Easy Parkshuttle

Easy Parkshuttle is een kleine parkeeraanbieder gelegen in de bossen achter de Luchthaven Keulen-Bonn. Bij Easy Parkshuttle kunt u binnen en buiten parkeren en gebruik maken van hun shuttle of valet service. Wanneer u voor shuttle parkeren kiest, kunt u de autosleutels behouden tijdens de parkeerduur. Het parkeerterrein ligt op 10 minuten afstand van het vliegveld.

Meer informatie

Adres

Fuggerstrasse 27, 51149, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Easy Parkshuttle

Easy Parkshuttle beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Camera's
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5m tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen Easy Parkshuttle

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,9
Op basis van 256 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 13 augustus 2018.


Prima prijs-/kwaliteitverhouding

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 12 augustus 2018.


Goede service, makkelijk bereikbaar eenmaal aangekomen binnen 5 minuten zaten we al in de auto onderweg naar koln airport aardige grappige chauffeur, met de terugkomst gebeld dat we er waren en binnen 2 min was de chauffeur aanwezig om ons op te halen.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 11 augustus 2018.


Zowel de aankomst als het vertrek verliepen snel

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 09 augustus 2018.


Super geregeld allemaal.

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 07 augustus 2018.


Prima geregeld. Kleine, smalle buitenparkeerplaats, dat wel. Bij terugkomst moesten we bellen en werden we redelijk snel weer opgehaald.

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2018.


Zeer goede service. Goed te vinden en vriendelijke mensen. De shuttle was netjes op tijd.

2

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2018.


Wij hadden voor onze vakantie 3 weken deze parking gereserveerd en dit is bevestigd. Toen wij echter aankwamen, bleek er geen parkeerplaats voor ons te zijn. Dit vonden we zeer slecht. Dit leverde vertraging en ergernis op.
De medewerker aldaar heeft het opgelost door ons €10,- extra te laten betalen en toen moesten we achter zijn busje aanrijden en werden we naar een overdekte parking in een woonwijk gebracht. Met deze extra kosten waren we liever niet akkoord gegaan maar hebben het uiteindelijk toch maar betaald aangezien wij ook nog met het vliegtuig mee wilden. Onze auto heeft uiteindelijk 3 weken in de overdekte parking gestaan.
We werden door de medewerker naar het vliegveld gebracht en na onze vakantie na een telefoontje naar hem weer opgehaald. Dat ging goed.

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste klant, Bedankt voor uw review. Vervelend om te horen dat u niet tevreden bent over de oplossing die Easy Parkshuttle u geboden heeft. De parking had inderdaad te maken met een fout in de planning waardoor zij overboekt waren. Namens de parking en namens Parkos onze welgemeende excuses voor het ongemak. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2018.


Goede service bij aankomst en goede service bij terugkomst. Duidelijk uitgelegd wat we moesten doen toen we arriveerde en binnen een paar minuten was de shuttle er.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 04 augustus 2018.


Goed bereikbare parkeerplaats. Service is ruim voldoende.
De terugweg reed de chauffeur fors. Voor de veiligheid zou de snelheid wat mij betreft wel ietsjes minder hard mogen.

8

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 01 augustus 2018.


Alles goed verlopen, auto in veilig afgesloten ruimte en wachttijd viel mee...

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Alles is prima geregeld. Je parkeert je auto, zij brengen je naar het vliegveld. Bij terugkomst, bel je hun als je je koffers het. Nog geen 10 minuutjes wachten en ze zijn er op je naar je auto te brengen. Onze terugvlucht werd gecancelled, we vlogen een dag later terug. We hebben parkos gebeld of dat een probleem was. Nee tuurlijk niet was het antwoord. De dag erna gewoon onze auto kunnen meenemen, zonder extra kosten. Zeker voor herhaling vatbaar!!

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 31 juli 2018.


Heel klantvriendelijk tegen een zeer goede prijs.

2

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 30 juli 2018.


