Safe and Save Parking

Safe and Save Parking is een klein, Nederlandstalig bedrijf dichtbij Weeze en de Duitse grens. Al jarenlang zetten zij zich in voor veilig en voordelig parkeren. Een shuttlebus brengt u vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld van Weeze. De luchthaven ligt op 10 minuten afstand.

Meer informatie

Adres

Wezerweg 28, 5855EN, Well (Nederland)
Parkeren Weeze

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Safe and Save Parking

Safe and Save Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× Valet service

Beoordelingen Safe and Save Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,6
Op basis van 595 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Alles perfect geregeld!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 26 november 2018.


Bij aankomst binnen 2 minuten een busje en bij aankomst terug op vliegveld stond busje al te wachten. Pefect. Had alleen niet gelezen dat ik mijn autosleutel moest afgeven. Aardige chauffeurs.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Goedkoop en goed. shuttle bus stond op heen en terugweg al voor ons klaar. chauffeur vriendelijk en sprak nederlands. geen omwegen naar vliegveld. alles lekker op de route voor ons

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 24 oktober 2018.


Perfect

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Prima ervaring. Het busje stond klaar toen we aankwamen en het busje heeft op ons gewacht toen we landden. We werden gebeld of we er al waren en kwamen toen net aanlopen. Opnieuw een prima ervaring.

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 10 oktober 2018.


Het was heel goede dienst en heel vriendelijk medewerkers en op tijd wegbrengen en ophalen zonder te lang wachten.
Ik adviseer jullie om meer inzicht aan de klanten laten zien hoe de parkeerplaats uit ziet.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 07 oktober 2018.


Top, boven verwachting

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2018.


Zeer coorect en wij terugkomst stond al opons te wachten.
Ideaal bij regen je kunt zo altijd droog overkomen
Je hoeft bijna niet te lopen.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2018.


Prima website, duidelijke info en bevestiging en uitstekende afhandeling ter plaatse. Vriendelijke medewerkers, en hartstikke stipt. Een aanrader!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 28 september 2018.


De shuttlebus stond al klaar bij aankomst. Zowel bij het wegbrengen naar als het ophalen van het vliegveld. Beide chauffeurs zijn erg klantvriendelijk.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 27 september 2018.


Bij aankomst, een klein beetje onduidelijk waar we moesten zijn. Maar er stonden gelukkig al meer klanten.
Chauffeur Parkos precies op tijd ter plaatse, alles gecontroleerd en daarna snel naar de luchthaven gebracht. Geen omkijken naar de auto en deze is in veilige handen.
Op onze terugreis 1 uur vertraging. Geen Parkos.
Gebeld en binnen 1 minuut was de chauffeur er en heeft ons weer veilig bij onze auto afgeleverd. Alleen maar lof voor deze jongens.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 23 september 2018.


Niet ver van huis, werden na niet te lang wachten, al opgehaald. Na controle vd auto en noteren km-stand naar het vliegveld gebracht. Op de terugreis ook na het telefoontje niet lang hoeven wachten. Vriendelijk personeel. Auto stond klaar om weer naar huis te rijden

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 21 september 2018.


Het parkeren via Parkos was heel goed geregeld. Alles ging als vanzelf. Vriendelijk personeel, goed te bereiken en ze doen wat ze beloven. Als ik weer vanaf Weeze vlieg, dan ga ik weer via Parkos parkeren!

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 20 september 2018.


Prima, moesten deze keer wel bellen voor de thuisreis. Geen probleem om even te moeten wachten, maar het is prettiger als de bus klaar staat.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 14 september 2018.


Bij wegbrengen auto werd deze geheel gecheckt op schade.

Over Safe and Save Parking

Safe and Save Parking biedt ruimte aan auto’s van alle soorten en maten. Ze hebben plek voor zo’n honderd auto’s, dus het is belangrijk dat u op tijd boekt. Het personeel staat dag en nacht klaar om uw auto te ontvangen en u naar het vliegveld te brengen met hun shuttlebus.

Shuttle parkeren
De shuttlebus rijdt op de gereserveerde tijden naar het vliegveld van Weeze om mensen af te zetten en op te halen. De rit van en naar het vliegveld duurt hoogstens 10 minuten. De chauffeur helpt u graag met uw bagage.

De parking vraagt om de autosleutels af te geven zodat de auto's efficiënter op het terrein geparkeerd kunnen worden.

Safe and Save Parking beschikt over een parkeerterrein dat afgesloten wordt door een hek en slagbomen. Zo kan niemand bij de auto komen. Er is verder altijd personeel aanwezig.

Het parkeerterrein van Safe and Save Parking is verhard. U kunt uw elektrische auto ook tijdens de parkeerduur opladen. Dit kunt u bij het maken van de reservering bestellen.

Voor de rit met de shuttlebus is een stoelverhoger beschikbaar. U kunt ook uw eigen kinderzitje gebruiken. In dit laatste geval neemt de chauffeur het stoeltje mee zodat u zonder extra bagage kan vertrekken. Wanneer de shuttlebus u komt ophalen na de reis, wordt het kinderstoeltje meegebracht voor de rit terug naar de parking. Het personeel helpt u graag met uw koffers.

Shuttle parkeren

Aankomst
Het adres van Safe and Save Parking is Wezerweg 28, Well (in Nederland). U kunt gemakkelijk uw route plannen middels onze routeplanner pagina. Het parkeerterrein van Safe and Save Parking is op 10 kilometer afstand gelegen van vliegveld Weeze.

Op de dag van vertrek meldt u zich bij het Texaco tankstation De Wellsche Hut (ma-za open van 09.00-18.00). Hier helpt de medewerker u met uw bagage en wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schade. Buiten de openingstijden van het tankstation belt u meteen bij aankomst de parkeeraanbieder.

Nadat u uw auto geparkeerd heeft, wordt u per shuttlebus vanaf het externe parkeerterrein naar de vliegveld Weeze gebracht. U kunt de witte shuttlebus herkennen aan het logo van Safe and Save Parking op de zijkant. Met de bus kunnen 8 personen tegelijk vervoerd worden.

De transfer duurt ongeveer 10 minuten. U stapt uit bij de vertrekhal, dichtbij de incheckbalie. Zo bent u binnen een mum van tijd ingecheckt.

Vertrek
Bij terugkomst op de luchthaven belt u Safe and Save Parking nadat u uw bagage heeft opgehaald. De shuttlebus staat wederom voor u klaar voor de aankomsthal. Dit is dezelfde plek waar u op de heenreis uitgestapt bent. De witte shuttlebus brengt u weer gratis terug naar het parkeerterrein.

Het kan zijn dat u een of enkele dagen eerder of later terugvliegt dan verwacht. In dit geval dient u contact op te nemen met Safe and Save Parking om de nieuwe terugkeerdatum door te geven. Eventuele extra kosten kunt u aan het einde van uw reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Wezerweg 28, 5855EN, Well (Nederland)

Help