Parkhalle Köln-Bonn

Parkhalle Köln-Bonn is een familiebedrijf waar u uw auto gemakkelijk en voordelig kunt parkeren. Zij beschikken over een buitenterrein vlakbij de snelweg. Een shuttledienst brengt u in 12 minuten naar het nabijgelegen vliegveld. Op het parkeerterrein kunt u dag en nacht terecht waar het personeel voor u klaar staat.

Meer informatie

Adres

Rösrather Straße 334, 51107, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkhalle Köln-Bonn

Parkhalle Köln-Bonn beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Parkhalle Köln-Bonn

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,5
Op basis van 12 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in december 2017. Beoordeling geschreven op 07 december 2017.


Als parkos er voor zorgt dat reserveringen bij deze aanbieder bekend zijn, dan scheelt dat veel armoe, stress en tijd...

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 06 september 2017.


Super goede service een echte aanrader ze zijn daar allemaal even vriendelijk en alles verloopt heel vlot

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2017.


Een goedkoop alternatief voor het parkeren bij het vliegveld van Keulen/Bonn. Je wordt met een taxibus naar het vliegveld gebracht en voor de deur uitgezet. Ophalen van het vliegveld gebeurt op dezelfde manier. Vriendelijke medewerkers, zou een volgende keer hier weer parkeren.

10

Heeft geparkeerd in juli 2017. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2017.


Alles is perfect geregeld. Ze zijn ook erg vriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in juli 2017. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2017.


Goed

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2017.


Prima geregeld allemaal

10

Heeft geparkeerd in augustus 2017. Beoordeling geschreven op 10 augustus 2017.


Alles correct verlopen

Over Parkhalle Köln-Bonn

Parkhalle Köln-Bonn is een klein bedrijf dat ruimte biedt om te parkeren op hun buitenterrein. U kunt uw auto 24/7 parkeren op het parkeerterrein, ongeacht de grootte of breedte van uw wagen. U levert de autosleutels tijdens de parkeerperiode in bij Parkhalle, zodat zij uw auto zo efficiënt mogelijk kunnen parkeren.

Op de heen- en terugreis wordt u van het vliegveld naar het parkeerterrein en andersom vervoerd door een shuttledienst. De shuttlebus rijdt voor elke klant apart. De rit van en naar de luchthaven duurt ongeveer 12 minuten.

Het parkeerterrein van Parkhalle Köln-Bonn is verhard en wordt goed verlicht. Verder zijn er videocamera’s ter bewaking en loopt er personeel rond. Het terrein wordt afgesloten door een stalen hek. Uw sleutels worden bewaard in een kluis.

Bij aankomst kijkt u samen met de parkeerbeheerder uw auto na. Tijdens de parkeerduur is uw auto verzekerd voor schade volgens de voorwaarden van uw eigen verzekeraar.

Op het verharde parkeerterrein zijn toiletten aanwezig voor gasten. Verder kunt u kostbare bezittingen bij de parkeerbeheerder opbergen in een kluis. U kunt ook een zeil krijgen voor over uw auto, daarmee is de auto extra beschermd tegen weer en wind. Voor de rit in de shuttlebus zijn er kinderzitjes aanwezig.

Shuttle parkeren

Aankomst
Parkhalle Köln-Bonn bevindt zich op Rösrather Straße 334. Dit is drie minuten verwijderd van de A4. Uw route hiernaartoe kunt u plannen via onze routeplanner. Het vliegveld is 8 kilometer verderop.

Bij aankomst rijdt u het terrein op en rijdt u verder om een huis heen naar het achtergelegen terrein. Hier staat een ontvangstruimte waar u zich kunt melden. Mocht er even niemand aanwezig zijn, dan belt u de eigenaar. U loopt dan uw auto op aanwezige schade na en gaat dan naar de shuttlebus.

De grijze shuttlebus heeft ruimte voor 8 personen en rijdt voor alle klanten apart. Grotere groepen zullen in meerdere keren gebracht worden. Deze shuttlebus brengt u naar het vliegveld in ongeveer 12 minuten.

Wanneer u later aankomt dan het tijdstip dat u aangegeven heeft op de reservering, moet u dit tijdig doorgeven.

Vertrek
Terug van uw reis haalt u eerst uw bagage op. Wanneer u de koffers weer in handen heeft, belt u met de parkeerbeheerder. Deze stuurt dan de grijze shuttlebus naar het vliegveld. De Terminal waar u opgehaald wordt, hangt af van de vliegmaatschappij. Tijdens het telefoongesprek geeft de parkeerbeheerder aan waar u moet zijn.

Het kan zijn dat uw vlucht uitgesteld wordt of dat u besluit om enkele dagen later een vlucht te nemen. Geef het tijdig door wanneer dit het geval is. U kunt dan op het parkeerterrein de kosten voor de extra dagen parkeren contant betalen.

Help