Het was vreselijk. Ik heb hierover al met een medewerker van u. We kwamen daar aan met 2 auto's. Ik stond met mijn reservering in de hand naast mijn auto toen die medewerker kwam aanrijden met het busje. Hij begon meteen te schelden wat we daar kwamen doen en dat er geen plaats was. Hij probeerde de ijzeren poort te sluiten waar onze auto's stonden. Deze kwam dus tegen onze auto op. We hebben beide schade aan de zijkant. We waren helemaal van de kaart. We hadden 5 kleine kinderen bij ons. Hij bleef maar schelden en heeft ons weggestuurd. Dat is dan het begin van je vakantie. We moesten op zoek naar een andere plek. We hebben met 9 mensen op de valreep onze vlucht gehaald door deze vreselijke man. En schade aan de auto's. Ik reis vaak en maar vaak gebruik van dit soort parkeerplaatsen. Nooit zal ik meer een plek reserveren bij dit bedrijf

Parkos heeft gereageerd op deze beoordeling
Beste Ine Hubertina en Hambuckers, Bedankt voor uw review. Wat vervelend om te horen dat u niet goed en netjes bent ontvangen op de parking. U heeft via Parkos gereserveerd bij Easy Parkshuttle. Ik wil u vragen om uw klacht kenbaar te maken bij de parking en hierin het volledige verhaal uit te leggen. U kunt uw klacht mailen naar info@easyparkshuttle.de. Ik hoop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en op een correcte en spoedige afhandeling van uw klacht. Met vriendelijke groet, Team Parkos.
10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 30 juli 2018.


Zeer goed te vinden. Ruime parkeerplaats. Medewerkers spreken Duits maar geen probleem. Zeer net geprijsd

10

Heeft geparkeerd in juli 2018. Beoordeling geschreven op 25 juli 2018.


Goed, contakt is ok goed best is dat auto’s veilig zijn , mooi in garage gesloten alles was goed bij mij

Over Easy Parkshuttle

Easy Parkshuttle beheert een parkeerterrein waar 200 auto’s van verschillende afmetingen kunnen parkeren. Verder beschikken zij over een parkeergarage met 50 individuele parkeerplekken. Hier kunnen auto’s staan met een maximale lengte van 5,20 meter en maximale breedte van 2,20 meter. De parkeergarage heeft daarnaast een maximale doorrijhoogte van 1,90 meter. U kunt 24/7 terecht bij Easy Parkshuttle.

Shuttle parkeren
De shuttlebus haalt u op vanaf het parkeerterrein of de parkeergarage en brengt u naar de luchthaven. De reis vanaf het parkeerterrein duurt 10 minuten en vanaf de parkeergarage slechts 4 minuten. Op de terugreis brengt de shuttlebus u weer naar uw auto.

Valet parkeren
Wanneer u kiest voor de valetdienst van Easy Parkshuttle, wordt uw auto van het vliegveld opgehaald door een van hun medewerkers. U hoeft dus niet op zoek naar het parkeerterrein, maar rijdt regelrecht naar de vertrekhal. De medewerker parkeert vervolgens de auto voor u, terwijl u direct kunt inchecken. Op de terugreis brengt een medewerker uw auto weer naar het vliegveld.

Easy Parkshuttle heeft een omheind terrein dat dag en nacht bewaakt wordt. Ook de garage is beveiligd en afgesloten. De autosleutels worden tijdens de parkeerperiode bewaard in een kluis.

Wanneer u kiest voor valet parkeren, controleert u tijdens de afdracht samen met de chauffeur uw auto op aanwezige schades. Easy Parkshuttle is verzekerd voor het brengen van uw auto naar hun parkeerterreinen volgens hun algemene voorwaarden.

Op het verharde parkeerterrein van Easy Parkshuttle zijn een aantal voorzieningen beschikbaar. Zo is er een wachtkamer/receptie waar u wat kunt drinken en zijn er toiletten aanwezig. Ook kunt u een gratis beschermdeken voor de auto lenen en de auto elektrisch opladen.

In de overdekte parkeergarage zijn ook gratis kluisjes beschikbaar en hier kunt u ook de auto elektrisch opladen.

De shuttlebus is voorzien van kinderzitjes en een babyzitje.

