Sky Parking Zaventem

U hoeft zich bij Sky Parking Zaventem geen zorgen te maken over uw auto. De parking is 24/7 geopend, er is dus altijd personeel aanwezig. De shuttlebus brengt u gratis naar de luchthaven en u kunt gratis een kinderzitje aan uw reservering toevoegen.

Meer informatie

Adres

G.Levisstraat 2, 1800, Vilvoorde
Parkeren Zaventem

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Sky Parking Zaventem

Sky Parking Zaventem beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Beoordelingen Sky Parking Zaventem

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,4
Op basis van 183 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 01 december 2017.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 23 november 2017.


Prima service. Zoals aangegeven stond op de reservering hebben wij een half uur voor aankomst gebeld. De chauffeur melde dat hij aanwezig was op het terrein. Er zou een receptie aanwezig zijn die konden wij niet vinden. Uit eindelijk heeft de chauffeur het hek geopend zodat wij konden parkeren. Chauffeur was vriendelijk en heeft ons netjes afgezet. Bij terug komst gelijk gebeld en werden wij netjes opgewacht en bij onze auto afgezet. Prima service voor een goed tarief.

8

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 23 november 2017.


Makkelijk te vinden en goed geregeld! We werden meteen na aankomst naar vliegveld gebracht. Daar praktisch voor de ingang afgezet. Ook voor de terugweg stond busje al klaar en zonder wachttijd weer richting parkeerplaats. Contact met de medewerkers was minimaal, mede doordat zij de Nederlandse taal niet beheersen. Behulpzaam, maar niet overdreven vriendelijk.
De prijs viel ons mee en de parking is afgesloten met een hek.
Ideaal, zeker voor herhaling vatbaar.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 16 november 2017.


Prima!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 13 november 2017.


Top geregeld, chauffeur is er snel om je heen en terug te brengen. Had ook een goed vertrouwen staat achter een hek of er is iemand aanwezig.

10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 12 november 2017.


Het parkeerterrein lag ietwat onzichtbaar daar slechts één bord geplaatst was wat vanaf één kant maar duidelijk zichtbaar was. Verder een uitstekende snelle service van de chauffeurs. Prima keus en voor herhaling vatbaar.
Ook de aanwezigheid van Engels sprekende medewerkers is een pré.
I.v.m. onderstaande vragen, daar staat de mogelijkheid niet bij dat de shuttlebus reeds klaar stond wat bij ons in beide gevallen het geval was.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 04 november 2017.


Het Parkeren ging wel alleen er wordt wel gewoekerd met de ruimte en jammer dat het personeel gebrekkig Nederlands praat, wat wel wat verwarring kan geven.

6

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 03 november 2017.


We moesten in vilvoorde we erg lang wachten voordat we neer het vliegveld werden gebracht. De parkeerplaats op het opgegeven adres was dicht en dank zij een wachtende groep mensen wisten we waar we moesten zijn. Een terrein met grote plassen water

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste John de Lizer, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat uw ervaring met Sky Parking Zaventem naar verwachter is verlopen. Onze excuses daarvoor. Om te voorkomen dat soortgelijke ervaringen zich vaker voordoen in de toekomst, heb ik uw review doorgestuurd naar de parking. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 03 november 2017.


Goed geregeld. Zeer goede service.
Vriendelijk personeel.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 02 november 2017.


Zeer vlotte, vriendelijke medewerker.
Stonden klaar om me weg te brengen en waren vlot na telefonisch contact op het vliegveld om me op te halen.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 02 november 2017.


Goede dienst en personelijke. Dichtbij de aeroport, frequent shuttles.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2017.


Uitstekend! Keurig op tijd gebracht en gehaald.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 31 oktober 2017.


Goeie parking , goede shuttle , en netjes op tijd bij het vliegveld

4

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2017.


Positive: parking is fairly close.
Negative: we had to wait for one hour for the shuttle from the airport to the parking arrived. When we called after 40 minutes we were told it would take "two more minutes". It did in fact take 20 more minutes. The driver did not offer any type of explanation, nor an apology. Furthermore the driver used his phone during this drive to call no headset and check his whatsapp. Extremely unprofessional.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Dear customer, Thank you for your review. It's unfortunate that you had to wait for the driver, our apologies. You have made a reservation through Parkos at Sky Parking Zaventem. To prevent similar situations, I have forwarded your review to the parking. Kind regards, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2017.


Zeer betrouwbaar goede prijs verhouding.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2017.


