Holidayparking Köln

Holidayparking Köln is een kleine parkeeraanbieder gelegen in de bossen achter de Luchthaven Keulen-Bonn. Bij Holidayparking Köln kunt u binnen en buiten parkeren en gebruik maken van hun shuttle of valet service. Wanneer u voor shuttle parkeren kiest, kunt u de autosleutels behouden tijdens de parkeerduur. Het parkeerterrein ligt op 10 minuten afstand van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Im Falkenhorst, 51145, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Holidayparking Köln

Holidayparking Köln beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Camera's
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Holidayparking Köln

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

7,7
Op basis van 33 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 18 augustus 2019.


Super service, auto stond afgesloten in een box in een parkeergarage. Met busje 8-10 minuten naar vliegveld.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2019.


Zeer nette parkeerplaats iedere auto krijgt zijn eigen box.
Medewerkers- zeer goed
Parkeren- zeer goed
Goed bereikbaar -vlak bij het vliegveld
Brengen naar vliegveld met het busje en ophalen met het busje ging Uitstekend .
De volgenden keer als we weer op vakantie gaan,boek ik weer deze parkeerplek.
Kort om een Aanrader

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2019.


Nette parkeerplaats afgesloten, nette chauffeur en prima op tijd. Niet voor niks hadden wij deze keer weer bij hen geboekt.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2019.


Alles prima in orde

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2019.


Prima geregeld.Snelle service,auto mooi in een box,snel aanwezig om je naar het vliegveld te brengen en weer terug.
Uitstekend gewoon,al jaren!
Vriendelijke chauffeur.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 09 juni 2019.


Eerder altijd goed ervaren...
Deze keer wat minder doordat de parkeerplaats waar ik geboekt had niet meer bestond.
Deze was opgeheven en ik heb daar geen mail of iets van gekregen. Na wat zoeken van wat anders s nachts om 12 uur is geen pretje. Gelukkig werd er na 3 x bellen naar het nummer geantwoord en konden wij naar een andere parkeerplek. Deze was eigenlijk vol maar wij mochten blijven staan omdat mijn booking nog in het systeem stond.
De medewerker heeft het voor ons netjes afgehandeld

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 03 juni 2019.


Goed geregeld!!!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 13 mei 2019.


Heel goed geregeld!

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 13 mei 2019.


Bij aankomst stond de bus al klaar.
Bij terugkomst, gebeld en 5 minuten later was de bus op de afgesproken plaats.
Top!
1 Nadeel de garageboxen zijn heel erg smal.

8

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Mijn ervaring was prima als ik weer vanaf Keulen vlieg parkeer ik weer bij Holidayparking , alleen bij terugkomst moest ik helaas wel erg lang wachten tot de shuttle kwam dat was jammer.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Super!

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Zeer vriendelijk personeel en me auto stond veilig geparkeerd achter slot en grendel en overdekt. Meneer die u op komt halen en brengen naar vliegveld is zeer vriendelijk.

8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 05 april 2019.


Very easy to find. Quick shuttle.

Not 5 starts because i don’t like employees asking for a tip already before we got in the shuttlebus.
He asked for the tip over 3 times before arriving at the destination.

2

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 25 februari 2019.


Bij aankomst stond er al een hele groep mensen te wachten. Die gaven aan er al half uur te staan. Wij ook bellen waar ze blijven. Zou 7 min duren na kwartier nog eens bellen ja hij was er bijna. Inmiddels stonden we met 20 man te wachten. 3 kwartier later kwam hij en kon niet iedereen mee nemen. Wij hebben gestaan in het busje.
Op de terug weg naar huis in eerste instantie kwartier moeten wachten dus dachten ja dit is betere service. Maar nee hoor wat een ritje van 10 minuten moet zijn heeft 40 min geduurd. 3 parkeerplaatsen af en voor hij naar de onze reed besloot hij toch eerst nog eens langs het vliegveld te rijden. Echt vreselijke service....

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Sanne Geerlings,
Bedankt voor het achterlaten van uw review. We snappen dat u erg teleurgesteld bent in de service. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat u zo lang op een shuttle bus heeft moeten wachten. We gaan uw klacht doorsturen naar de parking zodat zij ervoor kunnen zorgen dat dit niet weer gebeurt. Met vriendelijken groet, Team Parkos
8

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 25 februari 2019.


Kleine, volle parkeerplaats op industrieterrein ongeveer 12 minuten van het vliegveld. Hadden 7.30 uur afgesproken, shuttle kwam ongeveer 7.50 uur. Stonden niet op de lijst van de chauffeur, maar hadden onze bevestiging bij ons zodat we zonder probleem mee konden. Terugreis prima geregeld

Over Holidayparking Köln

Holidayparking Köln beheert een parkeerterrein waar 200 auto’s van verschillende afmetingen kunnen parkeren. Verder beschikken zij over een parkeergarage met 50 individuele parkeerplekken. Hier kunnen auto’s staan met een maximale lengte van 5,20 meter en maximale breedte van 2,20 meter. De parkeergarage heeft daarnaast een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter. U kunt 24/7 terecht bij Holidayparking Köln.

Shuttle parkeren
De shuttlebus haalt u op vanaf het parkeerterrein of de parkeergarage en brengt u naar de luchthaven. De reis vanaf het parkeerterrein duurt 10 minuten en vanaf de parkeergarage slechts 4 minuten. Op de terugreis brengt de shuttlebus u weer naar uw auto.

