Premium Valet VIP

Premium Valet VIP weet hoe belangrijk het is voor klanten om hun auto veilig te parkeren. Met jarenlange ervaring en een uitstekende valet service, bevrijdt Premium Valet VIP u van uw zorgen over parkeren tijdens uw reis. De Premium Valet VIP ligt op slechts 10 minuten afstand van de luchthaven van Düsseldorf en wordt dag en nacht door het personeel bewaakt.

Meer informatie

Adres

Zündorfer Straße 24-26, 51145, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Premium Valet VIP

Premium Valet VIP beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over Premium Valet VIP

Valet-Parkeren
Uw auto wordt direct op de luchthaven van Keulen-Bonn voor u opgehaald. U rijdt dus zelf rechtstreeks naar de luchthaven van Keulen-Bonn. Bij Terminal 1, Vertrekniveau C, wordt u opgewacht door een chauffeur. De bestuurder herkent u aan uw automodel en kenteken en u herkent de bestuurder aan zijn werkkleding. Na een gezamenlijke schadecontrole overhandigt u uw sleutels en uw auto aan de professionele chauffeur, die deze voor u zal parkeren op het beveiligde terrein van de parkeeraanbieder. Op de terugweg brengt de chauffeur uw auto terug naar het afgesproken ontmoetingspunt op de luchthaven. Dit is ook Terminal 1, Vertrekniveau C (naast de reisbank en de apotheek).

Houd er rekening mee dat deze luchthaven in een lage emissiezone ligt en dat er een milieusticker nodig is.

Het parkeerterrein van Premium Valet VIP biedt u een beveiligde parkeerplaats. De open ruimte van de aanbieder is geasfalteerd, van buitenaf beveiligd met een hek en het personeel is dag en nacht aanwezig. Bovendien is het hele gebied tot in de laatste hoek verlicht en wordt het door meerdere camera's bewaakt.

Bij de valet service is de chauffeur die uw auto op de luchthaven ophaalt, verzekerd volgens de algemene voorwaarden van de parkeeraanbieder. Uw voertuig wordt vóór de overdracht op eventuele schade gecontroleerd om misverstanden achteraf te voorkomen.

De buitenruimte van Premium Valet VIP is geasfalteerd en heeft geen maximale ingangshoogte.

U heeft ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een carwash of autoverzorging. U kunt de wasstraat direct boeken.

Hoe werkt Valet-Parkeren?

Aankomst
Op de dag van uw reis gaat u direct naar de luchthaven van Keulen-Bonn. Bel Premium Valet VIP 30 minuten voor aankomst op de luchthaven en bevestig uw aankomsttijd. Een Premium Valet VIP-medewerker wacht op u op het afgesproken ontmoetingspunt (Terminal 1, Vertrekniveau B/C). Al aan de telefoon wordt u verteld hoe u de chauffeur kunt herkennen. De bestuurder zal u ook herkennen aan uw kenteken en automodel.

Samen met de medewerker voert u een schadecontrole uit, waarbij eventuele gebreken aan de auto schriftelijk worden vastgelegd. De medewerker parkeert uw voertuig dan op het beveiligde terrein van de provider, terwijl u direct naar de check-in kunt gaan om uw reis te beginnen.

Terugreis
Neem op de terugweg, nadat u uw bagage heeft opgehaald en het douanegebied heeft verlaten, opnieuw contact op met de parkeeraanbieder. Ga naar Terminal 1, Vertrekniveau C, want daar brengt de chauffeur uw auto naartoe. Na een schadebeperking kunt u uw reis naar huis snel en comfortabel voortzetten.

Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat je later terugkomt dan gepland. Informeer de parkeeraanbieder direct telefonisch, zodat deze op de hoogte is van de wijziging. Extra kosten voor de verlengde parkeertijd kunnen rechtstreeks aan de parkeeraanbieder op het terrein worden betaald.

Adres

Zündorfer Straße 24-26, 51145, Köln

Help