Wanneer u op reis gaat, wilt u natuurlijk zorgeloos parkeren en snel op het vliegveld zijn. Bij Parkkönig parkeert u veilig in hun parkeergarage en wordt u daarna binnen 4 minuten naar Düsseldorf Airport gebracht. De autosleutels kunt u met deze shuttle service zelf meenemen op reis. U bent kortom de koning te rijk wanneer u voor een van hun parkeerdiensten kiest.

Meer informatie

Adres

Danziger Straße 101, 40468, Düsseldorf
Parkeren Düsseldorf Airport

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkkönig

Parkkönig beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Parkkönig

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 344 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 19 februari 2018.


Zeer goede service. Goede overdekte parkeergarage. Keurig transport naar en van het vliegveld. Parkeergarage nabij het vliegveld. Nadat op het vliegveld contact op was genomen met Parkkönig was de chauffeur binnen 10 minuten ter plaatse. Gewoon goed. Zeker aan te bevelen!!!!

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 18 februari 2018.


De locatie was even zoeken, maar de service heel goed. Vriendelijke chauffeur, goede , ruime parkeergarage, snel naar het vliegveld gebracht, met comfortabel busje. Bij terugkomst stond de chauffeur op de afgesproken plek ons al op te wachten

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 16 februari 2018.


Heel goede ervaring opgedaan met Parkkönig! Zeer vriendelijke medewerkers die snel ter plekke waren. Transfertijd is om en nabij de 5 minuten.

8

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 16 februari 2018.


Snelle en goede dienstverlening. Goede prijs/kwaliteit. Alleen was het bij aankomst wat lang wachten.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 13 februari 2018.


10 minuten voordat je aankomt bij de parkeergarage bel je op dat je er bijna bent en er staat een busje klaar om je op te wachten. Hij geeft netjes aan waar je de auto kunt parkeren en binnen 5 minuten wordt je bij de luchthaven afgezet. Super goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 09 februari 2018.


De auto stond droog en veilig in een parkeergarage. De chauffeur die ons op kwamhalen stond binnen 1 minuut voor ons neus en we werden keurig te woord gestaan.
Ook op de terug weg verliep alles soepel. Binnen 7 minuten werden we bij deur 10 op de Arrivel verdieping opgehaald. We werden bij de auto afgezet.
Geen moeite en snelle service en niet duur. Zeker de moeite waard om nog een keer gebruik van te maken.

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 08 februari 2018.


Prima service! Zowel bij vertrek als aankomst stond de medewerker klaar. Uitleg door medewerker was duidelijk en volledig. Parkkönig is nabij het vliegveld gevestigd waardoor je geen tijdverlies hebt. Een volgende keer reserveren wij weer via Parkkönig.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 08 februari 2018.


Makkelijk te boeken, duidelijke instructies. Vriendelijke mensen aan de telefoon. Auto stond bij de heenreis netjes re wachten na onxx telefoontje.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 07 februari 2018.


Uitstekend. Goede prijs, overdekt,dicht bij het vliegveld. Moeilijk te vinden. Prettig contact met medewerkers.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 06 februari 2018.


Nette service. Alles was prima geregeld.

8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 30 januari 2018.


Uitstekende service

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 29 januari 2018.


Onlangs heb ik mijn eerste ervaring met Parkkönig opgedaan en ik ben er zeer tevreden over. De auto staat in een overdekte parkeergarage en je kunt de sleutel meenemen. De transfer naar het vliegveld in Düsseldorf en bij terugkomst weer terug verliep zeer soepel en snel. Na mijn telefoontje was de shuttlebus snel ter plaatse. Een volgende keer zal ik er bij vertrek vanuit Düsseldorf graag weer gebruik van maken van deze goede parkeerservice.

10

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 27 januari 2018.


Uitstekend. Zowel heen als terug keurig en snel geholpen.
Valetparking.

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 22 januari 2018.


Prima geregeld ! Telefoonnummer gebeld 5 minuten van tevoren en even wachten na instructie, toen waren ze er al ! Ook terug duurde maar eventjes en alles werd keurig afgehandeld. Prima ! Je moet wel duits kunnen spreken

8

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 19 januari 2018.


Goed geregeld. Bijna niet hoeven wachten en de auto stond veilig in een garage. We zouden zeker nogmaals gebruik maken van Parkkonig.