Valet parkeren
Wanneer u kiest voor de valetdienst van Holidayparking Köln, wordt uw auto van het vliegveld opgehaald door een van hun medewerkers. U hoeft dus niet op zoek naar het parkeerterrein, maar rijdt regelrecht naar de vertrekhal. De medewerker parkeert vervolgens de auto voor u, terwijl u direct kunt inchecken. Op de terugreis brengt een medewerker uw auto weer naar het vliegveld.

Holidayparking Köln heeft een omheind terrein dat dag en nacht bewaakt wordt. Ook de garage is beveiligd en afgesloten. De autosleutels worden tijdens de parkeerperiode bewaard in een kluis.

Wanneer u kiest voor valet parkeren, controleert u tijdens de afdracht samen met de chauffeur uw auto op aanwezige schades. Holidayparking Köln is verzekerd voor het brengen van uw auto naar hun parkeerterreinen volgens hun algemene voorwaarden.

Op het verharde parkeerterrein van Holidayparking Köln zijn een aantal voorzieningen beschikbaar. Zo is er een wachtkamer/receptie waar u wat kunt drinken en zijn er toiletten aanwezig. Ook kunt u een gratis beschermdeken voor de auto lenen en de auto elektrisch opladen.

In de overdekte parkeergarage zijn ook gratis kluisjes beschikbaar en hier kunt u ook de auto elektrisch opladen.

De shuttlebus is voorzien van kinderzitjes en een babyzitje.

Holidayparking Köln biedt een gratis shuttle service aan voor maximaal 3 personen. Voor elke extra persoon die vervoerd moet worden worden extra kosten in rekening gebracht. U kunt deze extra kosten van €5,- per persoon ter plaatse contact betalen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het adres van het buitenterrein van Holidayparking Köln is: Fuggerstrasse 27 in Köln. Vanaf de snelweg is het parkeerterrein goed te bereiken. Om u weg hiernaartoe te vinden kunt u gebruik maken van de onze routeplanner.

De medewerkers wijzen u een parkeerplek aan en vervolgens kunt u in de shuttlebus stappen. De witte shuttlebus wacht vooraan het terrein op u en deze kunt u herkennen aan het logo van Holidayparking Köln op de zijkant. De shuttlebus brengt u in ongeveer 10 minuten naar de juiste vertrekhal.

Binnen parkeren
Het adres van de overdekte parkeerplaats is: Im Falkenhorst, 51145 Köln. U kunt hier komen via de snelweg 59. De parkeergarage bevindt zich aan een zijweg van de Frankfurter Straße. Met de routeplanner van Parkos kunt u de route hiernaartoe uitstippelen.

10 minuten voordat u bij de parkeergarage aankomt, belt u met Holidayparking Köln. Zo kunnen zij zich voorbereiden op uw komst. Een medewerker wacht op u bij de ingang van de parkeergarage. Deze wijst u aan waar u kunt parkeren.

Vervolgens stapt u in de shuttlebus die voor de parkeergarage op u wacht. De witte shuttlebus heeft het logo van Holidayparking Köln op de zijkant staan. De bus brengt u binnen vijf minuten naar de luchthaven.

Vertrek
Wanneer u op de terugreis weer op het vliegveld geland bent, haalt u eerst uw bagage op. Nadat u de bagage in uw bezit heeft, belt u weer met Holidayparking Köln. Zij sturen vervolgens de shuttlebus naar de luchthaven om u op te halen. Als u landt op Terminal 1, wordt u bij Terminal 1C op het vertrekniveau (Abflugebene) opgehaald. Wanneer u landt op Terminal 2, dan wordt u opgehaald van de Fernbus-Terminal bij bushalte 1.

Het kan zijn dat u tijdens de reis uw terugvlucht moet wijzigen. Dit kunt u doorgeven aan Holidayparking Köln, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen hiervoor kosten bijkomen. Deze kunt u ter plaatse betalen aan de parkeeraanbieder.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op tijd voor uw vlucht naar de luchthaven van Keulen-Bonn. De luchthaven wordt goed aangegeven. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route naar het vliegveld uit te stippelen.

10 minuten voordat u op het vliegveld aankomt, belt u met Holidayparking Köln. Zij kunnen dan op tijd een chauffeur naar de luchthaven sturen om uw auto op te halen. De chauffeur van Holidayparking Köln wacht u op voor de vertrekterminal. De medewerker kunt u herkennen aan de bedrijfskleding en hij heeft een medewerkerspas van Holidayparking Köln.

De chauffeur controleert samen met u de auto. Vervolgens kunt u de terminal inlopen om in te checken en parkeert de medewerker uw auto op het gewenste parkeerterrein. Tijdens de parkeerduur wordt er maximaal 23 kilometer gereden in uw auto.

Vertrek
Na uw terugvlucht belt u weer met Holidayparking Köln nadat u al uw bagage opgehaald heeft. Een chauffeur brengt vervolgens uw auto weer naar de luchthaven. De chauffeur wacht met uw auto op u op het vertrekniveau (Abflugebene) van de terminal.

Wanneer u tijdens de reis uw terugvlucht moet wijzigen, kunt u dit doorgeven aan Holidayparking Köln. Zo zijn ze daar van op de hoogte en kunnen ze zich daar op voorbereiden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert, kunnen er kosten bijkomen. Deze kunt u ter plaatse betalen.

Adres

Im Falkenhorst, 51145, Köln

Help