ParkShuttle24

Parkshuttle24 is een jong bedrijf dat zich sterk maakt voor uw parkeergemak. U kunt gebruik maken van hun shuttleservice en uw autosleutels meenemen op reis. U staat in 5 minuten bij de juiste vertrekhal. Of u kunt kiezen voor hun valetdienst en de auto afgeven voor de vertrekhal. Wat u ook kiest, u kunt er gerust op zijn dat uw auto veilig geparkeerd staat bij Parkshuttle 24.

Meer informatie

Adres

Am Grott 1, 51147, Keulen
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkShuttle24

ParkShuttle24 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen ParkShuttle24

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,3
Op basis van 81 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 01 november 2017.


Super goed en betrouwbaar.
Op tijd opgehaald, communicatie via de mail erg goed.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 30 oktober 2017.


Top!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 29 oktober 2017.


Fijne manier om toch met de auto naar t vliegveld te kunnen. Parkeerplaats was dichtbij vliegveld, wel moeilijk te vinden mer de gps. Vriendelijke medewerkers, prima service.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2017.


Was super.
Werden direct weggebracht naar het vliegveld en toen we aankwamen stonden ze al klaar. Dus aanrader!

6

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2017.


Te lang buiten in de kou moeten wachten bij terugkomst van vakantie ...35 minuten... nog maar goed dat het droog was !
Voor de rest gemakkelijke service.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 26 oktober 2017.


Prima !

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Prima geregeld, bij aankomst stond het busje al klaar en reed ons voor naar onze parkeerplek. Waren daarna binnen 10 minuten op de luchthaven, ging perfect. Op de terugreis stond het busje ook weer supersnel na het bellen voor onze neus, kortom een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Een hele goede service. Parkshuttle 24 bus stond direct klaar, we konden zo instappen en vertrekken naar de luchthaven.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Goed

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Uitstekend! Ophaalplek bij terugkomst beter markeren! Het was een slecht verlichte plek.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Super geregeld gaat bijna vanzelf

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 25 oktober 2017.


Prima geregeld! Kort voor de reis geboekt, aardige medewerkers en een meer dan prima shuttle service!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2017.


Goede service en vriendelijk!

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2017.


We zijn keurig en netjes geholpen.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2017.


Prima geregeld, alleen de Bruckstrasse, wel ff goed kijken welk district, er zijn meer!
Waar wij naar toe reden.
Voor de rest erg tevreden, en geen lange wacht tijd

Over ParkShuttle24

Het parkeerterrein van Parkshuttle24 heeft plek voor 150 auto’s. Parkshuttle24 kan auto’s ontvangen die maximaal 2 meter hoog en 6 meter lang zijn en maximaal 3 meter in de breedte. Het parkeerterrein is 24 uur per dag geopend.

Shuttle parkeren
Kiest u voor shuttle parkeren, dan parkeert u de auto zelf op het terrein. Vervolgens brengt een shuttlebus u in 5 minuten naar het vliegveld. U kunt uw autosleutels bij u houden, mits u geen waspakket bijgeboekt heeft. Op de terugreis wordt u weer door de shuttlebus opgehaald van de luchthaven. Het personeel helpt u graag met het inladen van de koffers in de shuttlebus.

Valet parkeren
Kiest u voor valet parkeren, dan rijdt u zelf naar één van de twee vertrekhallen. U spreekt voor de vertrekhal af met een medewerker van Parkshuttle24. De medewerker parkeert vervolgens uw auto, terwijl u zelf aan uw vliegreis kunt beginnen. Wanneer u terugkomt, wordt uw auto weer naar de luchthaven gebracht.

Het parkeerterrein van Parkshuttle24 is volledig omheind. 16 videocamera’s en de medewerkers houden 24 uur per dag uw auto in de gaten. Het terrein wordt goed afgesloten met een hek. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis.

Bij de valetdienst wordt uw auto tijdens de afdracht nog geïnspecteerd op mogelijk aanwezige schades. De medewerker van Parkshuttle24 schrijft dit op een overdrachtsformulier. De medewerkers van Parkshuttle24 zijn verzekerd voor het rijden in uw auto tijdens de parkeerduur volgens hun algemene voorwaarden.

