Simple Parking

Met Simple Parking in Hamburg kiest u voor een veilige en betrouwbare parkeeraanbieder. De medewerkers zijn gekwalificeerd en altijd stipt optijd op de luchthaven. De Valet-service zorgt ervoor dat u zonder problemen of stress uw vakantie kunt binnenvliegen.

Meer informatie

Adres

Rugenbarg 74b, 22848, Norderstedt
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Simple Parking

Simple Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Simple Parking

Simple Parking biedt u een deskundige parkeerservice. Onze medewerkers staan op elk moment van de dag of nacht tot uw beschikking. Aangezien de parkeerplaats buiten is, is er geen maximale hoogte voor uw voertuig. De Valet service is punctueel en betrouwbaar. De Parking is slechts 5 minuten van de luchthaven gelegen.

Valet-Service
U rijdt uw auto direct naar de vertrekterminal in Hamburg. Daar haalt het personeel van Simple Parking uw auto persoonlijk op en parkeert deze op de beveiligde parkeerplaats. Na uw terugreis wordt uw auto teruggereden naar de aankomsthal. Zo begint en eindigt uw reis zo ontspannen mogelijk.

Simple Parking biedt u een veilige parkeerplaats tijdens uw afwezigheid. Het terrein is uitgerust met camera's en omheind. Bovendien is er altijd personeel ter plaatse. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over uw autosleutel, want deze is veilig opgeborgen in een kluis in het kantoorgebouw.

Als u uw voertuig afstaat aan de medewerker van Simple Parking op de luchthaventerminal, wordt er een voertuigcontrole uitgevoerd. Uw voertuig wordt gecontroleerd op eventuele bestaande schade, zodat er later geen misverstanden kunnen ontstaan.

Het parkeerterrein is verharden en het personeel staat altijd tot uw beschikking om u te helpen bij het laden van uw bagage. Bovendien ligt de parkeerplaats op slechts 5 minuten afstand van de luchthaven van Hamburg, wat betekent dat de parkeeraanbieder snel naar de luchthaven kan komen. Parkeerplaatsen voor gehandicapten zijn ook beschikbaar.

Als u met een minibusje of camper wenst te komen is dit geen probleem. De parkeeraanbieder kan in dit geval wel een extra toeslag in rekening brengen. Deze extra toeslag kunt u ter plaatse betalen.

Hoe werkt valet parking?


Aankomst

Bel Simple Parking 15 minuten voor uw aankomst op Hamburg Airport om uw aankomsttijd te bevestigen. Dit zal ervoor zorgen dat de bestuurder op tijd bij de terminal aankomt om uw auto op te halen. Aangekomen op de luchthaven, zal de bestuurder u herkennen aan uw automodel en kentekennummer en kunt u uw auto aan de bestuurder overhandigen.

Bij het overhandigen van uw auto controleren u en de medewerker van Simple Parking uw auto op bestaande schade, die op een schadeformulier worden genoteerd. Uw bagage wordt uit de auto gehaald en u kunt zonder zorgen naar de check-in gaan. Uw auto wordt vervolgens veilig geparkeert door een medewerker van Simple Parking.

Terugkeer

Na het ophalen van uw bagage bij de bagagecarrousel, neemt u contact op met Simple Parking. Een chauffeur brengt uw auto terug naar de luchthaven en wacht u weer op bij uw terminal.

Adres

Rugenbarg 74b, 22848, Norderstedt

Help