Shuttle parkeren

Aankomst
Buiten parkeren
Het adres van het buitenterrein van Easy Parkshuttle is: Fuggerstrasse 27 in Köln. Vanaf de snelweg is het parkeerterrein goed te bereiken. Om u weg hiernaartoe te vinden kunt u gebruik maken van de onze routeplanner.

De medewerkers wijzen u een parkeerplek aan en vervolgens kunt u in de shuttlebus stappen. De witte shuttlebus wacht vooraan het terrein op u en deze kunt u herkennen aan het logo van Easy Parkshuttle op de zijkant. De shuttlebus brengt u in ongeveer 10 minuten naar de juiste vertrekhal.

Binnen parkeren
Het adres van de overdekte parkeerplaats is: Im Falkenhorst, 51145 Köln. U kunt hier komen via de snelweg 59. De parkeergarage bevindt zich aan een zijweg van de Frankfurter Straße. Met de routeplanner van Parkos kunt u de route hiernaartoe uitstippelen.

10 minuten voordat u bij de parkeergarage aankomt, belt u met Easy Parkshuttle. Zo kunnen zij zich voorbereiden op uw komst. Een medewerker wacht op u bij de ingang van de parkeergarage. Deze wijst u aan waar u kunt parkeren.

Vervolgens stapt u in de shuttlebus die voor de parkeergarage op u wacht. De witte shuttlebus heeft het logo van Easy Parkshuttle op de zijkant staan. De bus brengt u binnen vijf minuten naar de luchthaven.

Vertrek
Wanneer u op de terugreis weer op het vliegveld geland bent, haalt u eerst uw bagage op. Nadat u de bagage in uw bezit heeft, belt u weer met Easy Parkshuttle. Zij sturen vervolgens de shuttlebus naar de luchthaven om u op te halen. Als u landt op Terminal 1, wordt u bij Terminal 1C op het vertrekniveau (Abflugebene) opgehaald. Wanneer u landt op Terminal 2, dan wordt u opgehaald van de Fernbus-Terminal bij bushalte 1.

Het kan zijn dat u tijdens de reis uw terugvlucht moet wijzigen. Dit kunt u doorgeven aan Easy Parkshuttle, zodat zij hier rekening mee kunnen houden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert dan verwacht, kunnen hiervoor kosten bijkomen. Deze kunt u ter plaatse betalen aan de parkeeraanbieder.

Valet parkeren

Aankomst
U rijdt op tijd voor uw vlucht naar de luchthaven van Keulen-Bonn. De luchthaven wordt goed aangegeven. U kunt gebruik maken van de routeplanner van Parkos om de route naar het vliegveld uit te stippelen.

10 minuten voordat u op het vliegveld aankomt, belt u met Easy Parkshuttle. Zij kunnen dan op tijd een chauffeur naar de luchthaven sturen om uw auto op te halen. De chauffeur van Easy Parkshuttle wacht u op voor de vertrekterminal. De medewerker kunt u herkennen aan de bedrijfskleding en hij heeft een medewerkerspas van Easy Parkshuttle.

De chauffeur controleert samen met u de auto. Vervolgens kunt u de terminal inlopen om in te checken en parkeert de medewerker uw auto op het gewenste parkeerterrein. Tijdens de parkeerduur wordt er maximaal 23 kilometer gereden in uw auto.

Vertrek
Na uw terugvlucht belt u weer met Easy Parkshuttle nadat u al uw bagage opgehaald heeft. Een chauffeur brengt vervolgens uw auto weer naar de luchthaven. De chauffeur wacht met uw auto op u op het vertrekniveau (Abflugebene) van de terminal.

Wanneer u tijdens de reis uw terugvlucht moet wijzigen, kunt u dit doorgeven aan Easy Parkshuttle. Zo zijn ze daar van op de hoogte en kunnen ze zich daar op voorbereiden. Wanneer u enkele dagen langer parkeert, kunnen er kosten bijkomen. Deze kunt u ter plaatse betalen.

Adres

Fuggerstrasse 27, 51149, Köln

Help