ParkGate Weeze

ParkGate Weeze weet hoe belangrijk het voor klanten is dat hun auto veilig wordt geparkeerd. Met jarenlange ervaring en een uitstekende shuttle- en valetservice neemt ParkGate Weeze uw zorgen over het parkeren tijdens uw reis uit handen. De parkeerplaats ligt op slechts 8 minuten afstand van de luchthaven van Weeze en wordt dag en nacht bewaakt. er is 24/7 personeel op de locatie aanwezig. De shuttlebus kan zonder extra kosten tot 8 personen vervoeren.

Meer informatie

Adres

Industriestraße 11, 47652, Weeze
Parkeren Weeze

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkGate Weeze

ParkGate Weeze beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Cameras
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Over ParkGate Weeze

ParkGate Weeze weet hoe belangrijk het voor klanten is dat hun auto veilig geparkeerd wordt. De parkeeraanbieder heeft jaren lang ervaring en biedt een uitstekende shuttle en valet service aan. De shuttlebus heeft plek voor 8 personen en kan zonder meerprijs worden gebruikt. De parkeerplek ligt op slechts 8 minuten van de luchthaven.

Shuttle
Op de dag van vertrek rijdt u zelf naar de parkeerplaats van de parkeeraanbieder. U kunt zelf uw auto parkeren en de autosleutels meenemen op reis. De shuttlebus brengt u naar het vliegveld en haalt u op de terugweg weer op.

Valet-Service
De Valet service is de comfortabelere variant van parkeren. Op de dag van vertrek rijdt u naar de luchthaven van Weeze waar een medewerker van ParkGate Weeze u op staat te wachten. Uw auto zal door een medewerker van ParkGate Weeze veilig naar de beveiligde parkeerplaats worden gereden. Op de terugweg staat uw auto weer op het vliegveld voor u klaar.

Bedenk dat deze parkeerplaats en luchthaven zich in een milieuzone bevinden en dat een milieusticker nodig is.

De parkeerplaats van ParkGate Weeze wordt 24/7 bewaakt en is volledig verhard en omheind. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluisje indien u gekozen heeft voor valet service. Uw auto is verzekerd wanneer deze geparkeerd staat volgens de algemene voorwaarden van ParkGate Weeze.

De parkeerplaats van ParkGate Weeze is volledig verhard en omheind en er is 24/7 personeel op de locatie aanwezig. De medewerkers van ParkGate zijn vriendelijk en helpen u graag met uw bagage. Ook indien u extra hulp nodig heeft met bijvoorbeeld een lege accu, zal u vriendelijk geholpen worden.

Hoe werkt de shuttle parkeren?

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u direct met uw auto naar de parkeerplaats in Weeze. Het adres vindt u in de bevestigingsemail. Neem ca. 10 minuten voor aankomst contact op met de parkeraanbieder om uw aankomst te bevestigen. Na aankomst kunt u zelf uw auto parkeren op en van de parkeerplekken. U dient uw autosleutels mee te nemen op reis. Nadat u geparkeerd heeft, zal de shuttlebus u direct naar de luchthaven brengen. De rit naar het vliegveld duurt ongeveer 5-7 minuten.

Terugreis
Neem op uw terugreis contact op met ParkGate Weeze zodra u uw bagage heeft. De shuttlebus haalt u dan weer op bij het ontmoetingspunt op de luchthaven en brengt u terg naar uw auto. .

Het kan gebeuren dat u een paar dagen eerder of later terugvliegt dan gepland. Informeer ParkGate Weeze hier direct over. Op de terugweg kunt u bij de parkeerautomaat ter plaatse contant betalen voor een eventuele langere parkeertijd.


Hoe werkt Valet-Parkeren?

Aankomst
Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de luchthaven van Weeze. Bel Parkgate Weeze 15 minuten voor aankomst op de luchthaven. Zodra u bij de terminal aankomt, staat er al een ParkGate-Weeze-medewerker op u te wachten. Samen met de medewerker van Parkgate Weeze doet u en korte inspectie van uw auto en worden eventuele bestaande schades vastgelegd. U heeft uw sleutels af en de medewerker rijdt uw auto naar de parker plaats. U kunt direct de terminal binnen stappen en aan uw reis beginnen.

Terugreis
Neem contact op met ParkGate Weeze nadat u uw bagage van de bagageband heeft gehaald. Een chauffeur brengt dan uw auto terug naar het vliegveld en wacht weer op u bij de uitgang van het vliegveld.

Adres

Industriestraße 11, 47652, Weeze

Help