Billigparken24

Billigparken24 is een allround parkeeraanbieder in Keulen. Ze bieden zowel een valet- als shuttleservice aan. Tevens heeft u de mogelijkheid uw auto in een parkeergarage te parkeren. Op deze manier is uw auto altijd beschermd tegen alle weersomstandigheden. Kiest u voor shuttle parkeren dan mag u uw sleutel meenemen op reis en hoeft deze niet ingeleverd te worden. Wordt uw auto valet geparkeerd, dan wordt uw sleutel veilig in een kluis bewaard. Billigparken24 is geopend van 07:00 tot 21:00 uur.

Meer informatie

Adres

Steinweg 23, 51107, Köln
Parkeren Vliegveld Keulen

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Billigparken24

Beoordelingen Billigparken24

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

6,9
Op basis van 63 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Super, op tijd en makkelijk

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Perfect geregeld. Bellen, auto parkeren, naar vliegveld. Bij terugkomst even moeten wachten, maar deze tijd hebben we benut met het kijken naar foto's van onze vakantie. Vriendelijke mensen en echt niet te duur. Ik kan het iedereen aanraden.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 24 december 2019.


Doen wat ze beloven, alles netjes afgehandeld.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 19 december 2019.


Geen probleem.super goed...

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 30 november 2019.


Gewoon goed

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 22 november 2019.


Zonder navigatie is het terrein, denk ik, moeilijk te vinden. Het is een nogal sjofel industrieterrein. We dachten "waar zijn we aangekomen. Bij het terrein aangekomen was het nog even zoeken waar we precies moesten zijn. Auto geparkeerd. Er is geen kantoor. Wanneer het regent sta je buiten nat te worden. Telefonisch contact opgenomen. Na 10 minuten kwam het shuttlebusje bij de parkeerplaats. Vervoer en contact met personeel was goed. Voor de prijs kun je geen luxe verwachten. Dus goede prijs/kwaliteitsverhouding.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2019.


Prima geregeld! Mooi op tijd en goede afspraken. Heerlijk, veel minder stress zo. Vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 20 oktober 2019.


Auto staat redelijk veilig op een afgelegen plek ergens onder een flyover in de periferie van Keulen. Personeel vlot en snel, en in no time zit je met je reisgezelschap en bagage in een busje op weg naar het vliegveld. Bus is wel volgeplakt met ietwat opdringerige tipgeld A4tjes. Verder correcte zaak, en makkelijk voor diegene die voor weinig geld geen gedoe wil met parkeren! Parkos is een aanradertje!

6

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 05 oktober 2019.


Auto moest te dicht op andere auto geparkeerd worden,chaufeur was aardig

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 02 oktober 2019.


Super geregeld!
Wij waren door file enorm laat op het vliegveld. Na een aantal keren contact waren zij al daar om ons op te wachten, dus geen seconde meer verloren!
Op de terug weg gebeld en binnen 5 minuten was onze auto er weer.
Bedankt!

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 01 oktober 2019.


Was goed op tijd,ook ophalen was prima

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 30 september 2019.


Prima, probleemloos

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 21 september 2019.


Heel tevreden! Goede service, goed bereikbaar en snelle afhandeling.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 03 september 2019.


Goed

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2019.


Top service. 10 min. Heenweg: voor aankomst gebeld. Nog geen 2 minuten gewachtop de luchthaven. Auto ingeleverd. Vriendelijk personeel. Terugreis: na afhalen bagage gebeld. 5 minuuten later stond de auto al gereed. Volgende keer zeker weer!!

Over Billigparken24

Bij Billigparken24 kunt u uw auto op verschillende manieren parkeren. U heeft de keuze tussen valet- en shuttle parkeren en ook kan u kiezen of u uw auto binnen of buiten geparkeerd wenst te hebben. Het buitenterrein is geheel van beton en heeft geen maximale doorrijhoogte. Billigparken24 is geopend van 07:00 tot 21:00 uur.

Shuttle parkeren

Bij het kiezen voor shuttle parkeren rijdt u op de dag van aankomst rechtstreeks naar de parkeerplaats van Billigparken24. Hier wacht u voor de ingang tot een medewerker u verwelkomt. Voordat u uw auto parkeert, is er meteen de mogelijkheid uw bagage in de shuttlebus te laden zodat u niet ver met uw bagage hoeft te lopen. Een medewerker laat u vervolgens zien waar u kunt parkeren. Na het parkeren van de auto wordt u direct naar de luchthaven van Keulen-Bonn gebracht. De shuttlebus zet u af bij Terminal 1, op vertrekniveau C. Hier wordt u bij terugkomst ook weer opgehaald. De shuttlebussen zijn comfortabel, voorzien van airconditioning en bieden voldoende ruimte voor uw bagage.

Valet parkeren

Kiest u voor valet parkeren, dan wordt uw auto direct opgehaald bij de luchthaven van Keulen-Bonn. U rijdt rechtstreeks naar Terminal 1, vertrekniveau C en daar wordt u opgewacht door een chauffeur. U herkent de chauffeur aan de werkkleding van Billigparken24. Na een gezamenlijke inspectie van eventueel aanwezige schade overhandigt u de sleutels aan de chauffeur. De chauffeur zal uw auto vervolgens parkeren op het beveiligde terrein van de parkeeraanbieder. Bij terugkomst op de luchthaven wordt uw auto teruggebracht op dezelfde plaats als waar u de auto heeft afgegeven, Terminal 1, vertrekniveau C.

