Valetparking Weeze

Valetparking Weeze heeft een parkeerterrein waar u veilig en voordelig kunt parkeren. Zij specialiseren in valet parkeren maar bieden ook een unieke shuttle service aan. Het parkeerterrein is zo’n 10 minuten rijden van Airport Weeze. Bij Valetparking Weeze kunt u dag en nacht terecht om uw auto te parkeren.

Meer informatie

Adres

Alte Heerstr. 70, 47652, Weeze
Parkeren Weeze

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valetparking Weeze

Valetparking Weeze beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Valetparking Weeze

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,0
Op basis van 184 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in January 2019. Beoordeling geschreven op 21 January 2019.


Perfect geregeld.

10

Heeft geparkeerd in December 2018. Beoordeling geschreven op 27 December 2018.


Zodra wij aankwamen bij het adres stapte iemand in en bracht ons naar het vliegveld. Zo ook bij terugkomst. Ik belde dat we waren geland en er stond al een busje klaar voor het vliegveld. Top geregeld!

10

Heeft geparkeerd in November 2018. Beoordeling geschreven op 03 December 2018.


Prima geregeld. netjes naar het vliegveld gebracht en onze auto stond al weer klaar toen we naar buiten liepen

10

Heeft geparkeerd in October 2018. Beoordeling geschreven op 24 October 2018.


Een dikke 10 voor dit bedrijf. Alleen maar complimenten, top geregeld!!!

10

Heeft geparkeerd in October 2018. Beoordeling geschreven op 22 October 2018.


Alles top geregeld, spraken zelfs Nederlands

10

Heeft geparkeerd in October 2018. Beoordeling geschreven op 22 October 2018.


Geen enkele vertraging, zowel niet bij vertrek als bij aankomst

Over Valetparking Weeze

Valetparking Weeze biedt sinds 2010 hun parkeerdiensten aan bij Airport Weeze. Op het parkeerterrein kunnen ruim 500 auto’s geparkeerd worden. Auto’s van alle soorten en maten kunnen terecht bij Valetparking Weeze. De chauffeurs staan vanaf 4 uur ‘s morgens voor u klaar totdat de laatste klant binnen is.

Shuttle parkeren
Valetparking Weeze biedt een unieke shuttle service aan. U haalt een medewerker op van het parkeerterrein. Deze rijdt mee naar het vliegveld, waar u uitstapt. U geeft de sleutel aan de medewerker en deze parkeert de auto voor u op het parkeerterrein van Valetparking Weeze. Ondertussen kunt u gewoon inchecken voor uw vlucht. Op de terugreis brengt een medewerker uw auto weer naar het vliegveld. U brengt de medewerker weer naar de parking, waarna u naar de volgende bestemming kunt rijden.

Valet parkeren
Bij de valetdienst rijdt u naar de luchthaven van Weeze. Hier wacht een medewerker van de parkeeraanbieder op u om de auto over te nemen. Terwijl u incheckt, parkeert de medewerker de auto op het parkeerterrein van Valetparking Weeze. Op de terugreis wordt de auto weer naar Airport Weeze gebracht.

Het parkeerterrein is omheind en voorzien van camerabewaking. Verder houdt personeel de parking in de gaten tijdens hun openingstijden. ‘s Nachts wordt het parkeerterrein goed afgesloten met een ijzeren hek. Uw autosleutels worden in een beveiligde kamer bewaard.

Tijdens de afdracht van de auto vult u samen met de chauffeur een formulier in. Hier worden de kilometerstand, de tankinhoud en eventuele schades op genoteerd. Verder worden er foto’s gemaakt van uw auto. Valetparking Weeze is verzekerd voor het rijden in uw auto tijdens de parkeerperiode volgens hun algemene voorwaarden.