Vriendelijk personeel. Oude bus schuifdeur sluit slecht af. Voor de rest prima. Dicht bij autobaan.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2017.


Het parkeren bij Skype parking is perfect verlopen. We konden zowel de heen als de terug reis meteen in het busje stappen. Op het schrijven van jullie staat niet duidelijk aangegeven waar het busje staat bij het vliegveld. Anders 5 sterren.

6

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


De parkeerplaats is goed bereikbaar vanaf de autosnelweg. Wij zagen dat er meer auto's kwamen / stonden dan er plekken waren. Onze auto nog ergens "tussen gefrot".. De service was goed. Moesten zowel op de heen- als op de terugweg 10 - 15 minuten wachten voordat het busje kwam. De reis naar en van het vliegveld duurde ook ongeveer 15 minuten. Al met al keurige service.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2017.


Goede service chauffeur zeer vriendelijk snel gebracht en opgehaald

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2017.


Prima betaalbare parkeerplaats. We konden bij aankomst op parkeerterrein direct instappen in het busje naar vliegveld en op terugweg stond hij ook te wachten. Wel even gebeld 15 minuten van de voren. We begrepen elkaar goed ondanks taalbarriere.

4

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2017.


Als je aam komt rijden is het slecht aan gegeven om de parking te vinden.
ook per telefoon slecht te bereiken en weinig plaatsen om te parkeren moet de auto op het rij vak parkeren waardoor andere er weer niet uit kunnnen

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. Wat vervelend dat u de parking slecht heeft kunnen vinden. Ik zal uw review delen met Sky Parking Zaventem zodat wij samen met hen kunnen zoeken naar een oplossing hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2017.


Alles verliep naar wens. Het is alleen niet handig dat de medewerkers niet of nauwelijks Nederlands spreken. Dat is vooral lastig aan de telefoon.

4

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2017.


Hek van de parkeerplaats stond vroeg in de ochtend open zonder dat er beveiliging aanwezig was. S'avonds laat bij terugkomst idem. Iedereen kon zo in en uit lopen. Parkeerplaats was slecht belicht. Transfer heen verliep vlot. Bij transfer terug duurde het wachten wat langer maar de rit was ook weer vlot

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. Het terrein van Sky Parking Zaventem is 24 uur per dag beveiligd, er hangen camera's over het gehele terrein. Het is mogelijk dat er niet altijd iemand aanwezig is, de chauffeur geldt ook als persoon die aanwezig is op de parking. Wanneer de chauffeur onderweg is wordt er door middel van camera's toezicht gehouden. Met vriendelijke groet, Team Parkos
10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 19 oktober 2017.


Prima. Auto stond netjes achter hek. Ik hoefde geen sleutel achter te laten.
Ik zou deze parkeerplek zo nog eens gebruiken.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 18 oktober 2017.


Prima service vriendelijke mensen en doen niet moeilijk over een man te veel in de auto

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 18 oktober 2017.


Prima service en parkeerplaats. Redelijk eenvoudig te vinden en op maar 10 minuten van Zaventem. Communicatie was eenvoudig en snel

6

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 17 oktober 2017.


Adres op google kwam niet overeen met adres op reservering, verder alles prima verlopen

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2017.


De parkeer plaats was vol, niet wetende dat er nog een parking was!!!
Chauffeur kwam op tijd en zo werd een parking gevonden en op tijd.
De chauffeur was helaas niet erg spraakzaam en ook geen radio aan boord,
Was dus ongezellig.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 16 oktober 2017.


Parkeerterrein was slecht te vinden, lag een beetje verstopt. Terrein was daarna makkelijk op te rijden en we werden meteen ontvangen door de bestuurder van de shuttle. We zijn snel vervoerd waardoor we ruim op tijd waren voor de vlucht. Medewerker heen sprak enkel Frans, geen nederlands of engels wat het contact moeilijk maakte. Op de terugweg gebeld bij landing en de shuttle kwam aanrijden toen wij het vliegveld uitliepen. Goede service en snel!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 14 oktober 2017.


Ik heb heel goed ervaren,ik was zelf te laat om te parkeren door file maar er werd op mij gwacht en op de terugkomst ook snel terug gebracht naar parkeer terrein

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 12 oktober 2017.


Snelle service, prima parkeerplaats! Echter spraken beide dienstdoenende chauffeurs die ook de telefoon aan namen slecht Nederlands en Engels. Slecht verstaanbaar en leken ons niet goed te begrijpen. Toen ik het merk van de auto op noemde kwamen we er pas aan uit. Naam van reservering leek beide heren niet bekend.

