Uw auto is in goede handen bij deze parkeeraanbieder! Parkeren op de luchthaven van Keulen is niet alleen gemakkelijk maar ook veilig op de parkeerplaats met videobewaking! Dankzij de gunstige tarieven, comfortabele diensten en talrijke andere voordelen kunt u met Valet König op een ontspannen manier aan uw vakantie beginnen. Deze parkeeraanbieder biedt zowel openluchtparkeerplaatsen als enkele parkeergarages aan.

Meer informatie

Adres

Auf dem Streitacker 3, 51149, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Valet König

Valet König beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Camera's
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
40%

Locatie

Binnen parkeren
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg

Over Valet König

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Als u voor Valet König kiest, kunt u er zeker van zijn dat uw volgende reis op een ontspannen manier kan beginnen, want de vermoeiende zoektocht naar een parkeerplaats is eindelijk ten einde. Bovendien staat uw voertuig veilig geparkeerd op de open parkeerplaats of in de enkele garage. Let op: de parkeergarages van Valet König hebben een maximale hoogte van 2,40 m.

Valet-Service
Op de dag van aankomst rijdt u direct naar de vertrekterminal, wij vragen u om Valet König 15 minuten voor aankomst op de luchthaven te bellen. Een medewerker van Valet König ontmoet u op het ontmoetingspunt en er vindt een kortere voertuigcontrole plaats. Daarna kunt u al verder gaan met inchecken. De terugreis is net zo gemakkelijk.

Houd er rekening mee dat deze luchthaven in een lage emissiezone ligt en dat er een milieusticker nodig is.

Het parkgebied van Valet König is omheind en de camera's bewaken het gebied. Bovendien is het gebied te allen tijde 24 uur per dag en 7 dagen per week bemand. Uw sleutels worden veilig opgeborgen in een kluisje tijdens uw afwezigheid.

Wanneer u uw voertuig op de dag van aankomst aan een medewerker van Valet König overhandigt, wordt er een korte voertuigcontrole met foto's uitgevoerd. Dit is om latere misverstanden te voorkomen.

Het terrein zelf is geasfalteerd.

Er zijn geen beperkingen voor de hoogte of breedte van uw voertuig op de parkeerplaats. U kunt ook parkeren met een minibusje, campers en dergelijke. Houd er rekening mee dat de aanbieder voor overmaatse voertuigen een toeslag van 50% van de reserveringsprijs zal vragen, die u rechtstreeks aan de parkeeraanbieder ter plaatse kunt betalen. U moet echter wel een toeslag betalen van 50% van de prijs van uw parkeerplaats. Oversized voertuigen omvatten ook voertuigen zoals een T5 of Vito.

Let op: de enkele garages hebben een maximale hoogte van 2,40 m.

Valet König biedt ook een wasstraat aan tegen een kleine meerprijs.

Hoe werkt Valet-Parkeren?

Aankomst
Op de dag van aankomst rijdt u direct naar de vertrekterminal, wij vragen u om Valet König 15 minuten voor aankomst op de luchthaven te bellen. Een medewerker van Valet König ontmoet u op het ontmoetingspunt en er vindt een kortere voertuigcontrole plaats. Daarna kunt u al verder gaan met inchecken. Tijdens uw afwezigheid staat uw auto geparkeerd bij Am Streitacker 3 in Keulen.

Terugreis
Ga na ontvangst van uw bagage naar het ontmoetingspunt in vertrekhal 1C. Als u op het ontmoetingspunt aankomt, bel dan Valet König. Uw voertuig wordt dan weer naar voren gebracht en u kunt uw reis naar huis in alle rust voortzetten.

Adres

Auf dem Streitacker 3, 51149, Köln