Spar Park & Fly Valet

Parkeren bij Hamburg Airport is zo eenvoudig als dit: dankzij de uitstekende valet service van Spar Park & Fly Valet hoeft u alleen maar op de dag van uw reis naar de luchthaven te rijden. Daar wordt uw voertuig door een medewerker opgehaald, zodat u geen tijd verliest met het zoeken naar een parkeerplaats. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw voertuig tijdens uw afwezigheid, want uw voertuig wordt veilig geparkeerd op de buitenparkeerplaats of in de parkeergarage.

Meer informatie

Adres

Gutenbergring 15, 22848, Norderstedt
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Spar Park & Fly Valet

Spar Park & Fly Valet beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

60%

Veiligheid

Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
× Cameras
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 24/7 transfer

Over Spar Park & Fly Valet

Spar Park & Fly Valet maakt een ontspannen en comfortabele start van uw vakantie mogelijk. Met Spar Park & Fly Valet staat uw voertuig geparkeerd op een geasfalteerde plek op slechts 4,8 kilometer van Hamburg Airport. De parkeerplek is beveiligd met een toegangspoort en wordt regelmatig gecontroleerd door het personeel om de veiligheid van uw voertuig te allen tijde te waarborgen.

Valet Parking
Spar Park & Fly Valet biedt u een uitstekende valet service, zodat u uw reis op de best mogelijke manier kunt beginnen. U rijdt direct naar Hamburg Airport, waar een medewerker van de parkeeraanbieder op u wacht. Ze zullen ook uw voertuig controleren voordat ze het op de beveiligde parkeerplaats parkeren. De terugreis wordt u ook gemakkelijk gemaakt doordat de medewerker uw voertuig terug naar de luchthaventerminal rijdt, zodat u op een ontspannen manier aan uw terugreis kunt beginnen.

Spar Park & Fly Valet staat tot uw beschikking van 03:00 tot 00:00 uur, aangezien er een nachtvluchtverbod is in Hamburg. Op het terrein van Spar Park & Fly Valet kunt u zonder zorgen uw auto parkeren. De parkeerplaats is veilig omheind en het personeel is altijd ter plaatse, dus u kunt uw voertuig zonder zorgen achterlaten bij Spar Park & Fly Valet.

Wanneer u uw voertuig bij de luchthaventerminal overhandigt, wordt ook een voertuigcontrole uitgevoerd. Tijdens deze controle wordt uw auto gecontroleerd op mogelijke, reeds bestaande beschadigingen. Dit zal helpen om misverstanden later te voorkomen.

Bij Spark Park & Fly Valet wordt u een allround service aangeboden. U heeft de mogelijkheid om te kiezen tussen verschillende programma's voor voertuigonderhoud, die de aanbieder tijdens uw reis zal uitvoeren. Minibusjes, campers en dergelijke zijn ook geen probleem, voor een kleine meerprijs van 10,00€. Uw autosleutels worden veilig opgeborgen in een aparte ruimte voor u.

Hoe werkt valet parking?

Aankomst
Bel ongeveer 15 minuten voor uw aankomsttijd bij Hamburg Airport naar de parkeeraanbieder om uw aankomsttijd door te geven. Rijd vervolgens langs de toegangsweg en neem de rijstrook naar Terminal 2, waar een ervaren medewerker uw voertuig ter plaatse ophaalt. Bij de overhandiging van de sleutels wordt de kilometerstand genoteerd en eventuele schade aan het voertuig. U kunt vervolgens inchecken en uw voertuig wordt geparkeerd op de beveiligde parkeerplaats van Spar Park & Fly Valet.

Terugkomst
Als u terugkomt, bel dan direct nadat u geland bent de parkeeraanbieder. Uw auto zal vervolgens bij de luchthaventerminal op u staan te wachten als u daar aankomt.

Adres

Gutenbergring 15, 22848, Norderstedt