Sky Autopark

Sky Autopark biedt een goede valetdienst aan bij de luchthaven Keulen-Bonn. U rijdt zelf naar het vliegveld, waarna een medewerker van Sky Autopark de auto voor u parkeert. De auto komt op een parkeerterrein te staan 1,5 kilometer van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Waldstr. 125, 51145, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Sky Autopark

Sky Autopark beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Toiletten
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Sky Autopark

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 35 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2017. Beoordeling geschreven op 21 november 2017.


Super service, stonden al te wachten bij vertrek en bij aankomst binnen 5 minuten aanwezig.
Zeer aardig en vertrouwt personeel !
Volgende keer maak ik hier zeker weer gebruik van.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 27 oktober 2017.


Wat een gemak en prettige contacten

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Zeer goede service, veel gemak en - zowel ikzelf als mijn auto - keurig behandeld.

Wel blijft het een beetje eng om de auto zomaar mee te geven aan een onbekende. De zekerheden bestaan eigenlijk enkel uit een getekend ontvangstbewijs en ik vraag mij af wat de verzekering zou zeggen als de auto zou blijken te zijn gestolen?

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2017.


Perfect, heel goed geregeld. Contact was vriendelijk en ook telefoonverbinding was goed, geen krakende onduidelijke lijn.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 03 september 2017.


De op- en afhaling van mijn auto verliep vlekkeloos, enkel het telefonisch contact met de medewerker van Parkos verliep wat stroef aangezien deze geen Nederlands/Engels verstond, enkel Duits..

8

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2017.


Het ophalen en brengen van de auto ging heel soepel. Telefonisch contact verliep wat moeizaam.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 23 augustus 2017.


Valet parking medewerker was niet in uniform, dus moeilijker te herkennen. De plaats van afspraak mag nog duidelijker, voorts alles prima

Over Sky Autopark

Sky Autopark heeft plek voor 500 auto’s. U kunt bij hen dag en nacht de auto laten parkeren met hun valetdienst. Op het parkeerterrein kunnen auto’s parkeren van maximaal 1,90 meter of 2 meter breed.

Valet parkeren
Sky Autopark haalt uw auto van het vliegveld op. U kunt dus gewoon naar luchthaven Keulen-Bonn rijden. Hier neemt een chauffeur van de parkeeraanbieder de auto van u over na een korte inspectie. Vervolgens loopt u naar binnen om in te checken, terwijl de chauffeur de auto naar de parking brengt. Op de terugreis wordt uw auto weer naar het vliegveld gebracht.

Het parkeerterrein van Sky Autopark is omheind en wordt goed verlicht. De autosleutels worden veilig bewaard in een kluis op het kantoor.

Bij de afgifte van de auto worden eventuele mankementen en schades genoteerd op hun innameformulier. Sky Autoparken is verzekerd volgens hun algemene voorwaarden. Op het terrein rijden enkel de medewerkers van Sky Autopark in de auto’s.

Het parkeerterrein is verhard. De chauffeur is altijd bereid om u te helpen met het in- of uitladen van de koffers.

Valet parkeren

Aankomst
Met de auto rijdt u naar het vliegveld toe. Het vliegveld is goed te bereiken en staat goed aangegeven langs de wegen. Het adres van het vliegveld is: Kennedystraße, 51147 Köln, Duitsland. U kunt de weg hiernaartoe makkelijk vinden met onze routeplanner.

30 minuten voor aankomst op het vliegveld Keulen-Bonn belt u Sky Autopark om te laten weten dat u er bijna bent. Afhankelijk van met welke vliegmaatschappij u vliegt, rijdt u naar terminal 1 of 2. Dit zal gevraagd worden aan de telefoon.

De chauffeur zal u op de afgesproken plaats wachten. Deze zal uw auto herkennen aan het kenteken en u benaderen. De chauffeur zelf is te herkennen aan een wit t-shirt met blauw embleem of blauwe jas.

Na de inspectie van de auto geeft u de autosleutels af aan de chauffeur. Terwijl de chauffeur de auto voor u parkeer, kunt u de vertrekhal alvast inlopen. Tijdens de parkeerduur zal er maximaal 5 kilometer met uw auto gereden worden.

Vertrek
Op de terugreis belt u de parkeeraanbieder als u uw bagage heeft gehaald. De chauffeur zal dan de auto naar het vliegveld rijden en wederom met u afspreken bij welke terminal u kunt wachten. Nadat u de auto weer in ontvangst genomen hebt, kunt u vervolgens naar huis rijden.

Het kan tijdens de vliegreis voorkomen dat u een of meerdere dagen eerder of later terugvliegt dan gepland. Mocht dit zo zijn, kunt u dit aan de parkeeraanbieder laten weten. Bij een latere terugvlucht kunt u mogelijk extra parkeerkosten ter plekke bijbetalen.

Help