Parkshuttle24 beschikt over een klantenlounge waar u kunt uitrusten van een lange reis. Hier kunt u snack- en drankautomaten vinden, ook zijn er toiletten aanwezig. Het parkeerterrein is compleet geasfalteerd en er zijn ook faciliteiten voor gehandicapten.

Ook kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten wassen tijdens de parkeerperiode. U kunt verschillende waspakketten bijboeken via Parkos.

Voor de rit met de shuttlebus zijn er verschillende soorten en maten kinderzitjes beschikbaar. U kunt aangeven of u hiervan gebruik wilt maken tijdens het boeken van uw parkeerplek.

Shuttle parkeren

Aankomst
Parkshuttle24 zit aan de Am Grott 1, 51147 Köln (Lind) te Keulen. U kunt ook gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route naar het parkeerterrein te vinden. De parkeerplaats ligt op 6 kilometer afstand van de luchthaven.

U rijdt op de dag van vertrek naar het bovenstaande adres van Parkshuttle24. U kunt zich vervolgens melden bij de Check-in. Een medewerker zal u daarna een parkeerplek aanwijzen.

Vervolgens laadt u de bagage in de shuttlebus. De zilveren shuttlebus wacht op u bij de Check-in. Parkshuttle24 heeft twee bussen waarin 8 personen passen en beide herkent u aan de logo’s van Parkshuttle24 op de voor- en zijkant.

De shuttlebussen rijden individueel elke 30 minuten naar de luchthaven, de hele dag en nacht door. De rit naar het vliegveld duurt over het algemeen enkel 5 minuten. U wordt naar Terminal 1 of 2 gebracht, afhankelijk van waar uw vlucht vertrekt.

Vertrek
Wanneer u weer van uw reis terugkomt, haalt u eerst uw bagage op. Vervolgens belt u met Parkshuttle24 dat u klaar bent om opgehaald te worden. U wordt opgehaald op het vertrekniveau tussen Terminal D en C bij de rode AIRBERLIN-vlaggen.

Mocht u onverwacht uw reis eerder beeïndigen dan kunt u dit doorgeven aan Parkshuttle24. U doet hetzelfde wanneer uw terugvlucht wordt verlaat. Parkshuttle24 kan dan rekening houden met een eerdere of latere terugkomst. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, dan kunt u bijkomende kosten ter plekke contant betalen.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag dat u vliegt naar de luchthaven Keulen-Bonn. 30 minuten voordat u op het vliegveld aankomt, belt u met Parkshuttle24. In dat telefoongesprek spreekt u af waar u de auto gaat overhandigen, afhankelijk vanaf welke terminal, 1 of 2, uw vlucht vertrekt. Maak gebruik van onze routeplanner om het vliegveld te bereiken.

Aangekomen bij de luchthaven rijdt u naar het afgesproken punt. U kunt de werknemers van Parkshuttle24 herkennen aan de bedrijfskleding. Meestal lopen ze al op uw auto af, omdat zij uw kentekengegevens bij zich hebben. Zij hebben ook een werknemerspas waarmee ze zich kunnen identificeren.

Samen met de medewerker controleert u de auto, waarna de medewerker uw auto naar het parkeerterrein brengt. Er zal hoogstens 11 kilometer gereden worden in uw auto om hem naar het parkeerterrein en weer terug naar het vliegveld te brengen. U kunt zelf direct na de overdracht inchecken voor uw vlucht. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis

Vertrek
Wanneer u terugkomt van uw reis, haalt u eerst uw koffers op van de bagageband. Vervolgens belt u met Parkshuttle24 dat u de auto weer terug wilt. U spreekt vervolgens af waar de auto naartoe gebracht moet worden, afhankelijk van op welke terminal u geland bent. Een medewerker brengt uw auto vervolgens naar de luchthaven en u kunt daarna uw reis vervolgen.

Wanneer uw terugvlucht tijdens de reis wijzigt, kunt u dit doorgeven aan Parkshuttle24. Zo kunnen zij rekening houden met een eerdere of latere terugkomst. Wanneer u één of meer dagen langer parkeert dan geboekt, kunt u mogelijke, extra kosten ter plaatse contant bijbetalen.

Help