6

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 11 oktober 2017.


Bij het vinden van de juiste locatie had ik moeite om het parkeerterrein te vinden.
Na gebeld te hebben kwam de shuttle-bus binnen een 5 minuten aan. De reis naar en van het vliegveld was vlot. De medewerker/chauffeur sprak een beetje nederlands , wat de communicatie iets bemoeilijkt. verder was hij behulpzaam en bekwaam in het verkeer. Verbeterpunten: chauffeur meertalig. Bevorderd de communicatie.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2017.


Prima geregeld. Als je optijd belt voor aankomst staat de shuttle netjes klaar. Als je niet belt is het ook maar 10min wachten. Hetzelfde geld voor op de luchthaven.

4

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2017.


Bij vertrek diverse keren moeten bellen alvorens iemand aanwezig was.De houding was lakoniek en een excuus voor het lange wachten werd niet gegeven.
De service bij terugkomst was wel goed en netjes en tijdig!

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u bij aankomst zo lang heeft moeten wachten. Ik zal uw klacht delen met de parkeeraanbieder zodat wij samen met de parking er voor kunnen zorgen dat een soortgelijke situatie zich in de toekomst niet nogmaals voor zal doen. Met vriendelijke groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2017.


Goedkoop en snel top dus!

8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 06 oktober 2017.


Handig ,zelfs bereikbaar s'nachts om 0300 u

2

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2017.


Moesten bij aankomst half uur wachten. Bij terugkomst was het drama. Wij belde toen we de koffers hadden, en de chauffeur sprak alleen Frans. Wij moesten zijn op Niveau 1. Dit bleek niveau min 1. Te zijn. We zijn een half uur aan het zoeken geweest. Weer gebeld met chauffeur en toen nog een half uur moeten wachten. Zeer oude bus. Veel te veel passagiers, er zaten 3 mensen voorin, en de chauffeur. Dit NOOIT meer Sky Parc.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Bedankt voor uw review, wat vervelend om te horen dat u niet op de goede plek stond en zo lang heeft moeten wachten. Ik zal uw klacht doorsturen naar de parkeeraanbieder zodat wij samen met hen er voor kunnen zorgen dat een soortgelijke situatie in de toekomst niet meer voor zal komen. Met vriendelijke groet, Team Parkos
6

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2017.


Alles was prima geregeld. Transfer naar het vliegveld was snel.

Het was alleen erg jammer dat degene die ik moest bellen alleen Frans sprak en mij ophing omdat ik hem niet begreep en geen Frans spreek.. Niet netjes.

6

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2017.


Ruim voldoende. Prettige medewerker. Verwijzingen bij (door) de luchthaven wat minder.

8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 20 september 2017.


Prima was goed geregeld hoor

8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 15 september 2017.


Prima!

10

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 12 september 2017.


Uitstekend! alles zijn prima gegaan.

6

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 09 september 2017.


We waren enigszins laat, en waren blij dat de chauffeur ons snel kwam oppikken. Er is geen kantoor bij het parkeerterrein. Je moet bij aankomst, of liever van te voren, echt bellen om medewerkers/chauffeurs te treffen.

6

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2017.


Was wel wa wachten om ons te komen halen

10

Heeft geparkeerd in juli 2017. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2017.


Prima dienstverlening van sky. Eigenaren zijn turks en ik ben turks dus comminiceerde fijn. Binnen een kwartier na je telefoontje halen ze je op bij de shuttle diensten bij de luchthaven.

8

Heeft geparkeerd in juli 2017. Beoordeling geschreven op 17 augustus 2017.


Very goed

8

Heeft geparkeerd in juli 2017. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2017.


Allemaal prima gegaan

4

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2017.


Moeilijk telefonisch contact te leggen. Parkeren gebeurd op een parkeerplaats die simpelweg zo vol mogelijk geduwd wordt.
Als alles duidelijk zou zijn en goed uitgelegd was dit een aangename service.
Duidelijkheid naar klanten die niet bekend zijn op airport zodat eenieder weet waar je opgehaald wordt. Niet de telefoon ophangen maar mensen helpen als ze niet weten hoe en wat. Wordt nu aan je lot over gelaten. Als je terug komt van vakantie wil je niet meteen stress.

8

Heeft geparkeerd in juli 2017. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2017.


Gemakkelijk te vinden, parkeren was prima. Ook ophalen en wegbrengen was prima. Moesten wel even wachten tot we weggebracht werden en opgehaald. Hier mag wat meer duidelijkheid over zijn hoe lang je moet wachten.

