Public Air Parking

Bij Public Air Parking in Hamburg kunt u uw auto op elk moment van de dag of nacht parkeren, want de aanbieder is 24/7 geopend. Uw voertuig wordt geparkeerd op het goed bewaakte terrein van de parkeeraanbieder, naar uw voorkeur, buiten of in een parkeergarage. U kunt kiezen voor de pendeldienst of u kunt kiezen voor de nog gemakkelijkere Valet service. Bij deze aanbieder heeft u ook de keuze of u uw sleutel wilt inleveren of dat u deze meeneemt op reis tegen betaling van een toeslag.

Meer informatie

Adres

Poppenbütteler Bogen 94, 22399, Hamburg
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Public Air Parking

Public Air Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Over Public Air Parking

Bij Public Air Parking in Hamburg wordt uw voertuig geparkeerd op het beveiligde en verharde terrein, zeer dicht bij de luchthaven van Hamburg. De aanbieder van parkeergelegenheid biedt u een shuttle service naar de luchthaven, of u kunt gebruik maken van de handige Valet service en uw voertuig direct op Hamburg Airport laten ophalen..

Shuttle-Parkeren

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar het parkeerterrein van de parkeer aanbieder, dat zeer dicht bij het vliegveld ligt. Ongeveer 30 minuten voor uw aankomst belt u de beheerder van het park om uw aankomsttijd te bevestigen. Op de parkeerplaats wordt u opgewacht door een medewerker die u een parkeerplaats toewijst. Vervolgens brengt de shuttlebus, die u duidelijk kunt herkennen aan het logo van Public Air Parking, u direct naar de luchthaven terminal. U vertelt de chauffeur of hij u naar Terminal 1 of Terminal 2 moet brengen, zodat u niet ver met uw bagage hoeft te lopen, maar direct naar de incheckbalie kunt gaan. Op uw terugreis neemt u weer contact op met Public Air Parking. Een medewerker haalt u onmiddellijk op van de luchthaven en brengt u terug naar uw voertuig zodat u snel verder kunt reizen.

Valet-Parkeren

Met valet parking rijdt u op de dag van uw reis rechtstreeks naar Hamburg Airport. Op de luchthaven wordt u al verwelkomd door een medewerker van de parkeerprovider. Na een gezamenlijke schadecontrole om misverstanden later te voorkomen, overhandigt u uw sleutel en uw voertuig aan de chauffeur. De chauffeur parkeert uw auto voor u op het beveiligde terrein van de parkeerprovider, terwijl u direct naar de incheckbalie van de geboekte luchtvaartmaatschappij kunt gaan. Tijdens de schadecontrole zal ook een overdrachtsformulier worden ingevuld. Op uw terugreis wordt uw voertuig direct naar de luchthaven gebracht, zodat u uw reis zonder vertraging kunt voortzetten.

Het terrein van Public Air Parking is uitstekend beveiligd zodat u met een goed gevoel kunt reizen. De parkeerplaatsen van de aanbieder zijn beveiligd door een prikkeldraadhek, camera's en een toegangspoort. Daarnaast is er 24/7 personeel aanwezig op het terrein, zodat er niets met uw voertuig gebeurt en u zorgeloos kunt reizen.

Bij deze aanbieder heeft u de keuze om uw sleutel in te leveren of mee te nemen op uw reis. De aanbieder zal uw sleutel vragen zodat hij zijn parkeerplaats optimaal kan inrichten. Als u de sleutel deponeert, kunt u er zeker van zijn dat uw voertuig de parkeerplaats tijdens uw reis niet zal verlaten en dat de sleutels in een kluis bewaard zullen worden. Als u uw sleutel mee wilt nemen, vraagt de aanbieder u een toeslag, die u direct ter plaatse kunt betalen.

Op het parkeerterrein van Public Air Parking vindt u een bistro, een wachtkamer en een toilet, waar klanten op elk moment gebruik van kunnen maken. Parkeerklanten krijgen korting in de bistro, die geopend is van 08:00 tot 20:00 uur. Het hele gebied is verhard en het vriendelijke personeel helpt u graag bij het in- en uitladen van uw bagage.

