Holidayparking Köln

Holidayparking Köln is een kleine parkeeraanbieder gelegen in de bossen achter de Luchthaven Keulen-Bonn. Bij Holidayparking Köln kunt u binnen en buiten parkeren en gebruik maken van hun shuttle of valet service. Wanneer u voor shuttle parkeren kiest, kunt u de autosleutels behouden tijdens de parkeerduur. Het parkeerterrein ligt op 10 minuten afstand van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Fuggerstrasse 27, 51149, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Holidayparking Köln

Holidayparking Köln beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Camera's
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Holidayparking Köln

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,7
Op basis van 309 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 21 november 2018.


Uitstekende service. Goed op tijd en vriendelijke medewerkers

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Uitstekende service netjes op tijd en vriendelijk personeel

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2018.


Goed prima alles geregeld.

2

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2018.


In Köln gebruik gemaakt van Easy Parkingshuttle, wat een flut service.. Geef je van te voren aan hoe laat je daar bent 6.30u, moet je eerst nog iemand uit bed bellen?! Vervolgens zou het 10 minuten duren naar het vliegveld, gaat hij eerst nog andere mensen op andere locatie’s oppikken.. Uiteindelijk 7.45u op de luchthaven.. Terugweg hetzelfde, keurig onze tijden door gegeven, meer dan 30 minuten moeten wachten.. En dit, terwijl je voor dezelfde prijs op P3 350 meter lopen hadden kunnen parkeren.. Nooit meer Parkos voor ons..

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Mike Kersten, bedankt voor het achterlaten van een review. Wij vinden uw mening erg belangrijk. Het is vervelend om te horen dat u een klacht heeft betreffende uw reservering. Graag nemen wij contact met u op om uw klacht bespreekbaar te maken bij de parking en naar een passende oplossing te zoeken. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 18 september 2018.


Alles was goed geregeld vriendelijk contact met de medewerkers alleen bij aankomst hebben wij 30 minuten moeten wachten voordat de bus er was.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 08 september 2018.


Zeer correct behandeld en snel naar het vliegveld gebracht en gehaald.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 07 september 2018.


Alles was goed geregeld super service zeer te vreden over de klantvriendelijk heid

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 06 september 2018.


Was allemaal goed geregeld en ook bij terugkomst zaten we binnen 5 min in busjerichting parkhaus.super

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 05 september 2018.


2 keer

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2018.


Goede parkeerplaats, shuttle van en naar het vliegveld is ook ok

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 28 augustus 2018.


Perfecte diensten, goed gebracht en oogehaald!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 26 augustus 2018.


Keurig, conform afspraak, goed bereikbaar

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2018.


Parkeren was prima. Service ook. Moesten even wachten op luchthaven. Enig minpunt: het rijgedrag van de chauffeur van de shuttlebus.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2018.


Zeer tevreden over de snelheid waarmee je geholpen word. Vriendelijke mensen.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 24 augustus 2018.


Goed geregeld alles voor een aantrekkelijke prijs.

Over Holidayparking Köln

Holidayparking Köln beheert een parkeerterrein waar 200 auto’s van verschillende afmetingen kunnen parkeren. Verder beschikken zij over een parkeergarage met 50 individuele parkeerplekken. Hier kunnen auto’s staan met een maximale lengte van 5,20 meter en maximale breedte van 2,20 meter. De parkeergarage heeft daarnaast een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter. U kunt 24/7 terecht bij Holidayparking Köln.

Shuttle parkeren
De shuttlebus haalt u op vanaf het parkeerterrein of de parkeergarage en brengt u naar de luchthaven. De reis vanaf het parkeerterrein duurt 10 minuten en vanaf de parkeergarage slechts 4 minuten. Op de terugreis brengt de shuttlebus u weer naar uw auto.

Valet parkeren
Wanneer u kiest voor de valetdienst van Holidayparking Köln, wordt uw auto van het vliegveld opgehaald door een van hun medewerkers. U hoeft dus niet op zoek naar het parkeerterrein, maar rijdt regelrecht naar de vertrekhal. De medewerker parkeert vervolgens de auto voor u, terwijl u direct kunt inchecken. Op de terugreis brengt een medewerker uw auto weer naar het vliegveld.

Holidayparking Köln heeft een omheind terrein dat dag en nacht bewaakt wordt. Ook de garage is beveiligd en afgesloten. De autosleutels worden tijdens de parkeerperiode bewaard in een kluis.