Het terrein van Billigparken24 is een veilige parkeerplaats. Het terrein is geheel verhard en beveiligd met een afgesloten hek. Het terrein wordt volledig verlicht en door middel van verschillende camera's bewaakt. Om de veiligheid van de voertuigen te waarborgen is er dag en nacht personeel aanwezig.

De chauffeurs die tijdens de valet service verantwoordelijk zijn voor uw auto, zijn allen verzekerd volgens de bepalingen en voorwaarden van de parkeeraanbieder. Voor de overdracht zal uw auto gecontroleerd worden op eventuele schade. Op deze manier worden eventuele misverstanden voorkomen.

Het terrein van Billigparken24 is geheel verhard en heeft geen maximale doorrijhoogte. Parkeren met een busje of RV is ook mogelijk. Houdt er in dit geval wel rekening mee dat u twee parkeerplaatsen moet reserveren omdat uw grotere voertuig meer ruimte nodig heeft.

Houd er rekening mee dat er maximaal 4 personen zijn inbegrepen bij de reservering voor de pendeldienst. Vanaf de 5e persoon wordt een vast tarief van € 5 per rit in rekening gebracht. U kunt ook omvangrijke bagage vervoeren met de aanbieder in de shuttle, zoals een andere grote koffer of surfplanken, ski's, etc. Hiervoor berekent de parkeeraanbieder een vast tarief van € 10, - dat u rechtstreeks aan de parkeeraanbieder kunt betalen. Onze tip: breng eerst een paar mensen naar de luchthaven voordat u uw auto parkeert.

Kiest u voor valet parkeren dan kunt u ervoor kiezen om uw auto overdekt in de parkeergarage te laten parkeren. Op deze manier is uw auto beschermd tegen alle weersomstandigheden.

Op het terrein is een toilet aanwezig. Mocht uw auto opstartproblemen hebben, dan biedt het team van Billigparken24 gratis opstart hulp aan. Kleine kinderzitjes voor in de shuttlebus kunnen gratis gereserveerd worden. Bovendien helpt het vriendelijke en behulpzame personeel van Billigparken24 u graag met uw bagage.

Op het terrein vindt u een wasstraat, mocht u hiervan gebruik willen maken dan kunt u dit tijdens het reserveren van uw parkeerplaats extra bijboeken. Ook is het mogelijk kleine reparaties uit te laten voeren, neemt u hiervoor persoonlijk contact op met de parkeeraanbieder. De kosten worden vervolgens ter plekke betaald. Mocht u rijden in een elektrische auto en deze willen opladen, dan kunt u dit op de luchthaven doen. Vlakbij het ophaalpunt bevindt zich een elektrisch oplaadpunt. Zorgt u er wel voor dat u de juiste oplaadkabel meeneemt.

Hoe werkt shuttle parkeren?

Aankomst

Het terrein van Billigparken24 bevindt zich aan de Steinweg 23b, 51107 in Keulen. Het terrein is makkelijk te bereiken vanaf de Rijksweg B59. Om het gemakkelijker te maken om uw weg naar de parkeerprovider te vinden, kunt u onze routeplanner gebruiken

Belt u circa 15 minuten voor aankomst de parkeeraanbieder om uw aankomsttijd te bevestigen. Eenmaal aangekomen bij het parkeerterrein zal een medewerker van Billigparken24 u verwelkomen. Voordat u uw auto parkeert, is er meteen de mogelijkheid uw bagage in de shuttlebus te laden zodat u niet ver met uw bagage hoeft te lopen. Nadat uw auto geparkeerd is wordt u met een persoonlijke transfer naar de luchthaven van Keulen-Bonn gebracht. De rit duurt ongeveer 10 minuten.

Terugkomst

Zodra u de douane op de luchthaven heeft gepasseerd, neemt u telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. De shuttlebus zal bij een tankstation bij de luchthaven op u wachten. Omdat alle voertuigen slechts 8 minuten gratis mogen parkeren bij de luchthaven, is het belangrijk dat u pas belt zodra u de douane heeft gepasseerd en uw bagage heeft opgehaald.

Valet parkeren

Aankomst

U kunt rechtstreeks naar de luchthaven van Keulen-Bonn rijden. Belt u circa 30 minuten voor aankomst Billigparken24 om uw aankomsttijd te bevestigen. Een medewerker van Billigparken24 wacht bij Terminal 1, vertrekniveau B/C op u. Aan de telefoon zult u uitgelegd krijgen hoe u de medewerker kunt herkennen. Na een gezamenlijke inspectie van eventueel aanwezige schade overhandigt u de sleutels aan de chauffeur. De chauffeur zal uw auto vervolgens parkeren op het beveiligde terrein van de parkeeraanbieder. U kunt meteen doorlopen naar de vertrekhal om in te checken voor uw vlucht.

Terugkomst

Zodra u de douane op de luchthaven heeft gepasseerd en uw bagage heeft opgehaald, neemt u telefonisch contact op met de parkeeraanbieder. Uw auto wordt afgeleverd bij Terminal 1, vertrekniveau C. Na een korte schadecontrole kunt u snel en gemakkelijk uw reis naar huis vervolgen.

Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat u later terugkomt dan gepland. Mocht dit het geval zijn, neemt u dan rechtstreeks contact op met de parkeeraanbieder zodat zij op de hoogte zijn van de wijziging. Extra kosten voor de verlengde parkeerperiode kunnen ter plaatse betaald worden aan de parkeeraanbieder.

Adres

Steinweg 23, 51107, Köln

Help