Parkflair is een jong bedrijf dat u een uitstekende valet-service biedt. Op de dag van aankomst rijdt u rechtstreeks naar het vliegveld van Keulen-Bonn, waar u uw auto zorgeloos overdraagt aan een medewerker van de parking. Terwijl u incheckt, parkeert de chauffeur uw auto op het parkeerterrein van Parkflair. Het terrein bevindt zich op 6 kilometer afstand van het vliegveld van Keulen-Bonn.

Meer informatie

Adres

Am Streitacker 3, 51149, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkflair

Parkflair beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
× Cameras
40%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
20%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Valet service
× Locatie aangegeven

Over Parkflair

Parkflair is een jong bedrijf dat uw reis zo aangenaam mogelijk wil maken. U kiest voor een uitstekende valet-service. Het parkeerterrein bevindt zich op 6 kilometer afstand van het vliegveld van Keulen-Bonn. Tijdens uw reis staat de auto veilig geparkeerd.

Valet-Parkeren
Op de dag van aankomst neemt u contact op met een medewerker van Parkflair om een ontmoetingspunt af te spreken bij het vliegveld. Na het controleren van uw reserveringsbevestiging draagt u uw auto over aan een medewerker van de parking, die uw auto controleert op eventuele bestaande schade. Vervolgens geeft u de sleutels aan de chauffeur die uw auto parkeert op het terrein van Parkflair. Bij terugkomst wordt uw auto uiteraard weer afgeleverd bij het vliegveld.

Uw auto staat geparkeerd op een onverhard en omheind parkeerterrein in een woonwijk. Bij de afgifte van uw auto worden foto's gemaakt van eventuele bestaande schade. Aanwezige schade wordt door de chauffeur genoteerd op het schadeformulier. De auto zal het parkeerterrein tijdens de reis niet verlaten, tenzij u besluit een wasservice of tankservice bij te boeken.

Parkflair biedt u een uitgebreide service met veel comfort. Uw auto wordt geparkeerd op een onverhard terrein. De medewerkers helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage. Nadat u de auto overgedragen heeft aan de chauffeur, kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten op het vliegveld.

Daarnaast kunt u bij Parkflair een wasservice of tankservice bij boeken. Dit kunt u aangeven tijdens het maken van de reservering. Bij Parkflair kunt u uw auto parkeren tot een maximale lengte van 6 meter.

Valet-Parkeren

Aankomst
Op de dag van aankomst rijdt u rechtstreeks naar het vliegveld van Keulen-Bonn. U belt 60 minuten voor aankomst met Parkflair om uw aankomsttijd te bevestigen. De parkeeraanbieder is 24/7 bereikbaar. Nadat u telefonisch contact heeft gehad met de parking zal een chauffeur u opwachten op het afgesproken ontmoetingspunt. U kunt de medewerker van Parkflair herkennen aan de groene bovenkleding en een identiteitskaart.

De chauffeur zal u herkennen aan het kenteken en het model van de auto, die u dient op te geven bij het maken van de reservering. De medewerker controleert uw reserveringsbevestiging, neemt foto's van uw voertuig en noteert eventuele schade op het schadeformulier. De medewerker helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

Vervolgens zal de chauffeur uw auto Parkeren op het terrein aan de Streitacker 3 in Keulen. Met uw auto zal niet meer dan 15 kilometer worden gereden. Als u ervoor heeft gekozen om gebruik te maken van de wasservice of tankservice, dan kunnen de bovengenoemde kilometers variëren.

Terugkomst
Bij terugkomst neemt u direct na uw landing contact op met Parkflair. De chauffeur zal uw auto op het afgesproken ontmoetingspunt afleveren bij het vliegveld van Keulen-Bonn. U ontvangt uw sleutels en kunt uw reis richting huis vervolgen.

Adres

Am Streitacker 3, 51149, Köln

Help