Vacatures en stageplaatsen bij Parkos

Reizen en vliegen is veel goedkoper geworden de afgelopen jaren. Maar waarom is parkeren nog zo duur als je op reis gaat? En als je al een goedkope parkeerplek hebt gevonden, hoe weet je dan dat deze betrouwbaar en eerlijk is? Hier moet verandering in komen vinden wij. Daarom zijn wij met Parkos gestart.

In de afgelopen twee jaar is Parkos hard gegroeid, heel hard. Inmiddels zijn we actief in 7 landen, 8 talen en bieden wij parkeerplaatsen aan bij 15 luchthavens. Wij doen dit vanuit het centrum van Groningen met een jong en enthousiast team van 15 medewerkers met verschillende nationaliteiten. Nu zijn wij, voor ons gevoel, pas net begonnen en willen wij verder Europa in. Daar kunnen wij jouw hulp goed bij gebruiken!

Vacature Franstalig commercieel medewerker (20-32 uur p/w)

Functieomschrijving

Voor de verdere internationale uitrol van Parkos zijn we op zoek naar een Franstalige commercieel medewerker. De werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit:

 

We zoeken iemand die flexibel, klantgericht en representatief is voor ons bedrijf. Je onderhoudt het contact met de parkeeraanbieders en klanten op ons platform, bemiddelt bij klachten en bent er mede verantwoordelijk voor dat ons platform goed beschikbaar en vindbaar is voor onze Franse klanten. Voor deze functie zal je onze (potentiële) partners in Frankrijk bezoeken om de onderlinge banden te versterken en nieuwe deals te kunnen sluiten.

Wat zoeken we:

 

Wat bieden we:

 

Interesse?

Ben jij onze nieuwe Franstalige commercieel medewerker en ga jij de uitdaging aan om samen met ons de Franse markt te veroveren? Stuur dan vóór 31 augustus je motivatie en C.V. (in het Engels of Nederlands)

Een assessment kan onderdeel zijn van het sollicitatieproces.

Interesse? Neem dan nu contact op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Vacature Spaanstalige commercieel medewerker (20-32 uur p/w)

Functieomschrijving

Voor de verdere internationale uitrol van Parkos zijn we op zoek naar een Spaanstalige commercieel medewerker. De werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit:

 

We zoeken iemand die flexibel, klantgericht en representatief is voor ons bedrijf. Je onderhoudt het contact met de parkeeraanbieders en klanten op ons platform, bemiddelt bij klachten en bent er mede verantwoordelijk voor dat ons platform goed beschikbaar en vindbaar is voor onze Spaanse klanten. Voor deze functie zal je onze (potentiële) partners in Spanje bezoeken om de onderlinge banden te versterken en nieuwe deals te kunnen sluiten.

Wat zoeken we:

 

Wat bieden we:

 

Interesse?

Ben jij onze nieuwe Spaanstalige commercieel medewerker en ga jij de uitdaging aan om samen met ons de Spaanse markt te veroveren? Stuur dan vóór 31 augustus je motivatie en C.V. (in het Engels of Nederlands)

Een assessment kan onderdeel zijn van het sollicitatieproces.

Interesse? Neem dan nu contact op!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Stage Online Marketing / Communicatie

Wij zijn op zoek naar een ambitieuze student die ons komt versterken in de functie van Marketing en Communicatie. De opdracht betreft een verdiepingsstage met een start in augustus of september.

Samen met onze online marketeers begeef jij je in de wereld van Online marketing, Social Media, Customer service en klantloyaliteit. Je gaat een goed beeld krijgen van hoe het er bij een internationaal internetbedrijf aan toe gaat. Natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor eigen input.

Werken aan een project wat uiteindelijk onderaan de stapel beland? Dat is bij ons niet het geval. Onze websites worden dagelijks door duizenden gebruikers bezocht. Jouw inspanningen hebben hier direct effect op.

Een vaste opdracht hebben wij (nog) niet, omdat wij graag met jou in gesprek willen gaan over wat het beste bij jou, je wensen en je leerdoelen past. Uiteraard krijg je een stagevergoeding.

Interesse? Neem dan nu contact op!


Stage Webdeveloper / ontwikkelaar

Doe je niets liever dan de diepte van de code(s) induiken? Worden je vrienden er gek van dat je continue de nieuwste technologische ontwikkelingen met ze deelt? Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk opzoek naar een enthousiaste stagiaire.

Met jouw input zul je je samen met 2 ervaren developers bezig houden met het leren van nieuwe technieken, ontwikkelen van nieuwe features, bestaande onderdelen optimaliseren en deze koppelen. Je werkt met veel data, een moderne IDE (phpstorm) en programmeert voornamelijk in PHP7 (Laravel), mobile first html5, css (sass) en javascript (jQuery). Daarnaast gebruiken we tools zoals Git, Browserstack en vele anderen.

Je gaat aan projecten werken die dagelijks door duizenden mensen worden gebruikt. Je werk doet er dus toe. Een vaste opdracht hebben wij nog niet. Waarom niet? Wij willen graag met jou in gesprek om tot een opdracht te komen die echt bij jouw past. Een opdracht waar jij met 100% overgave je tanden in kan zetten. Het liefst begin je in augustus of september. Uiteraard krijg je een stagevergoeding.

Interesse? Neem dan nu contact op!