Parkdichfrei

Keulen Bonn Airport
full star
9,9 422 beoordelingen

Parkdichfrei is onze service voor u. Parkeer uw auto bij Keulen-Bonn Airport en maak gebruik van onze shuttle service om in een mum van tijd bij de terminal te komen. Vrij van zorgen, vrij van stress, vrij van hoge parkeertarieven en kosten. Begin uw welverdiende vakantie ontspannen met Parkdichfrei. Gebruik een van de 80 beschikbare parkeerplaatsen. De beveiliging van uw auto wordt versterkt door de omheining en door beveiligingscamera's. Ons getrainde personeel is opgeleid om u veilig en vooral op tijd te vervoeren naar Keulen Bonn Airport, op 8 minuten afstand. Dag of nacht, vakantie of weekend, wij staan 24/7, 365 dagen per jaar voor u klaar.

Lees minder
 • Algemene informatie

  chevron
  De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs. Let op: Zorg ervoor dat u op het gereserveerde tijdstip op de parkeerplaats bent. Als u te vroeg/te laat komt, is het mogelijk dat u uw autosleutel moet afgeven. Parkdichfrei is een professioneel bedrijf dat al vele jaren actief is in het personenvervoer en u een pendeldienst naar de luchthaven aanbiedt. Uw voertuig wordt geparkeerd op het beveiligde terrein in Keulen - Ensen, dat op ongeveer 5 km van de luchthaven Keulen/Bonn ligt. Natuurlijk is het belangrijk dat de veiligheid van uw auto tijdens uw reis gewaarborgd is, zodat u een zorgeloze reis heeft. Bij Parkdichfrei staat echter niet alleen de veiligheid op de voorgrond, maar ook de prijs en de stiptheid. Met Parkdichfrei boekt u dus een goedkope en betrouwbare aanbieder in de buurt van de luchthaven. Uw voertuig wordt geparkeerd op het ruime terrein, waarna een shuttletransfer u rechtstreeks naar Terminal 2 brengt.


  Deze parkeerplaats bevindt zich in een milieuzone en een milieuvignet is vereist.

 • veiligheid

  chevron

  Parkdichfrei biedt u een beveiligde parkeerplaats, door middel van 24/7 videobewaking en een volledige omheining van het terrein. Bij de overhandiging van het voertuig wordt een voertuigcontrole uitgevoerd en met foto's gedocumenteerd. Dit betekent dat uw voertuig wordt gecontroleerd op mogelijke, reeds bestaande schade, wat later misverstanden moet voorkomen.

 • faciliteiten

  chevron

  Het parkgedeelte van Parkdichfrei is verhard, geasfalteerd en schoon. U kunt ook een wachtende vindt u een wachtkamer, een koffiezetapparaat en drankjes.

  Voor de rit met in de shuttlebus kunt u kinderzitjes, babyzitjes of een stoelverhoger aanvragen. Deze kunnen Deze zijn gratis te boeken bij uw reservering.

  De vriendelijke en behulpzame chauffeurs helpen u graag helpen bij het in- en uitladen van uw bagage indien nodig.

  De transfer is inbegrepen voor maximaal 4 Voor elke extra persoon brengt de parkeeraanbieder een extra vergoeding in rekening.

  Per klant, 1 handbagage en 1 koffer zijn bij de prijs inbegrepen voor alle extra stuks bagage moet een toeslag per stuk worden betaald. Ook voor omvangrijke en te grote bagage wordt een toeslag in rekening gebracht. (kinderwagens en rolstoelen uitgesloten).

 • bereikbaarheid

  chevron

  Aankomst

  Op de dag van uw reis rijdt u naar de parkeerplaats van Parkdichfrei. Parkdichfrei is gevestigd aan de Kölner Str. 26-26, 51149 Keulen (let bij aankomst op de postcode!

  Er zijn drie Keulse straten in Keulen). De ingang is naast het Oldtimer Autohaus, herkenbaar aan een grote groene poort.

  Bel 15 minuten voor aankomst naar Parkdichfrei. U vindt het telefoonnummer in uw reserveringsbevestiging. Bij aankomst op de parkeerplaats wordt uw voertuig gedocumenteerd, gefotografeerd en overgenomen. Wij raden u aan 30 minuten extra uit te trekken voor het maken van foto's op de parkeerplaats en de rit naar de luchthaven. Vervolgens kunt u uw bagage uitladen en instappen in de shuttlebus, die u naar de luchthaven van Keulen/Bonn brengt.

  Terugreis

  Op de terugreis en bij aankomst op de luchthaven belt u Parkdichfrei zodra u uw bagage heeft opgehaald. Als uw vlucht vertraging heeft, informeer dan ook Parkdichfrei telefonisch. Ga dan naar het afgesproken ophaalpunt. U krijgt informatie over onze mogelijke opstapplaatsen in de vorm van een flyer in de bus. Geen van de ophaalpunten is meer dan 3 minuten lopen van de terminal. De shuttlebus wacht u daar op en brengt u veilig terug naar uw voertuig.

  Als u één of meer dagen eerder of later dan gepland terugkeert van uw reis, informeer dan Parkdichfrei direct per telefoon of e-mail. Anders zou een vergoeding kunnen worden gevraagd, omdat de parkeeraanbieder in dit geval niet optimaal kan plannen.

 • Locatie

  chevron

Over Parkdichfrei

  Beoordelingen en recensies
  Claudia Mingers
  full star
  10
  Geparkeerd van 27-09-2023 tot 30-09-2023
  schnell und unkompliziert, genau wie erwartet
  Valet buiten
  2 oktober 2023
  Anonym
  full star
  8
  Geparkeerd van 23-09-2023 tot 30-09-2023
  Arg eng, es ging um Zentimeter, aber dank Ein ...Lees meer
  Shuttle buiten
  1 oktober 2023
  Anonym
  full star
  10
  Geparkeerd van 20-09-2023 tot 24-09-2023
  Alles super funktioniert, schnell gebracht, s ...Lees meer
  Shuttle buiten
  1 oktober 2023
  Beschikbaarheid Parkdichfrei
  9 oktober 2023 naar 16 oktober 2023 Wijzig data

  Parkdichfrei beoordeling

  Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.

  De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.