Parkflair is een jong bedrijf dat u een uitstekende valet-service biedt. Op de dag van aankomst rijdt u rechtstreeks naar het vliegveld van Keulen-Bonn, waar u uw auto zorgeloos overdraagt aan een medewerker van de parking. Terwijl u incheckt, parkeert de chauffeur uw auto op het parkeerterrein van Parkflair. Het terrein bevindt zich op 6 kilometer afstand van het vliegveld van Keulen-Bonn.

Meer informatie

Adres

Am Streitacker 3, 51149, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkflair

Parkflair beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
× Cameras
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
20%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Valet service
× Locatie aangegeven

Beoordelingen Parkflair

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

10,0
Op basis van 7 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 22 augustus 2018.


Perfect

Parkflair heeft gereageerd op deze beoordeling
Danke sehr !
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2018.


Was top geregeld was midden in de nacht twee auto s super bedankt nog

Parkflair heeft gereageerd op deze beoordeling
Das freut uns zu hören.
Vielen Dank und bis bald bei Parkflair!
10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2018.


Super service en zeer vriendelijk personeel!

Parkflair heeft gereageerd op deze beoordeling
Freundlichkeit ist das A und O! :-)
Vielen Dank und bis bald bei Parkflair!
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2018.


Zeer beleefde medewerkers die contact hielden via de telefoon. Bij aankomst vliegveld stonden ze ons al op te wachten. Toen we terugkwamen hebben we een minuutje of 7 moeten wachten op de auto.

Parkflair heeft gereageerd op deze beoordeling
Beim Valet-Parking ist die Erreichbarkeit mitunter das Wichtigste!
Vielen Dank und bis bald bei Parkflair!
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2018.


Servis superdi hava alani da arabayi teslim ettim 28 gun sonra donusdede hava akaninda teslim aldim tesekkurler parkflair.

Parkflair heeft gereageerd op deze beoordeling
Vielen Dank für diese Bewertung!
Wir freuen uns auf Ihren nächsten Besuch bei Parkflair!
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2018.


Parkos,
Perfect geregeld!!
Goed bereikbaar, komen haar woorden na.
Aardige mensen!!!
1 woord perfect

Parkflair heeft gereageerd op deze beoordeling
Die Zusammenarbeit zwischen Parkflair und Parkos läuft perfekt, das merken nicht nur wir, sondern auch die Kunden!
Vielen Dank und bis bald bei Parkflair!
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Bij aankomst stond een medewerker van Parklflair al klaar om onze auto in ontvangst te nemen. Dit ging op een zeer prettige manier. Bij terugkomst had onze vlucht helaas een vertraging van dik 2u. Na gebeld te zijn door een medewerker van Parkflair om te vragen hoe ver we waren stond onze auto bij de afgesproken terminal met medewerker weer op ons te wachten. De medewerker had zelfs een klein snackpakket voor ons bij zich, wat door de kinderen erg op prijs werd gesteld.
Wat we overigens vooral als heel prettig hebben ervaren is het feit dat we met Duits niet heel ver kwamen en de medewerkers zonder problemen overschakelden op Engels. Tel daarnaast op dat een medewerker bij terugkomst ruim een uur op ons heeft moeten wachten, maar er ook toen nog alleen maar vriendelijke woorden waren.
Topservice met topmedewerkers!

Parkflair heeft gereageerd op deze beoordeling
We are glad to have customer like you Mrs. van Doorn.
Looking forward to see you again!
Team Parkflair!

Over Parkflair

Parkflair is een jong bedrijf dat uw reis zo aangenaam mogelijk wil maken. U kiest voor een uitstekende valet-service. Het parkeerterrein bevindt zich op 6 kilometer afstand van het vliegveld van Keulen-Bonn. Tijdens uw reis staat de auto veilig geparkeerd.

Valet-Parkeren
Op de dag van aankomst neemt u contact op met een medewerker van Parkflair om een ontmoetingspunt af te spreken bij het vliegveld. Na het controleren van uw reserveringsbevestiging draagt u uw auto over aan een medewerker van de parking, die uw auto controleert op eventuele bestaande schade. Vervolgens geeft u de sleutels aan de chauffeur die uw auto parkeert op het terrein van Parkflair. Bij terugkomst wordt uw auto uiteraard weer afgeleverd bij het vliegveld.

Uw auto staat geparkeerd op een onverhard en omheind parkeerterrein in een woonwijk. Bij de afgifte van uw auto worden foto's gemaakt van eventuele bestaande schade. Aanwezige schade wordt door de chauffeur genoteerd op het schadeformulier. De auto zal het parkeerterrein tijdens de reis niet verlaten, tenzij u besluit een wasservice of tankservice bij te boeken.

Parkflair biedt u een uitgebreide service met veel comfort. Uw auto wordt geparkeerd op een onverhard terrein. De medewerkers helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage. Nadat u de auto overgedragen heeft aan de chauffeur, kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten op het vliegveld.

Daarnaast kunt u bij Parkflair een wasservice of tankservice bij boeken. Dit kunt u aangeven tijdens het maken van de reservering. Bij Parkflair kunt u uw auto parkeren tot een maximale lengte van 6 meter.

Valet-Parkeren

Aankomst
Op de dag van aankomst rijdt u rechtstreeks naar het vliegveld van Keulen-Bonn. U belt 60 minuten voor aankomst met Parkflair om uw aankomsttijd te bevestigen. De parkeeraanbieder is 24/7 bereikbaar. Nadat u telefonisch contact heeft gehad met de parking zal een chauffeur u opwachten op het afgesproken ontmoetingspunt. U kunt de medewerker van Parkflair herkennen aan de groene bovenkleding en een identiteitskaart.

De chauffeur zal u herkennen aan het kenteken en het model van de auto, die u dient op te geven bij het maken van de reservering. De medewerker controleert uw reserveringsbevestiging, neemt foto's van uw voertuig en noteert eventuele schade op het schadeformulier. De medewerker helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

Vervolgens zal de chauffeur uw auto Parkeren op het terrein aan de Streitacker 3 in Keulen. Met uw auto zal niet meer dan 15 kilometer worden gereden. Als u ervoor heeft gekozen om gebruik te maken van de wasservice of tankservice, dan kunnen de bovengenoemde kilometers variëren.

Terugkomst
Bij terugkomst neemt u direct na uw landing contact op met Parkflair. De chauffeur zal uw auto op het afgesproken ontmoetingspunt afleveren bij het vliegveld van Keulen-Bonn. U ontvangt uw sleutels en kunt uw reis richting huis vervolgen.

Adres

Am Streitacker 3, 51149, Köln

Help