Sky Parking Zaventem

U hoeft zich bij Sky Parking Zaventem geen zorgen te maken over uw auto. De parking is 24/7 geopend, er is dus altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u gratis naar de luchthaven en u kunt gratis een kinderzitje aan uw reservering toevoegen.

Meer informatie

Adres

G.Levisstraat 2, 1800, Vilvoorde
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Sky Parking Zaventem

Sky Parking Zaventem beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Sky Parking Zaventem

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,4
Op basis van 188 beoordelingen
2

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 13 januari 2018.


Ik gebruik iedere week PTA Valet Parking op Schiphol en ben daar zeer over te spreken. Op basis van deze positieve ervaring besloot ik Valet Parking op Zaventem te gebruiken. Wat een verschrikkelijke ervaring. De chauffeurs spreken geen Nederlands en geen Engels, slechts Frans! Bij aankomst moet je lang wachten voor je auto wordt opgepikt en bij terugkomst zelfs 45 minute gewacht en nog een respectloze chauffeur die zich niet verontschuldigd. Ik kan iedereen afraden om van Sky Parking in Zaventem gebruik te maken. Bij PTA Parking op Schiphol staan ze altijd klaar bij aankomst en bij terugkomst staan ze altijd klaar met je auto. Daarnaast zijn de chauffeurs erg vriendelijk. Hier heb ik in total bijna een uur gewacht, heb ik te maken met een arrogante brutale chauffeur. Nooit meer!!!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor de review over Sky Parking Zaventem en excuses voor het ongemak. Het is vervelend dat er op dat moment geen medewerkers aanwezig waren die Engels noch Nederlands spraken en dat u lang heeft moeten wachten. Bij de terugreis is het cruciaal dat u belt nadat u bent geland. Dit doet u om een tijd af te spreken met de chauffeur. In de bevestigingsmail staan een aantal standaardzinnen welke u verder kunnen helpen bij het communiceren in het Frans. We zullen de aandachtspunten die u benoemd delen met Sky Parking. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 23 december 2017.


Goed geregeld. Parkeerplaats zelf is geen luxe. Maar hoeft ook niet. We belde een half uur voor aankomst. En we hebben ong. 5 min. Moeten wachten voor ze er waren. Binnen 15 min. Stonden we op het vliegveld. En de terugweg belden we direct toen we geland waren en ook ong. 5 min gewacht.
Heel fijn. Goede service.
Wij hadden het geluk dat ze Nederlands praatte. Dat is altijd makkelijker praten.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 01 december 2017.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 23 november 2017.


Prima service. Zoals aangegeven stond op de reservering hebben wij een half uur voor aankomst gebeld. De chauffeur melde dat hij aanwezig was op het terrein. Er zou een receptie aanwezig zijn die konden wij niet vinden. Uit eindelijk heeft de chauffeur het hek geopend zodat wij konden parkeren. Chauffeur was vriendelijk en heeft ons netjes afgezet. Bij terug komst gelijk gebeld en werden wij netjes opgewacht en bij onze auto afgezet. Prima service voor een goed tarief.

8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 23 november 2017.


Makkelijk te vinden en goed geregeld! We werden meteen na aankomst naar vliegveld gebracht. Daar praktisch voor de ingang afgezet. Ook voor de terugweg stond busje al klaar en zonder wachttijd weer richting parkeerplaats. Contact met de medewerkers was minimaal, mede doordat zij de Nederlandse taal niet beheersen. Behulpzaam, maar niet overdreven vriendelijk.
De prijs viel ons mee en de parking is afgesloten met een hek.
Ideaal, zeker voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 16 november 2017.


Prima!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 13 november 2017.


Top geregeld, chauffeur is er snel om je heen en terug te brengen. Had ook een goed vertrouwen staat achter een hek of er is iemand aanwezig.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 12 november 2017.


Het parkeerterrein lag ietwat onzichtbaar daar slechts één bord geplaatst was wat vanaf één kant maar duidelijk zichtbaar was. Verder een uitstekende snelle service van de chauffeurs. Prima keus en voor herhaling vatbaar.
Ook de aanwezigheid van Engels sprekende medewerkers is een pré.
I.v.m. onderstaande vragen, daar staat de mogelijkheid niet bij dat de shuttlebus reeds klaar stond wat bij ons in beide gevallen het geval was.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 04 november 2017.


Het Parkeren ging wel alleen er wordt wel gewoekerd met de ruimte en jammer dat het personeel gebrekkig Nederlands praat, wat wel wat verwarring kan geven.

6

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 03 november 2017.