4

Heeft geparkeerd in juli 2017. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2017.


Niet echt dienstverlenend, ruim 45 min moeten wachten voordat auto terug gebracht werd, ook slecht telefonisch contact. ze geven sleutel terug en weg zijn ze, geen gezamenlijke controle van auto of iets

Over Sky Parking Zaventem

Bij Sky Parking Zaventem parkeert u uw auto op een buitenterrein dat door een hek wordt afgesloten. U kunt uw autosleutels meenemen op reis. De parking beschikt over 150 parkeerplekken. Er is geen maximale doorrijhoogte.

Shuttle parkeren
Sky Parking Zaventem brengt u met hun shuttlebus naar de luchthaven. De shuttlebus rijdt op uw gereserveerde tijd in 10 minuten naar de vertrekhal. Het personeel helpt mee met het in- en uitladen van uw koffers. Op de terugreis brengt de shuttlebus u weer terug naar de parking.

Valet parkeren
U geeft uw auto af bij het vliegveld en Sky Parking zorgt ervoor dat u vervolgens snel kunt inchecken terwijl de chauffeur van Sky Parking uw auto veilig parkeert op de onoverdekte parkeerplaats. Op de terugreis staat een medewerker met uw auto op u te wachten bij de vertrekhal.

Het terrein rondom de parkeergarage wordt afgesloten door een ijzeren hek en er is 24/7 personeel aanwezig. U kunt er dus vanuit gaan dat uw auto veilig geparkeerd staat bij Sky Parking Zaventem.

U rijdt met uw auto naar het parkeerterrein in Vilvoorde toe. Hier wordt u ontvangen door het personeel van Sky Parking. Nadat u de auto heeft geparkeerd, brengt de shuttlebus u naar het vliegveld.

Het is bij Sky Parking mogelijk om uw auto te laten wassen tijdens de parkeerperiode. Zo krijgt u uw auto schoner terug dan u hem heeft afgeleverd.

Reist u met kleine kinderen? Dan kunt u gratis een kinderzitje voor in de shuttlebus toevoegen aan uw reservering.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Sky Parking is G.Levisstraat 2, 1800 Vilvoorde. Bel 30 minuten voor uw aankomst naar Sky Parking om uw aankomsttijd te bevestigen. Om het u makkelijk te maken, kunt u gebruik maken van onze routeplanner. De parking ligt op 8 kilometer van het vliegveld.

U rijdt op de dag van vertrek naar de parkeerplaats van Sky Parking Zaventem. U kunt zich melden bij de receptie. Nadat uw auto is geparkeerd wordt u met de shuttlebus naar het vliegveld gebracht. De witte shuttlebus herkent u aan het logo van Sky Parking dat op de voor- en zijkanten staat. De transfer naar het vliegveld duurt ongeveer 10 minuten.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven belt u Sky Parking Zaventem direct nadat u uw bagage heeft opgehaald. Sky Parking Zaventem haalt u op bij de aankomsthal en brengt u met de witte shuttlebus terug naar de parking.

Als u onverwacht een dag eerder of later terugvliegt, kunt u dit doorgeven aan Sky Parking Zaventem. Eventueel ontstaan er hierdoor extra kosten die u aan het einde van de reis kunt betalen bij de parking.

Valet parkeren

Aankomst

Als u voor de valet service heeft gekozen, rijdt u op de dag van vertrek naar de vertrekhal van het vliegveld. Het vliegveld wordt duidelijk aangegeven langs de wegen. Neem 30 minuten voordat u aankomt bij de luchthaven telefonisch contact op met Sky Parking. Zo heeft de chauffeur de tijd om naar het vliegveld te komen.

De overdracht van uw auto vindt plaats bij de 'Drop-off' op niveau 0. Een chauffeur van Sky Parking zal hier op u wachten. De chauffeur draagt kleding met het logo van Sky Parking erop. Indien gewenst, controleert de chauffeur samen met u de auto op schade. Vervolgens kunt u het vliegveld inlopen en met uw reis beginnen.

Vertrek

Op de terugweg verloopt het proces in omgekeerde volgorde. U neemt nadat u bent geland weer contact op met Sky Parking. Een medewerker komt dan met uw auto naar het vliegveld. U ontmoet de chauffeur weer bij de drop-off, waar u uw auto terugkrijgt. Mocht uw vlucht vertraagd zijn, dan vragen wij u om dit telefonisch door te geven aan de parking.

Help