ParkShuttle24 P1

ParkShuttle24 P1 is een ervaren parkeeraanbieder met getraind personeel dat valet- en shuttle-services aanbiedt. Uw voertuig wordt geparkeerd op een verlichte, verharde, camera bewaakt en omhein terrein terwijl u weg bent. Als u de shuttle-service kiest, neemt u uw sleutels mee op reis.

Meer informatie

Adres

Genker Straße 9, 53842, Troisdorf
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid ParkShuttle24 P1

ParkShuttle24 P1 beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

24/7 Aanwezigheid
Camera's
Omheining
× Verzekerde parkeerplaats
× Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

24/7 Transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5m tot de terminal

Over ParkShuttle24 P1

Het parkeerterrein van ParkShuttle24 P1 bevindt zich aan de Genker Straße 9 in Troisdorf. Er zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week medewerkers beschikbaar. Uw auto wordt geparkeerd op een verhard, camera bewaakt en omheind terrein. Met de shuttle-service parkeert u uw auto en neemt u uw sleutels mee. De valet-service biedt u het gemak om uw auto aan een ParkShuttle24 P1-medewerker op de luchthaven af te geven. Er is geen limiet aan de grootte van uw auto.

Er zijn 24 uur per dag medewerkers van ParkShuttle24 P1 aanwezig. Het parkeerterrein is verlicht, omheind en voorzien van camerabewaking. Bij de shuttle-service neemt u uw autosleutels mee. Kiest u voor de valet-service, dan geeft u uw autosleutels door aan de chauffeur die uw auto voor u parkeert. Uw autosleutel wordt tijdens uw afwezigheid in een kluis bewaard.

Shuttle-service

Op het verharde terrein van ParkShuttle24 P1 is er een wachtkamer met een toilet en drankjes, evenals koffie en een snack automaat. Hier kunt u wachten voordat u vertrekt. Daarnaast helpt het personeel u bij het inladen en uitladen van uw bagage. U hebt ook de mogelijkheid om een kinderzitje te reserveren bij het maken van uw reservering. Inbegrepen bij de reservering zit een pendeldienst naar Keulen/Bonn airport voor maximaal 5 personen per voertuig. Voor elke persoon extra met bagage, zullen extra kosten worden gemaakt. Deze dienen ook contant ter plekke betaald te worden.

Valet-service

Wanneer u de valet-service heeft gekozen, haalt de medewerker van ParkShuttle24 P1 u op bij de luchthaven Keulen-Bonn, zodat u zonder stress kunt inchecken terwijl de chauffeur uw auto op het verharde terrein van ParkShuttle24 P1 parkeert. Er wordt niet meer dan 25 kilometer gereden met uw auto. Ook bij de valet-service wordt u geholpen bij het in- en uitladen van uw bagage.

Wanneer uw terugkomst datum met een paar dagen wordt vertraagd, kan de toeslag contant of met pin worden betaald aan de parkeeraanbieder.

Bovendien zijn de parkeerplaatsen alleen bedoeld voor (combi) auto’s en SUV’s. Als u met een groter voertuig aankomt, dient u hiervoor contact op te nemen met de parkeeraanbieder zodat zij op de hoogte zijn van de situatie. Er wordt dan een toeslag in rekening gebracht, die ter plekke contant kan worden betaald.

Het parkeerterrein ligt op 10 kilometer van de luchthaven en op 5 minuten van de snelweg. Bovendien biedt ParkShuttle24 P1 u een 24/7 transfer naar de luchthaven.

Shuttle-service

Wanneer u shuttle-service heeft gekozen, rijdt u naar de parkeerplaats ParkShuttle24 P1. U meldt zich op het kantoor met uw reserveringsbevestiging en parkeert vervolgens uw auto. De sleutels kunt u meenemen op reis. De shuttlebus is voor 8 personen en brengt u naar Terminal C en D. Bij terugkeer neemt u contact op met de parkeeraanbieder, die u ophaalt op de luchthaven van Keulen-Bonn en u naar uw auto brengt. De medewerker is te herkennen aan de werkkleding van ParkShuttle24 P1.

Valet-service

Bij valet-service rijdt u rechtstreeks naar de luchthaven en neemt u 30 minuten van tevoren contact op met Parkshuttle24 P1 om uw aankomsttijd te bevestigen. Vervolgens ontmoet u de ParkShuttle24 P1-medewerker tussen Terminal C en D om uw auto af te geven. De medewerker is te herkennen aan de werkkleding van ParkShuttle24 P1. Bij de overdracht controleert de chauffeur uw reserveringsbevestiging en neemt hij foto's van uw auto. Terwijl de werknemer uw auto op het parkeerterrein van ParkShuttle24 P1 parkeert, kunt u inchecken op de luchthaven.

Adres

Genker Straße 9, 53842, Troisdorf

Help