Park4Fly-Hamburg

Of u nou op vakantie gaat of voor een zakenreis onderweg bent, door het boeken van een parkeerplek bij Park4Fly-Hamburg bent u altijd verzekerd van een goede service. Uw voertuig wordt goed beveiligd, terwijl u op reis bent. Bij deze parkeeraanbieder heeft u de keuze tussen een buitenparkeerplaats of een parkeergarage. Beide varianten worden met camera's bewaakt en er is altijd personeel aanwezig.

Meer informatie

Adres

Rugenbarg 57, 22848, Norderstedt
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park4Fly-Hamburg

Over Park4Fly-Hamburg

Park4Fly-Hamburg biedt een veilige en betrouwbare parkeerdienst aan. Bij hun kunt u zowel overdekt als buiten parkeren.

Park4Fly-Hamburg is open van 3:00 tot 23:59.

Valet dienst
Bij valet parkeren rijdt u niet naar het parkeerterrein van de luchthaven zelf, maar rechtstreeks naar Hamburg Airport. Een medewerker van Park4Fly-Hamburg wacht op u in de vertrekhal. Na een korte check van uw auto, voor eventuele schade, kunt u inchecken bij de luchthaven. De chauffeur brengt uw auto vervolgens naar de parkeerplaats. Op de terugweg wordt uw auto weer naar het vliegveld gebracht.

Zowel de parkeergarage als de buiten locatie van Park4Fly-Hamburg is veilig ontworpen en geasfalteerd. Het is omheind en wordt bewaakt door middel van beveiligingscamera's en personeel. Daarnaast wordt bij de overdracht van het voertuig een controle uitgevoerd, waarbij eventuele bestaande schade aan de auto wordt geregistreerd. Hier wordt onder andere de kilometerstand vastgelegd. Zo kunnen latere misverstanden voorkomen worden.

Tijdens uw afwezigheid wordt uw autosleutel veilig opgeborgen in een kluisje.

Park4Fly-Hamburg biedt u een uitstekende valet service aan. Het personeel helpt u ook graag met het inladen van uw bagage. U heeft de mogelijkheid om uw auto te laten wassen tijdens het parkeren. Deze optie kunt u selecteren in het reserveringsformulier.

Park4Fly-Hamburg is van 3:00 tot 23:59 geopend.

Valet dienst

Aankomst

Ap de dag van vertrekt, rijdt u direct naar het vliegveld van Hamburg Airport. Bel 30 minuten voor aankomst om uw aankomsttijd te bevestigen.

Na een korte controle van uw voertuig, kunt u uw sleutel overhandigen aan de chauffeur. Deze zal uw auto naar de parkeerplaats rijden.

Terugreis
Bel na de landing naar de parkeeraanbieder. Een chauffeur wacht op u met uw auto, zodat u zo snel mogelijk uw reis naar huis kunt vervolgen.

Adres

Rugenbarg 57, 22848, Norderstedt

Help