SAC Parking

SAC Parking heeft veel ervaring en biedt een goede service. U kunt bij deze parkeeraanbieder gebruik maken van de Shuttleservice of een Valet-service boeken.

Meer informatie

Adres

Hans-Reumann Straße 1, 25462, Rellingen
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid SAC Parking

SAC Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
40%

Faciliteiten

Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
60%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg

Over SAC Parking

SAC Parking staat niet alleen voor een veilige en comfortabele Park&Fly service. Ze staan ook voor een uitstekende klantenservice en een hoge flexibiliteit. Deze parkeeraanbieder heeft zich tot doel gesteld om de service op u te richten en al uw wensen te vervullen, zodat u zonder stress aan uw reis kunt beginnen.

.

Shuttle service

Als u gebruik maakt van de pendeldienst van SAC Parking, rijdt u direct naar de parkeerplaats van de provider. Eenmaal daar, parkeer uw auto en een pendelbus brengt u naar de luchthaven van Hamburg. De terugreis is net zo gemakkelijk, want dan wordt u direct op de luchthaven opgehaald en naar uw voertuig teruggebracht. Zo vermijdt u gemakkelijk de vervelende zoektocht naar een parkeerplaats op de luchthaven.

Valet-Service
De Valet service is de meest handige manier om naar de luchthaven te reizen omdat u rechtstreeks naar het luchthavengebouw rijdt in uw eigen auto. Een vertegenwoordiger van SAC Parking zal daar op u wachten. Hij of zij haalt uw auto op en parkeert deze veilig op de parkeerplaats, terwijl u al op een ontspannen manier naar de incheckbalie kunt gaan.

Veiligheid is een topprioriteit bij SAC Parking. Het park wordt 24 uur per dag, 7 dagen per week bewaakt. Uw voertuig is gegarandeerd veilig op het terrein. Bovendien hoeft u uw sleutel niet in te leveren bij de shuttledienst, die er ook voor zorgt dat niemand uw voertuig verplaatst.

Het jonge, dynamische team van SAC Parking heeft 3 jaar professionele ervaring in de Park&Fly business. Op basis van hun ervaring hebben zij besloten een dienst aan te bieden die in de eerste plaats is afgestemd op de wensen en behoeften van hun klanten.

SAC Parking staat niet alleen voor veilig en comfortabel parkeren en vliegen, maar ook voor een uitstekende klantenservice en vlotte processen. Het was voor hen dan ook zeer belangrijk om het bedrijf te baseren op de drie pijlers van veiligheid, gemak en uitstekende klantenservice.

Hoe werkt de Shuttledienst?


Aankomst

U rijdt met uw auto naar de parkeerplaats van SAC Parking. Daar wordt u opgewacht, uw bagage wordt in de pendelbus geladen en dan hoeft u alleen nog maar uw auto te parkeren in de 24-uurs bewaakte parkeergarage. Van daaruit brengt een van de pendelbussen u rechtstreeks naar uw terminal. De overdracht neemt slechts enkele minuten in beslag.

Terugkeer

Bij terugkomst wordt u weer opgehaald door een van de SAC Parking shuttlebussen direct bij de terminal en wordt u naar uw auto gebracht.

Hoe werkt valet parking?


Aankomst

U rijdt uw auto direct naar de terminal op de luchthaven van Hamburg en overhandigt uw voertuig direct ter plaatse aan een van de medewerkers van SAC Parking. Uw auto wordt dan door deze medewerker naar de parkeerplaats gereden en veilig geparkeerd.

Terugkeer

Bij terugkomst staat uw auto weer op tijd en direct bij de terminal voor u klaar.

Adres

Hans-Reumann Straße 1, 25462, Rellingen

Help