U heeft de keuze om uw sleutel mee te nemen op uw reis of deze te deponeren bij de aanbieder van de parkeergarage. Als u uw sleutel meeneemt, zal de parkeer aanbieder u een extra € 15,- in rekening brengen, die u direct ter plaatse kunt betalen. Als u uw sleutel inlevert, wordt uw sleutel veilig voor u bewaard in een kluis.

De parkeer aanbieder biedt kinderzitjes en stoelverhogers aan voor de pendel rit, die kunnen worden geboekt naast de reservering tegen een toeslag van € 3,-

De parkeerplaats van Public Air Parking heeft een maximale inrijhoogte van 5 meter. U kunt ook parkeren met oversized voertuigen. Houdt u er rekening mee dat als uw voertuig groter is dan de afmetingen van een gewone auto, de aanbieder een toeslag in rekening zal brengen, die u direct ter plaatse contant kunt betalen.

Bovendien biedt de provider u verschillende carwashopties, die u ook kunt toevoegen aan uw reservering.

Public Air Parking is bereikbaar vanaf de snelweg in slechts enkele minuten en is gemakkelijk te vinden.

Shuttle-Parkeren

Heenreis

Neem op de dag van uw reis ongeveer 30 minuten voor uw aankomst in het park telefonisch contact op met de beheerder van het park om uw aankomsttijd te bevestigen. De exploitant van de parkeergarage verwelkomt u dan op de parkeerplaats. Een medewerker parkeert uw auto voor u en vervolgens brengt een pendelbus u naar de luchthaven, direct naar uw vertrekterminal.

Terugreis

Neem op uw terugreis telefonisch contact op met de parkeer aanbieder voordat u naar de bagage afhandeling ruimte gaat. De exploitant wordt dan op de hoogte gesteld van het feit dat u binnenkort op de luchthaven wordt opgehaald. Ga naar de korte stopzone bij Terminal 1, waar de shuttle op u wacht en u terugbrengt naar uw voertuig.

Valet-Parkeren

Heenreis

Op de dag van uw reis reist u rechtstreeks naar Hamburg Airport, Terminal 1 in de korte verblijfszone. Gelieve 30 minuten voor aankomst op de luchthaven te bellen met de parkeerprovider om uw aankomsttijd te bevestigen. De aanbieder van de parkeergelegenheid haalt u dan direct van de luchthaven op. U herkent de werknemer duidelijk aan zijn werkkleding en het logo van Public Air Parking. Hij zal u herkennen aan uw nummerplaat en zal u direct benaderen. Samen met de medewerker voert u een schadecontrole uit, waarbij ook een overdrachtsformulier wordt ingevuld en alles nauwkeurig wordt genoteerd om misverstanden achteraf te voorkomen. Vervolgens overhandigt u uw voertuig aan de werknemer en hij parkeert het voor u op het beveiligde gedeelte van de parkeerplaats, terwijl u direct naar de check-in van de door u geboekte luchtvaartmaatschappij kunt gaan.

Terugreis

Neem tijdens uw terugreis opnieuw telefonisch contact op met de parkeerprovider om te bevestigen dat u uw voertuig komt halen. Gelieve te bellen alvorens u uw bagage op gaat halen, zodat de operator de tijd heeft om te reageren en te regelen dat uw auto klaarstaat. Uw voertuig staat voor u klaar wanneer u de luchthaven terminal verlaat. De werknemer brengt uw voertuig naar Terminal 1, in de korte verblijfszone. Na nog een gezamenlijke controle kunt u onmiddellijk verder reizen.

Als u onverwacht één of meerdere dagen eerder of later terugvliegt, kunt u dit direct melden bij Public Air Parking. Als de parkeertijd langer is, kunt u de extra parkeerkosten direct aan het einde van uw reis contant betalen.

Adres

Poppenbütteler Bogen 94, 22399, Hamburg

Help