We moesten in vilvoorde we erg lang wachten voordat we neer het vliegveld werden gebracht. De parkeerplaats op het opgegeven adres was dicht en dank zij een wachtende groep mensen wisten we waar we moesten zijn. Een terrein met grote plassen water

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste John de Lizer, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met Sky Parking Zaventem naar verwachter is verlopen. Onze excuses daarvoor. Om te voorkomen dat soortgelijke ervaringen zich vaker voordoen in de toekomst, heb ik uw review doorgestuurd naar de parking. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 03 november 2017.


Goed geregeld. Zeer goede service.
Vriendelijk personeel.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 02 november 2017.


Zeer vlotte, vriendelijke medewerker.
Stonden klaar om me weg te brengen en waren vlot na telefonisch contact op het vliegveld om me op te halen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 02 november 2017.


Goede dienst en personelijke. Dichtbij de aeroport, frequent shuttles.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2017.


Uitstekend! Keurig op tijd gebracht en gehaald.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2017.


Goeie parking , goede shuttle , en netjes op tijd bij het vliegveld

Over Sky Parking Zaventem

Bij Sky Parking Zaventem parkeert u uw auto op een buitenterrein dat door een hek wordt afgesloten. U kunt uw autosleutels meenemen op reis. De parking beschikt over 150 parkeerplekken. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Sky Parking Zaventem brengt u met hun shuttlebus naar de luchthaven. De shuttlebus rijdt op uw gereserveerde tijd in 10 minuten naar de vertrekhal. Het personeel helpt mee met het in- en uitladen van uw koffers. Op de terugreis brengt de shuttlebus u weer terug naar de parking.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en Sky Parking zorgt ervoor dat u vervolgens snel kunt inchecken terwijl de chauffeur van Sky Parking uw auto veilig parkeert op de onoverdekte parkeerplaats. Op de terugreis staat een medewerker met uw auto op u te wachten bij de vertrekhal.

Het terrein rondom de parkeergarage wordt afgesloten door een ijzeren hek en er is 24/7 personeel aanwezig. U kunt er dus vanuit gaan dat uw auto veilig geparkeerd staat bij Sky Parking Zaventem.

U rijdt met uw auto naar het parkeerterrein in Vilvoorde toe. Hier wordt u ontvangen door het personeel van Sky Parking. Nadat u de auto heeft geparkeerd, brengt de shuttlebus u naar het vliegveld.

Het is bij Sky Parking mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens de parkeerperiode. Zo krijgt u uw auto schoner terug dan u hem heeft afgeleverd.

Reist u met kleine kinderen? Dan kunt u gratis een kinderzitje voor in de shuttlebus toevoegen aan uw reservering.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Sky Parking is G.Levisstraat 2, 1800 Vilvoorde. Bel 30 minuten voor uw aankomst naar Sky Parking om uw aankomsttijd te bevestigen. Om het u makkelijk te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. De parking ligt op 8 kilometer van het vliegveld.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeerplaats van Sky Parking Zaventem. U kunt zich melden bij de receptie. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De witte shuttlebus herkent u aan het logo van Sky Parking dat op de voor- en zijkanten staat. De transfer naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven belt u Sky Parking Zaventem direct nadat u uw bagage heeft opgehaald. Sky Parking Zaventem haalt u op bij de aankomsthal en brengt u met de witte shuttlebus terug naar de parking.

Als u onverwacht een dag eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Sky Parking Zaventem. Eventueel ontstaan er hierdoor extra kosten die u aan het einde van de reis kunt betalen bij de parking.

Valet parkeren

Aankomst

Als u voor de valet service heeft gekozen, rijdt u op de dag van vertrek naar de vertrekhal van het vliegveld. Het vliegveld wordt duidelijk aangegeven langs de wegen. Neem 30 minuten voordat u aankomt bij de luchthaven telefonisch contact op met Sky Parking. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen.

De overdracht van uw auto vindt plaats bij de 'Drop-off' op niveau 0. Een chauffeur van Sky Parking zal hier op u wachten. De chauffeur draagt kleding met het logo van Sky Parking erop. Indien gewenst, controleert de chauffeur samen met u de auto op schade. Vervolgens kunt u het vliegveld inlopen en met uw reis beginnen.

Vertrek

Op de terugweg verloopt het proces in omgekeerde volgorde. U neemt nadat u bent geland weer contact op met Sky Parking. Een medewerker komt dan met uw auto naar het vliegveld. U ontmoet de chauffeur weer bij de drop-off, waar u uw auto terugkrijgt. Mocht uw vlucht vertraagd zijn, dan vragen wij u om dit telefonisch door te geven aan de parking.

Help