Met Parkhalle boekt u een ervarene parkeeraanbieder die u shuttle service aanbiedt. De parkeerplaats van de parking is goed belicht, heeft camera's en omheind. Gedurende de openingstijden is er ook altijd personeel aanwezig. U heeft de keuze om uw auto overdekt te parkeren of op de buitenparkeerplaats. Daarnaast mag u uw sleutel meenemen.

Meer informatie

Adres

Gutenbergring 11, 22848, Norderstedt
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Parkhalle

Parkhalle beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Over Parkhalle

Parkhalle biedt u een grote parkeerplaats, die beveiligd wordt met videocamera's. Het personeel van Parkhalle is daarnaast ook 24 uren per dag, 7 dagen in de week aanwezig, en u mag uw sleutel meenemen. Hierdoor hoeft u niet over de veiligheid van uw auto in te zitten, en kunt u ontspannen uw vakantie beginnen.

Shuttle service

Met de shuttle service rijdt u op de dag van vertrek direct naar de parkeerplaats van Parkhalle. Nadat u uw voertuig geparkeerd heeft, brengt een shuttlebus u direct naar de luchthaven van Hamburg. Als u weer geland bent, haalt de shuttlebus ook ook weer op, en brengt u terug naar de parkeerplaats.

De parkeerplaats wordt goed beveiligd door middel van camera's, omheining en een goede belichting. Daarnaast mag u uw sleutel op uw vakantie meenemen. U hoeft voor deze parkeeraanbieder geen groene sticker aan te vragen, daar de parkeerplaats buiten de Euro 4 zone valt.

De buitenparkeerplaats is geasfalteerd. Op de parkeerplaats is een wachtruimte, hier is ook Wi-Fi. snacks en drankjes om een eventuele wachttijd aangenamer te maken of om uit te rusten na uw autorit. Er zijn ook toiletten beschikbaar.

Voor de transfer met de shuttlebus kunt u ook kinderzitjes aanvragen.

In het geval dat u een gehandicaptenparkeerplaats nodig heeft, kunt u dit telefonisch bij de Parkhalle aanvragen.

Hoe werkt shuttle parkeren?

Aankomst

Belt u Parkhalle alstublieft 45 minuten voordat u bij de parkeerplaats aankomt, zodat zij zich op uw aankomst kunnen voorbereiden. U parkeert uw auto op de omheinde parkeerplaats, en u neemt uw sleutel mee. Daarna wordt u met hun comfortabele shuttelbus direct naar het vliegveld gebracht.

Terugreis
Ook bij terugkomst belt u de parkeeraanbieder nadat u uw baggage heeft opgehaald. Mocht u vertraging hebben, informeert u Parkhalle dan ook direct hierover. Na uw telefoontje rijdt de shuttlebus naar het ontmoetingspunt, deze wordt tijdens het telefoontje met u besproken. De shuttlebus brengt u weer terug naar de parkeerplaats, waarna u uw autorit naar huis kunt beginnen.

Adres

Gutenbergring 11, 22848, Norderstedt

Help