegveld en binnen 10 minuten stond de shutllebus bij het vliegveld..

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 03 november 2017.


Alles prima geregeld
vriendelijke mensen
jammer dat op de terugreis niemand engels of nederlands sprak, dus moeilijk communiceren

Over Times Parking

Times Parking beschikt over 350 onoverdekte parkeerplekken. De parking is 24/7 geopend: u kunt dus dag en nacht terecht bij Times Parking.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus vervoert u en uw bagage gratis naar Zaventem. De shuttlebus staat op de gereserveerde tijd klaar om u binnen 6 minuten naar de luchthaven te brengen. Aan het einde van uw reis wordt u weer opgehaald door de shuttlebus.

Het parkeerterrein van Times Parking is volledig voorzien van camerabewaking. De parking is omheind door een hek.

Elke auto die binnenkomt bij Times Parking wordt bij aankomst gefotografeerd. Zo heeft u de garantie dat uw auto in dezelfde staat naar buiten gaat als u hem naar binnen gereden heeft.

Wanneer u met kleine kinderen reist, kunt u kinderzitjes aanvragen voor de rit met de shuttlebus. Minder mobiele personen worden begeleid naar de vertrekhal om het transport zo makkelijk mogelijk te maken. U kunt overdekt wachten bij Times Parking, mocht de shuttlebus even op zich laten wachten.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Times Parking is Gillekensstraat 1, Vilvoorde, op 7 kilometer van Zaventem. Met de routeplanner van Parkos komt u de juiste route te weten.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeergarage van Times Parking. De parkeeraanbieder gaat uit van de aankomsttijd die staat aangegeven op de reservering. Wanneer u hiervan afwijkt, is het nodig dat u dit op tijd telefonisch doorgeeft.

U meldt de auto aan bij de receptie, waarna er foto’s van de auto gemaakt worden. Vervolgens kunt u in de witte shuttlebus stappen die naast de receptie staat. Groepen groter dan 8 personen zullen in meerdere ritten vervoerd worden. De shuttlebus brengt u in 6 minuten naar de luchthaven.

Vertrek
Op de terugreis belt u Times Parking wanneer u al uw bagage heeft opgehaald. Zij sturen de witte shuttlebus dan naar de luchthaven om u op te halen. U wordt opgehaald op verdieping 0, op de parking van de autocars (P16). Dit is dezelfde plek waar u afgezet bent op de heenreis.

Als u één of meerdere dagen eerder of later aankomt dan aangegeven in de reservering, meldt u dit telefonisch aan Times Parking. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert dan u gereserveerd hebt, kunnen er extra kosten ontstaan. In dit geval kunt u aan het einde van uw reis het bedrag contant bijbetalen.

Help