Park-Safe is een parkeeraanbieder die zowel shuttle- als valetdiensten aanbiedt. Uw auto staat veilig geparkeerd op een omheind parkeerterrein waar camerabewaking aanwezig is. De medewerkers van Park-Safe zijn 24/7 beschikbaar en helpen u graag met in- en uitladen van uw bagage. Het parkeerterrein van Park-Safe bevindt zich nabij het vliegveld van Keulen-Bonn.

Meer informatie

Adres

Rösrather Str. 334, 51107, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park-Safe

Park-Safe beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
20%

Locatie

Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
× Verhard
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg

Beoordelingen Park-Safe

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,9
Op basis van 32 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 28 november 2018.


Prima. Alles volgens afspraak verlopen.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


Prima service. Geen lange wachttijden. Minpuntje dat de betaling niet geregistreerd is geworden!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 10 september 2018.


Heel fijn en vriendelijk geholpen, correct en op tijd.
Vriendelijk personeel en dichtbij vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 02 september 2018.


Snelle goede service. Zowel wegbrengen als ophalen verliep vlekkeloos. Auto stond klaar bij terugreis. Topservice!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 16 augustus 2018.


Top service

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2018.


Prima ervaring gehad. Ook super goedkoop.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2018.


Heel erg behulpzaam en alles was heel goed geregeld

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2018.


Goede service, ook toen we vertraging hadden was alles goed geregeld.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2018.


Super service!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 08 augustus 2018.


Super geregeld. We hebben zowel de heenreis als de terugreis niet hoeven wachten

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Geweldige service

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 05 augustus 2018.


Klantvriendelijk en goed service .

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 03 augustus 2018.


Bij vertrek ging het inleveren van de auto niet vlekkeloos door een communicatiefout tussen twee diensten tijdens de wisseling van de wacht.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Goed alternatief t.o.v. parkeren bij het vliegveld zelf. Goedkoper en een gratis shuttle.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Goede, snelle en vriendelijke service.

Over Park-Safe

Park-Safe is een parkeeraanbieder met ervaring in zowel shuttle- en valet parkeren nabij het vliegveld van Keulen-Bonn. Op het omheinde parkeerterrein staat uw auto niet overdekt, maar uw auto wordt wel in de gaten gehouden doormiddel van camerabewaking. Park-safe beschikt ook over invalide parkeerplekken.

Shuttle Parkeren
Wanneer u aankomt op het parkeerterrein, dient u zich te melden bij de receptie van Park-Safe. U toont uw reserveringsbevestiging en samen met een medewerker wordt uw auto gecontroleerd op eventuele schades. Daarna krijgt u een parkeerplek toegewezen. Uw auto zal het parkeerterrein nooit verlaten. De shuttlebus die geschikt is voor 8 personen zal u persoonlijk naar de gewenste vertrekhal van het vliegveld brengen.

Valet Parkeren
Neem vlak voor aankomst bij het vliegveld contact op met de parking om de ontmoetingsplaats te bespreken. Als u aangekomen bent bij het vliegveld controleert u samen met een medewerker de reserveringsbevestiging en uw auto op eventuele schades. Daarna overhandigt u uw auto aan de chauffeur van de parking die uw auto vervolgens naar het parkeerterrein rijdt. U kunt ontspannen aan uw reis beginnen. Met uw auto wordt maximaal 12 kilometer gereden. Bij terugkomst neemt u contact op met Park-Safe zodat een medewerker uw auto naar het vliegveld van Keulen-Bonn kan brengen.

Bij Park-Safe zijn 24/7 medewerkers aanwezig. Uw auto staat veilig geparkeerd op een omheind en video bewaakt parkeerterrein. Voordat u uw auto afgeeft, loopt u samen met de medewerker een uitgebreide inspectie ronde rondom uw auto om reeds bestaande schade te registreren. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een kluis. Om het parkeerterrein zo efficiënt mogelijk te gebruiken kan het zijn dat uw auto verplaatst wordt, echter zal deze het parkeerterrein nooit verlaten.

De medewerkers van de parking helpen u graag met het in- en uitladen van uw bagage. Bij Park-Safe kunt u gebruik maken van een kinderzitje. Ook is de parking in het bezit van startkabels die u kunt gebruiken als uw auto na de parkeerperiode niet wil starten.

Als u voor de Park-Safe-shuttledienst heeft gekozen heeft u de mogelijkheid om gebruik te maken van een wachtruimte met toiletten. Uw autosleutels worden veilig bewaard in een kluis. Tegen een kleine toeslag kunt u uw sleutels meenemen op reis.

Als u voor de Park-Safe valetdienst heeft gekozen, kunt u gemakkelijk naar het vliegveld van Keulen-Bonn rijden. U overhandigt uw auto op het afgesproken tijdstip aan de chauffeur van de parking.

Shuttle Parkeren

Aankomst
Bij shuttle parkeren rijdt u zelf naar het parkeerterrein van Park-Safe. Nadat uw auto op eventuele schades is gecontroleerd parkeert u de auto op een aangewezen parkeerplek. In de shuttlebus is ruimte voor 8 personen en rijdt voor u persoonlijk naar de gewenste vertrekhal. Het vliegveld van Keulen-Bonn ligt op ongeveer 7 kilometer van het parkeerterrein.

Vertrek
Bij terugkomst neemt u voordat u de bagage ophaalt contact op met parkeeraanbieder. U geeft door bij welke vertrekhal u opgehaald wil worden. Waarna de medewerker van Park-Safe u vervolgens naar uw auto op het parkeerterrein brengt. Vanaf hier kunt u uw reis voortzetten richting huis.

Valet Parkeren

Aankomst
Op de dag van uw reis belt u 30 minuten voor aankomst bij het vliegveld met Park-Safe om uw aankomsttijd te bevestigen. Een medewerker staat dan te wachten op het met u afgesproken ontmoetingspunt. De werknemer kunt u herkennen aan het logo van Park-Safe op de werkkleding. Na het tonen van de reserveringsbevestiging wordt eventuele schade aan uw auto genoteerd op het schadeformulier. De medewerkers van Park-Safe helpen u graag met uw bagage. Terwijl u ontspannen aan uw reis kunt beginnen, parkeert de chauffeur uw auto op het parkeerterrein van Park-Safe.

Vertrek
Bij terugkomst op het vliegveld neemt u voordat u de bagage op gaat halen contact op met Park-Safe. De chauffeur brengt uw auto naar het vliegveld en wacht daar op u bij het afgesproken ontmoetingspunt. Vanaf hier kunt u uw reis richting huis voortzetten.

Adres

Rösrather Str. 334, 51107, Köln

Help