Park & Fly Direkt

Parkeren is zo gemakkelijk met de Park & Fly shuttle en valet service direct op Hamburg Airport. Uw voertuig wordt voor de gehele parkeerperiode verzekerd door onze wettelijke aansprakelijkheidsverzekering.

Meer informatie

Adres

Gutenbergring 11, 22848, Norderstedt
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Park & Fly Direkt

Park & Fly Direkt beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg

Over Park & Fly Direkt

Park & Fly Direkt biedt u een deskundige service rondom het parkeren. De parkeergarage bevindt zich in de directe omgeving van Hamburg Airport op een beveiligd terrein. De bijbehorende shuttle- of valetdienst zorgt voor een zo ontspannen mogelijke start van uw vakantie.

Shuttle-Service

De shuttledienst brengt u op de dag van vertrek naar de Park & Fly Direkt parkeerplaats. Nadat uw voertuig is geparkeerd, brengt een shuttlebus u naar Hamburg Airport. Na de terugreis haalt deze shuttlebus u ook direct op bij het vliegveld en brengt u terug naar de parkeerplaats.

Valet-Service

Met de valet service rijdt u op de dag van vertrek naar de luchthaven. Een medewerker wacht op u bij de luchthaven om uw auto op te halen en te parkeren. Na uw terugreis brengt de chauffeur uw auto direct terug naar het vliegveld.

De veiligheid van de parkeergarage wordt gegarandeerd door een 24-uurs persoonlijke bewaking. Alle parkeergarages worden door middel van videobewaking bewaakt en er worden regelmatig controles uitgevoerd door geschoold personeel om een constante veiligheid en orde te garanderen.

Het parkgedeelte van Park & Fly Direkt is volledig geasfalteerd en omheind.

Bij Park & Fly Direkt staat het vriendelijke en behulpzame personeel 24 uur per dag, 7 dagen per week tot uw beschikking.

Hoe werkt shuttle parkeren?

Heenreis

Informeer de parkeeraanbieder telefonisch 45 minuten voor uw aankomst op de parkeerplaats. Rijd direct naar de parkeerplaats van Park & Fly Direkt en parkeer uw voertuig op het beveiligde terrein. U wordt dan onmiddellijk naar Hamburg Airport gebracht door de comfortabele shuttlebus van de aanbieder.

Terugreis
Neem ook op de terugweg telefonisch contact op met de parkeerprovider nadat u uw bagage heeft opgehaald. Als er een vertraging is, kunt u de aanbieder van de parkeergarage hiervan direct op de hoogte stellen. De shuttle brengt u dan naar het afgesproken ontmoetingspunt op de luchthaven. De shuttle brengt u direct terug naar uw voertuig, zodat u uw reis snel kunt voortzetten.

Hoe werkt Valet parkeren?

Heenreis

Informeer de parkeerprovider telefonisch 45 minuten voor uw aankomst op de luchthaven. Rijd direct naar de luchthaven waar een medewerker van Park & Fly Direkt u zal ontmoeten bij de receptie. Na het overhandigen van het voertuig kunt u direct naar de check-in gaan.

Terugreis
Neem ook op de terugweg telefonisch contact op met de parkeerprovider nadat u uw bagage heeft opgehaald. Als er een vertraging is, kunt u de aanbieder van de parkeergarage hiervan direct op de hoogte stellen. De chauffeur rijdt dan naar het afgesproken ontmoetingspunt op de luchthaven, zodat u snel uw reis kunt voortzetten.

Mocht er een vertraging zijn, informeer dan de aanbieder van de parkeerplaats.

Adres

Gutenbergring 11, 22848, Norderstedt

Help