Parkdichfrei is onze service voor u. Parkeer uw auto bij Keulen-Bonn Airport en maak gebruik van onze shuttle service om in een mum van tijd bij de terminal te komen. Vrij van zorgen, vrij van stress, vrij van hoge parkeertarieven en kosten. Begin uw welverdiende vakantie ontspannen met Parkdichfrei. Gebruik een van de 80 beschikbare parkeerplaatsen. De beveiliging van uw auto wordt versterkt door de omheining en door beveiligingscamera's. Ons getrainde personeel is opgeleid om u veilig en vooral op tijd te vervoeren naar Keulen Bonn Airport, op 8 minuten afstand. Dag of nacht, vakantie of weekend, wij staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Meer informatie

Adres

Kölnerstr. 26-36, 51149, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkdichfrei

Over Parkdichfrei

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs. Let op: Zorg ervoor dat u op het gereserveerde tijdstip op de parkeerplaats bent. Als u te vroeg/te laat komt, is het mogelijk dat u uw autosleutel moet afgeven. Parkdichfrei is een professioneel bedrijf dat al vele jaren actief is in het personenvervoer en u een pendeldienst naar de luchthaven aanbiedt. Uw voertuig wordt geparkeerd op het beveiligde terrein in Keulen - Ensen, dat op ongeveer 5 km van de luchthaven Keulen/Bonn ligt. Natuurlijk is het belangrijk dat de veiligheid van uw auto tijdens uw reis gewaarborgd is, zodat u een zorgeloze reis heeft. Bij Parkdichfrei staat echter niet alleen de veiligheid op de voorgrond, maar ook de prijs en de stiptheid. Met Parkdichfrei boekt u dus een goedkope en betrouwbare aanbieder in de buurt van de luchthaven. Uw voertuig wordt geparkeerd op het ruime terrein, waarna een shuttletransfer u rechtstreeks naar Terminal 2 brengt.


Deze parkeerplaats bevindt zich in een milieuzone en een milieuvignet is vereist.

Parkdichfrei biedt u een beveiligde parkeerplaats, door middel van 24/7 videobewaking en een volledige omheining van het terrein. Bij de overhandiging van het voertuig wordt een voertuigcontrole uitgevoerd en met foto's gedocumenteerd. Dit betekent dat uw voertuig wordt gecontroleerd op mogelijke, reeds bestaande schade, wat later misverstanden moet voorkomen.

De parkeerplaats van Parkdichfrei is verhard, geasfalteerd en schoon. U vindt er ook een wachtruimte, een koffieautomaat en drankjes op het parkterrein. Voor de pendelbusrit kunt u kinderzitjes, babyzitjes of een stoelverhoger aanvragen. U kunt deze gratis reserveren bij uw reservering. De vriendelijke en behulpzame chauffeurs helpen u indien nodig graag bij het in- en uitladen van uw bagage. De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs. De transfer is inbegrepen voor maximaal 4 personen, voor elke extra persoon geldt een toeslag van €5,00 (ter plaatse te betalen). Per klant zijn 1 handbagage en 1 koffer inbegrepen in de prijs voor alle extra bagage moet €5,00 per bagage worden betaald. Voor omvangrijke en te grote bagage wordt €10,00 in rekening gebracht. Voor elke extra sport- en volumebagage moet ter plaatse €5,00 worden betaald (kinderwagens en rolstoelen uitgesloten).

Aankomst Op de dag van uw reis rijdt u naar de parkeerplaats van Parkdichfrei. Parkdichfrei is gevestigd aan de Kölner Str. 26-26, 51149 Keulen. De ingang is naast het Oldtimer Autohaus, herkenbaar aan een grote groene poort. Bel Parkdichfrei 15 minuten voor uw aankomst. U vindt het telefoonnummer hierboven. Bij aankomst op de parkeerplaats wordt uw voertuig gedocumenteerd, gefotografeerd en overgenomen. Wij raden u aan 30 minuten extra uit te trekken voor het maken van foto's op de parkeerplaats en de rit naar de luchthaven. Vervolgens kunt u uw bagage uitladen en instappen in de shuttlebus, die u naar de luchthaven van Keulen/Bonn brengt. Terugreis Bel Parkdichfrei zodra u uw bagage heeft opgehaald. Als uw vlucht vertraging heeft, dient u ook Park Time telefonisch te informeren. Ga dan naar de opstapplaats, die zich bevindt bij de busterminal bij aankomst in Terminal 2 D. De shuttlebus wacht daar dan. De shuttlebus wacht u daar op en brengt u veilig terug naar uw voertuig. Indien u één of meerdere dagen eerder of later dan gepland terugkeert van uw reis, dient u Parkdichfrei direct per telefoon of e-mail te informeren. Anders zou een vergoeding kunnen worden gevraagd, aangezien de parkeeraanbieder in dit geval niet optimaal kan plannen.

Adres

Kölnerstr. 26-36, 51149, Köln