Parkreview Hamburg

Parkreview Hamburg biedt u veilig en goedkoop parkeren in de buurt van Hamburg Airport. De Valet Service zorgt ervoor dat u geen tijd hoeft te verspillen aan het zoeken naar een parkeerplaats op de luchthaven U rijdt rechtstreeks naar de vertrekhal.

Meer informatie

Adres

Borchertring 24, 22309, Hamburg
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkreview Hamburg

Parkreview Hamburg beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
80%

Locatie

Binnen parkeren
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Over Parkreview Hamburg

Parkreview is een Hamburgse onderneming die uw reis aangenaam en comfortabel wil maken. Met Parkreview Hamburg kiest u voor een beveiligde parkeeraanbieder, omdat uw voertuig in een goed beveiligde ondergrondse parkeergarage wordt geparkeerd.

Valet service

Met de Parkreview Valet Service kunt u de start van uw reis gemakkelijker dan ooit tevoren maken. U komt rechtstreeks naar de luchthaven van Hamburg, waar u een medewerker van Parkreview Hamburg ontmoet. Uw voertuig wordt dan gecontroleerd op schade, veilig naar de parkeergarage gereden en geparkeerd. Wanneer u terugkeert van uw reis, is het net zo gemakkelijk: uw voertuig staat klaar bij aankomst in de terminal.

De ondergrondse parkeergarage Parkreview is goed verlicht en wordt bewaakt met videocamera's en personeel ter plaatse. Bovendien is de ondergrondse parkeergarage veilig afgesloten en alleen toegankelijk voor geautoriseerde personen met een speciale chipkaart. Aangezien u uw sleutel moet inleveren bij de parkeerservice, kunt u er zeker van zijn dat uw sleutel veilig wordt opgeslagen in een kluis bij deze parkeerprovider.

Daarnaast zal Parkreview Hamburg tijdens de overdracht van het voertuig een voertuigcontrole met u uitvoeren. Dit betekent dat uw voertuig wordt gecontroleerd op mogelijke, reeds bestaande schade en dat de kilometerstand.

Het park is geasfalteerd en de medewerkers van Parkreview Hamburg zijn beleefd en helpen u graag bij het laden van uw bagage. De uitstekende valet service probeert het begin van uw vakantie zo comfortabel en ontspannen mogelijk te maken. Deze service is beschikbaar van 03:00 tot 24:00 uur, maar de service-hotline is te allen tijde bereikbaar als u vragen heeft.

U heeft ook de mogelijkheid om andere extra diensten te boeken, zoals het wassen van uw auto

Hoe werkt valet parking?


Aankomst
Op de dag van uw reis rijdt u direct naar Terminal 1 van de luchthaven Hamburg Airport. Bel Parkreview Hamburg 15 minuten voor aankomst bij de terminal. U kunt het telefoonnummer vinden in uw reserveringsbevestiging nadat u uw reservering heeft voltooid. Het personeel van Parkreview Hamburg zal dan naar Terminal 1 gaan en u ontvangen. De medewerkers zullen u herkennen aan uw nummerplaat en automodel, die u bij uw reservering heeft opgegeven. De medewerker controleert samen met u uw voertuig en de kilometerstand en vult een overdrachtsprotocol in. Vervolgens rijdt hij uw auto de ondergrondse parkeergarage in en kunt u al naar de incheckbalie gaan.

Terugkeer

Op de dag van uw terugkomst belt u nogmaals met Parkreview zodra u geland bent om uw aankomst te bevestigen. Een medewerker van Parkreview zal dan uw voertuig terugbrengen naar Terminal 1 en u kunt uw reis naar huis vervolgen.

Adres

Borchertring 24, 22309, Hamburg

Help