Park- & Carservice Cologne Airport

Bij Park & Carservice Cologne vindt u een goed beveiligde parkeerplaats en de aanbieder heeft een uitgebreide service, die de parkervaring zo aangenaam mogelijk moet maken. Het is een ervaren parkeeraanbieder, waar u uw auto veilig kunt parkeren tijdens uw reis, omdat deze altijd wordt bewaakt door personeel. Een pendeldienst brengt u rechtstreeks naar de luchthaven Keulen-Bonn na het parkeren van uw auto of het laten parkeren door een van de vriendelijke medewerkers. De aanbieder bevindt zich op ongeveer 10 minuten van de luchthaven en u kunt uw auto op elk moment van de dag of nacht achterlaten, omdat deze 24/7 geopend is.

Meer informatie

Adres

Dillenburger Str. 76B, 51105, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park- & Carservice Cologne Airport

Over Park- & Carservice Cologne Airport

De luchthavenbelasting is inbegrepen in de parkeerprijs.

Let op: Zorg ervoor dat u op het geboekte tijdstip op het parkterrein arriveert. Als u te vroeg/te laat arriveert, moet u mogelijk uw autosleutel inleveren.


De aanbieder Park- & Carservice Keulen is een ervaren parkeeraanbieder, die een snelle shuttle naar de terminal van Keulen-Bonn Airport aanbiedt. U rijdt eerst met uw eigen auto naar het terrein van de parkeeraanbieder, ongeveer 9 km van de luchthaven. Om uw parkeerervaring zo aangenaam mogelijk te maken, biedt de parkeeraanbieder beveiliging aan tegen een redelijke prijs. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw auto tijdens uw reis. U wordt vervolgens door een gratis pendeldienst rechtstreeks naar vertrekpunt 2 van de luchthaven Keulen-Bonn gebracht en opgehaald aan het einde van uw reis.

Pendelbus
De shuttletransfer is al bij de prijs inbegrepen. 3 personen kunnen gratis reizen, voor elke extra persoon vraagt ​​de aanbieder €5.00. De toeslag hiervoor kunt u direct contant betalen bij de parkeeraanbieder. Om te kunnen verzekeren dat u op tijd bij de check-in bent, houdt u alstublieft zo veel mogelijk de tijd aan die u heeft doorgegeven om bij de parking te zijn. Op deze manier heeft u genoeg tijd om in te checken en door de douane te gaan op het vliegveld. Indien u geen gebruik wilt maken van extra services, kunt u uw autosleutels meenemen op uw reis. U hoeft de parkeeraanbieder niet te bellen voor uw aankomst, maar u zult op de dag van uw reis rechtstreeks naar het terrein van de aanbieder rijden. Daar wordt u onmiddellijk verwelkomd door een medewerker.

Om ervoor te zorgen dat u uw reis veilig kunt beginnen, wordt uw auto gehuisvest op het goed beveiligde omheinde terrein. Dit terrein wordt bewaakt door camera's en personeel. Dankzij de ervaring van deze aanbieder, evenals zijn professionele medewerkers en chauffeurs, kunt u uw reis helemaal zorgeloos beginnen.

De beveiligde parkeerplaats van de aanbieder Park & ​​Carservice Keulen ligt op slechts enkele kilometers van de luchthaven Keulen-Bonn. U hebt de mogelijkheid om uw auto zelf te parkeren wanneer u aankomt, maar u kunt uw voertuig ook laten parkeren door een van onze betrouwbare medewerkers.

Kinderzitjes kunnen gratis bij deze aanbieder worden geboekt, zodat uw kind veilig met de shuttle kan reizen. Het is gemakkelijk voor gehandicapten om te parkeren. Het vriendelijke personeel helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage, indien nodig.

Het pand van de aanbieder is 24 uur per dag beschikbaar, ook op feestdagen. Er is altijd personeel.

U heeft niet alleen de mogelijkheid om te parkeren, maar ook om verschillende extra services te boeken, zoals schoonmaken van het interieur en exterieur van je voertuig. Ook kunt u uw auto laten bijtanken. De kosten hiervoor kunnen rechtstreeks naar de aanbieder in contanten worden betaald.

De parkeeraanbieder brengt een toeslag in rekening voor voertuigen die breder zijn dan 2,20 meter en langer dan 4,50 meter. Deze toeslag wordt ook aangerekend voor alle SUV's en bestelwagens. Voor grotere voertuigen kan het zijn dat u uw sleutel moet inleveren bij de parkeeraanbieder.

U hebt ook de mogelijkheid om uw extra grote bagage mee te nemen voor een meerprijs. Denk hier bij aan kinderbuggy's of rolstoelen.

Let u er alstublieft op dat de parkaanbieder bij een vertraging van meer dan 15 minuten, een toeslag van €15,00 in rekening brengt, aangezien dit door uw latere aankomst extra personeelskosten met zich meebrengt.

Het terrein van Park- & Carservice Cologne bevindt zich aan de Dillerburger Strasse 76B, in Keulen. Als uw navigatieapparaat problemen heeft met het vinden van dit adres, voer dan Dillenburger Str. 65 in. U herkent het park aan de ingang met de inscriptie "Park- & Carservice Keulen.

Vanaf de snelweg A59 kunt u het park gemakkelijk bereiken. Rijd naar de afslag Lind. Neem de afslag en rijd door in de richting van Sprich. Neem vervolgens de eerste straat links, de Nierderkasselerstraße. Volg deze weg tot de eerste mogelijkheid waar u rechtsaf kunt slaan. Sla rechtsaf en u bent al in "Am Grott". Na ongeveer 250 meter heeft u het terrein bereikt. Bekijk gerust een route als hulp bij onze routeplanner . Dit maakt het gemakkelijker voor u om naar de parkeeraanbieder te gaan als u geen navigatieapparaat heeft.

Aankomst
Voordat u aankomt bij de parking, hoeft u niet te bellen naar de parkeeraanbieder, maar u kunt wachten bij de ingang op een van de medewerkers van Park- & Carservice Cologne. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van het seizoen, er te korte wachttijden kunnen zijn. Vooral tijdens vakantieperiodes is het handig om wat meer tijd te in te calculeren bij de parking zodat u op tijd bij de incheckbalie van de luchtvaartmaatschappij bent. Nadat uw auto geparkeerd is, wordt u binnen enkele minuten naar de vertrekterminal, gebied D gebracht. Bij terugkomst wordt u ook weer op deze plek opgehaald. U vindt het exacte adres van de aanbieder en zijn telefoonnummer in uw reserveringsbevestiging.

strong> Terugreis
Neem op uw terugreis contact op met de parkeergarage na ontvangst van uw bagage. Het telefoonnummer van de chauffeur staat in uw reserveringsbevestiging. De chauffeur haalt u vervolgens weer op het overeengekomen ontmoetingspunt op vertrekpunt 2, gebied D, op. Dit is precies dezelfde locatie als waar u vóór uw reis naartoe bent gebracht. U wordt door de chauffeur terug naar de parkeerplaats gebracht. Het kan zijn dat u met andere klanten in de bus zit. Daarna kunt u snel uw reis naar huis vervolgen. De shuttlebussen van Park & ​​Carservice zijn duidelijk te herkennen aan hun grote logo "Park & ​​Carservice Cologne".

Let u er alstublieft op dat de parkaanbieder bij een vertraging van meer dan 15 minuten, een toeslag van €15,00 in rekening brengt, aangezien dit door uw latere aankomst extra personeelskosten met zich meebrengt.

Adres

Dillenburger Str. 76B, 51105, Köln