Wanneer u kiest voor valet parkeren, controleert u tijdens de afdracht samen met de chauffeur uw auto op aanwezige schades. Holidayparking Köln is verzekerd voor het brengen van uw auto naar hun parkeerterreinen volgens hun algemene voorwaarden.

Op het verharde parkeerterrein van Holidayparking Köln zijn een aantal voorzieningen beschikbaar. Zo is er een wachtkamer/receptie waar u wat kunt drinken en zijn er toiletten aanwezig. Ook kunt u een gratis beschermdeken voor de auto lenen en de auto elektrisch opladen.

In de overdekte parkeergarage zijn ook gratis kluisjes beschikbaar en hier kunt u ook de auto elektrisch opladen.

De shuttlebus is voorzien van kinderzitjes en een babyzitje.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het adres van het buitenterrein van Holidayparking Köln is: Fuggerstrasse 27 in Köln. Vanaf de snelweg is het parkeerterrein goed te bereiken. Om u weg hiernaartoe te vinden kunt u gebruik maken van de onze routeplanner.

De medewerkers wijzen u een parkeerplek aan en vervolgens kunt u in de shuttlebus stappen. De witte shuttlebus wacht vooraan het terrein op u en deze kunt u herkennen aan het logo van Holidayparking Köln op de zijkant. De shuttlebus brengt u in ongeveer 10 minuten naar de juiste vertrekhal.

Binnen parkeren
Het adres van de overdekte parkeerplaats is: Im Falkenhorst, 51145 Köln. U kunt hier komen via de snelweg 59. De parkeergarage bevindt zich aan een zijweg van de Frankfurter Straße. Met de routeplanner van Parkos kunt u de route hiernaartoe uitstippelen.

10 minuten voordat u bij de parkeergarage aankomt, belt u met Holidayparking Köln. Zo kunnen zij zich voorbereiden op uw komst. Een medewerker wacht op u bij de ingang van de parkeergarage. Deze wijst u aan waar u kunt parkeren.

Vervolgens stapt u in de shuttlebus die voor de parkeergarage op u wacht. De witte shuttlebus heeft het logo van Holidayparking Köln op de zijkant staan. De bus brengt u binnen vijf minuten naar de luchthaven.

Vertrek
Wanneer u op de terugreis weer op het vliegveld geland bent, haalt u eerst uw bagage op. Nadat u de bagage in uw bezit heeft, belt u weer met Holidayparking Köln. Zij sturen vervolgens de shuttlebus naar de luchthaven om u op te halen. Als u landt op Terminal 1, wordt u bij Terminal 1C op het vertrekniveau (Abflugebene) opgehaald. Wanneer u landt op Terminal 2, dan wordt u opgehaald van de Fernbus-Terminal bij bushalte 1.

Het kan zijn dat u tijdens de reis uw terugvlucht moet wijzigen. Dit kunt u doorgeven aan Holidayparking Köln, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen hiervoor kosten bijkomen. Deze kunt u ter plaatse betalen aan de parkeeraanbieder.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op tijd voor uw vlucht naar de luchthaven van Keulen-Bonn. De luchthaven wordt goed aangegeven. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route naar het vliegveld uit te stippelen.

10 minuten voordat u op het vliegveld aankomt, belt u met Holidayparking Köln. Zij kunnen dan op tijd een chauffeur naar de luchthaven sturen om uw auto op te halen. De chauffeur van Holidayparking Köln wacht u op voor de vertrekterminal. De medewerker kunt u herkennen aan de bedrijfskleding en hij heeft een medewerkerspas van Holidayparking Köln.

De chauffeur controleert samen met u de auto. Vervolgens kunt u de terminal inlopen om in te checken en parkeert de medewerker uw auto op het gewenste parkeerterrein. Tijdens de parkeerduur wordt er maximaal 23 kilometer gereden in uw auto.

Vertrek
Na uw terugvlucht belt u weer met Holidayparking Köln nadat u al uw bagage opgehaald heeft. Een chauffeur brengt vervolgens uw auto weer naar de luchthaven. De chauffeur wacht met uw auto op u op het vertrekniveau (Abflugebene) van de terminal.

Wanneer u tijdens de reis uw terugvlucht moet wijzigen, kunt u dit doorgeven aan Holidayparking Köln. Zo zijn ze daar van op de hoogte en kunnen ze zich daar op voorbereiden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert, kunnen er kosten bijkomen. Deze kunt u ter plaatse betalen.

Adres

Fuggerstrasse 27, 51149, Köln

Help