Parking Jack

Parking Jack is een klein familiebedrijf waar vriendelijkheid en service hoog in het vaandel staan. Reserveer op tijd en u kunt genieten van deze service. Wegens nieuwe reglementen rondom vluchthaven Charleroi vraagt Parking Jack nu voor de shuttlebus €2,- per persoon om u voor de luchthaven af te zetten. De parking bevindt zich 10 minuten van Charleroi Airport in Mellet.

Meer informatie

Adres

Chaussée de Bruxelles 139, 6211, Mellet
Parkeren Charleroi

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parking Jack

Parking Jack beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
× Cameras
60%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Wachtruimte
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Parking Jack

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,9
Op basis van 261 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in februari 2018. Beoordeling geschreven op 20 februari 2018.


Netjes. Adequaat

10

Heeft geparkeerd in januari 2018. Beoordeling geschreven op 28 januari 2018.


Prima geregeld. Direct naar het vliegveld gebracht. Bij aankomst ook weer direct opgehaald. Ik beveel deze parking zeker aan.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 04 november 2017.


Gemakkelijk te vinden, net omheind terrein, gunstige prijs en aardige eigenaresse.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 01 november 2017.


Snelle en goede service

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 01 november 2017.


Uitstekende ervaring. Vriendelijk en snel, leuk familiebedrijf met hart voor de zaak. Makkelijk contact en goede ligging op ca 10 minuten van het vliegveld

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 28 oktober 2017.


Great service and very kind people!

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2017.


Prima service, vriendelijk personeel, snel op luchthaven en ook weer bij ophalen ging het heel vlot. Het enige minpuntje is dat ze alleen Frans spreken.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2017.


Uitstekend

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2017.


Alles klopte en prettige omgang. Snel vervoer naar en van luchthaven

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2017.


Alles prima verlopen. Ook onze eerste aankomst om 4 uur sochtends om te vertrekken naar het vliegveld was geen probleem.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2017.


Uitstekende zaak. Wagen wordt veilig achtergelaten en vriendelijke dame brengt je naar het vliegveld en komt je terughalen nadat je haar verwittigd hebt van je terugkeer.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 21 oktober 2017.


Super
Hoefde niet te bellen voor de schuttel: hij stond al te wachten

10

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 18 oktober 2017.


Niet duur en houden zich aan de gemaakte afspraken.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2017. Beoordeling geschreven op 15 oktober 2017.


Tevreden

8

Heeft geparkeerd in september 2017. Beoordeling geschreven op 08 oktober 2017.


Shuttle service was prima. Ook goede timing! Mevrouw en meneer spraken alleen Frans, dat was vooral moeilijk toen we bij aankomst moesten bellen dat we er waren. Communicatie verliep moeizaam.

Over Parking Jack

Op het parkeerterrein kunnen zo’n 50 auto’s staan. Parking Jack is vanaf 04.00 uur open, twee uur voor de eerste vluchten vanaf de luchthaven, tot 00.00. Wegens nieuwe reglementen rondom vluchthaven Charleroi vraagt Parking Jack nu voor de shuttlebus €2,- per persoon.

Shuttle parkeren
Bij Parking Jack geeft u uw autosleutel af. Een shuttlebus brengt u van en naar luchthaven Charleroi Airport. De rit duurt ongeveer 10 minuten en de chauffeurs helpen u graag met uw koffers.

Het gehele parkeerterrein wordt omheind en bewaakt door opgeleide waakhonden. Het terrein wordt ook beveiligd met een alarm. De eigenaren van Parking Jack wonen naast de parkeerplaats en deze zijn in geval van nood dus zo ter plaatse.

Rijdt u in een elektrische auto? U kunt uw auto volledig opladen bij Parking Jack. Daarnaast zijn er toiletten aanwezig. Ook is er een invalide parkeerplaats op het parkeerterrein aanwezig.

De shuttlebus is van vele gemakken voorzien. De bussen zijn uitgerust om mindervaliden te vervoeren. Ook kunt u een kinderzitje aanvragen voor uw kleine kinderen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Parking Jack is Chaussée de Bruxelles 139, 6211 Mellet . Het parkeerterrein is op minder dan 5 minuten rijden gelegen van de snelweg en staat duidelijk aangegeven. Het is mogelijk dat uw navigatiesysteem de locatie Mellet niet herkent. U kunt dan het alternatief Les Bons Viellers aangeven. Mellet is een van de vijf deelgemeentes. Via onze routeplanner kunt u de route vanaf uw huis naar het parkeerterrein bekijken.

U rijdt op de dag van vertrek naar het parkeerterrein. Bij aankomst kunt u gewoon het terrein oprijden. Indien het hek nog niet open is, kunt u bellen dat u er bent. U laat de geprinte reserveringsbevestiging aan een medewerker van Parking Jack zien. Vervolgens kunt u uw auto parkeren.

De grijze shuttlebus staat voor het terrein voor u klaar. Hier passen 8 personen in, grotere groepen zullen in meerdere keren vervoerd moeten worden. U wordt binnen een kwartier naar Charleroi Airport gebracht.

Vertrek
Wanneer u na uw reis weer geland bent op Charleroi Airport, haalt u uw koffers op. Daarna kunt u contact opnemen met Parking Jack om u met de shuttlebus op te laten halen. De chauffeur legt uit waar u opgehaald wordt. De grijze shuttlebus brengt u vervolgens naar het parkeerterrein.

Wanneer u onverwacht uw reis een of meerdere dagen verkort of verlengt, kunt u dit doorgeven aan Parking Jack, zij kunnen hier dan rekening mee houden. Mogelijke extra parkeerkosten kunt u contant betalen bij Parking Jack aan het einde van uw reis.

Help