Het parkeerterrein is verhard. Omdat u altijd in uw eigen auto rijdt bij Valetparking Weeze, heeft u alles zelf in de hand. U hoeft dus niet te wachten op een shuttlebus of kinderzitjes te regelen voor in de bus. De medewerkers van de parkeeraanbieder zijn altijd bereid om u te helpen met de bagage.

Valetparking Weeze biedt u ook de mogelijkheid om uw elektrische auto op te laden. Dit kunt u ter plekke aangeven en er wordt 26 cent per Kilowatt gerekend.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het parkeerterrein van Valetparking Weeze bevindt zich op de Alte Heerstraße 70. Dit ligt niet ver van de doorgangsweg naar Airport Weeze vanaf de B9. Wilt u er zeker van zijn dat u de parking vindt, kunt u gebruik maken van de handige routeplanner van Parkos. De luchthaven ligt 7 kilometer van het parkeerterrein.

10 minuten voor aankomst bij het terrein van Valetparking Weeze, neemt u contact op met de parkeeraanbieder. Een medewerker zal dan voor de ingang van de parking op u wachten. Deze zal zich identificeren met een bedrijfspas-ID met foto van Valetparking Weeze. De medewerker stapt bij u in de auto en rijdt met u naar Airport Weeze. Deze rit duurt ongeveer 10 minuten.

Houd er rekening mee dat u bij het toegangsportaal tot de terminal van Airport Weeze €2 moet betalen. Op het vliegveld helpt de medewerker u met het uitladen van de bagage. Na een korte inspectie van uw auto, rijdt de medewerker uw auto naar het parkeerterrein. Ondertussen kunt u inchecken voor uw vlucht.

Vertrek
Bij retour belt u weer met Valetparking Weeze wanneer u alle bagage in uw bezit heeft. De chauffeur zal vervolgens uw voertuig direct weer vanuit de parkeerlocatie naar de luchthaven terug brengen.

De medewerker helpt u met het inladen van de bagage en rijdt met u mee terug naar de parking. Hier stapt de medewerker uit en kunt u uw reis voortzetten.

Indien uw terugvlucht vertraging ondervindt of wanneer u deze tijdens de reis wijzigt, kunt u dit doorgeven aan Valetparking Weeze. Het kan zijn dat u aanvullende parkeerkosten moet betalen als u één of meer dagen langer parkeert. In dat geval kunt u dit ter plekke bijbetalen aan de medewerker.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op de dag van vertrek met uw eigen auto naar de vertrekhal. 20 minuten voor aankomst bij de luchthaven belt u met Valetparking Weeze. Een chauffeur staat dan voor u klaar bij de terminal van Airport Weeze. Houd er rekening mee dat u 2 euro moet betalen bij de toegang van Airport Weeze om bij de terminal te komen.

De chauffeur herkent uw auto aan het kenteken en model auto. Deze gegevens geeft u door tijdens de reserveringsprocedure. De chauffeur heeft ook een bedrijfspas-ID bij zich met foto.

Na een korte inspectie van uw auto helpt de chauffeur met het uitladen van de bagage. Daarna loopt u de terminal binnen om in te checken. Ondertussen parkeert de chauffeur uw auto op het parkeerterrein van Valetparking Weeze. Voor het valet parkeren wordt er niet meer dan 20 kilometer in de auto gereden.

Vertrek
Op de terugreis belt u weer met Valetparking Weeze nadat u alle koffers van de bagageband gehaald hebt. De auto zal vervolgens naar de terminal gereden worden. De chauffeur helpt u met het inladen van de koffers en u kunt vervolgens naar uw volgende bestemming rijden.

Wanneer het vliegtuig op de terugreis vertraging ondervindt of een dag eerder of later terugvliegt, kunt u dit telefonisch aan Valetparking Weeze doorgeven. Als u een of meer dagen langer parkeert dan gepland, kunnen er parkeerkosten bij komen. In dit geval kunt u de extra kosten betalen aan de chauffeur.

Adres

Alte Heerstr. 70, 47652, Weeze

Help