Over Parkkönig

Parkkönig beschikt over 300 parkeerplekken in hun parkeergarage. De shuttle- en valetdiensten zijn 24 uur per dag beschikbaar. Voor de garage geldt een maximale doorrijhoogte van 2,10 meter en in de parkeervakken kunnen auto's parkeren met een maximale lengte van 5,25 meter.

Shuttle parkeren
Als u kiest voor shuttle parkeren bij Parkkönig, dan parkeert u de auto in hun parkeergarage. Vervolgens brengt een shuttlebus u binnen 4 minuten naar het vliegveld. De autosleutels neemt u tijdens de reis mee. Op de terugreis wordt u weer door een shuttlebus van de luchthaven afgehaald.

De parkeergarage van Parkkönig wordt beveiligd door camera’s en wordt afgesloten met een rolhek. De parkeergarage beschikt ook over een alarm- en brandsysteem.

In de parkeergarage zijn er parkeerplekken voor mindervaliden. Verder kunt u een gratis drankje krijgen en een kluisje huren voor uw waardevolle spullen. U kunt ook gebruik maken van het toilet.

Voor de rit met de shuttlebus zijn er kinderzitjes beschikbaar. Deze kunt u gratis bijboeken wanneer u een reservering maakt. De chauffeur van de shuttlebus helpt u graag met het inladen van uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Parkkönig zit op Danziger Straße 101, Düsseldorf. De parkeergarage bevindt zich vlak naast de snelweg B8. Let goed op om het wit-rode bord te vinden die de inrit naar de parkeergarage aangeeft. Met de routeplanner van Parkos kunt u makkelijk de weg hiernaartoe vinden.

15 minuten voordat u bij de parkeergarage aankomt, belt u met Parkkönig om uw aankomsttijd door te geven. Volg de borden naar de parkeergarage en blijf wachten voor de slagbomen. De chauffeur van de shuttlebus wacht u hier op. Wanneer deze nog niet aanwezig is, kunt u de parkeeraanbieder nogmaals bellen.

De medewerker opent de garage voor u, zodat u kunt parkeren. De witte shuttlebus staat buiten op u te wachten. Deze kunt u herkennen aan het logo van “Parkkönig” op de zijkant. Vervolgens wordt u in 4 minuten naar het vliegveld gereden.

Vertrek
Wanneer u terugkomt van uw reis, belt u Parkkönig op nadat u de bagage opgehaald hebt. Op de heenreis krijgt u een parkeerticket, waarop de locatie staat waar de witte shuttlebus u ophaalt. Meestal is dat voor Terminal B/C, verdieping 1.

Mocht u onverwacht de reis moeten inkorten of een vlucht later terug moet nemen, kunt u dit tijdig doorgeven aan Parkkönig. Wanneer u een of meer dagen langer parkeert dan geboekt, kunnen er kosten bijkomen. Deze kunt u aan het einde van de reis ter plaatse in contant geld afrekenen.

Valet parkeren

Aankomst
Op de dag dat u vertrekt, rijdt u naar Düsseldorf Airport. 15 minuten voordat u bij de luchthaven bent, belt u met Parkkönig om uw precise aankomsttijd door te geven. Parkkönig stuurt dan een van hun medewerkers naar het vliegveld om uw auto op te halen.

De medewerker wacht u op bij Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). De medewerker heeft uw gegevens bij zich en draagt bedrijfskleren van Parkkönig. De medewerker zal meestal al naar uw auto toelopen op basis van uw kenteken.

Na een korte inspectie van uw auto, parkeert de medewerker deze in de parkeergarage. Voor het weg- en terugbrengen van uw auto, zal er hoogstens 20 kilometer gereden worden. Terwijl de chauffeur uw auto parkeert, kunt u de terminal binnenlopen om in te checken.

Vertrek
Nadat u weer teruggekomen bent op Düsseldorf Airport, dan haalt u eerst uw bagage op. Daarna belt u met Parkkönig om door te geven dat u geland bent. Vervolgens brengt een medewerker uw auto weer naar Vertrekhal A (Abflug-Terminal A). Daar neemt u de auto over en kunt u uw reis vervolgen.

Wanneer u onverwacht een eerdere of latere retourvlucht moet nemen, kunt u dit doorgeven aan Parkkönig. Zo kunnen zij daar rekening mee houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er extra kosten komen. Deze kunt u ter plaatse contant bijbetalen aan het einde van uw reis.

Help