Uw auto wordt direct bij de terminal overgedragen aan een servicemedewerker. Hij of zij zal de auto parkeren op de parkeerplaats 5 km verderop. Parkeer uw auto veilig en goedkoop op Hamburg Airport met Idealparking. Het bedrijf wordt gekenmerkt door snelle medewerkers die gericht zijn op klanttevredenheid en hoge veiligheidsnormen.

Meer informatie

Adres

Gutenbergring 15, 22848, Norderstedt
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Idealparking

Idealparking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× Camera's
20%

Faciliteiten

Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
× Toiletten
× Wachtruimte
40%

Locatie

Geen maximale instaphoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

<5min gelegen vanaf snelweg
Valet service
× 5m tot de terminal
× 24/7 transfer
× Locatie aangegeven

Over Idealparking

Uw auto wordt direct bij de terminal overgedragen aan een servicemedewerker. Hij of zij zal de auto parkeren op de parkeerplaats 5 km verderop. Parkeer uw auto veilig en goedkoop op Hamburg Airport met Idealparking.

Idealparking is beschikbaar van 4:00 uur tot 00:00 uur.

24 uur per dag bemand, omheind, verlicht, afgesloten, met vaste kwaliteitsnormen. Er wordt regelmatig gepatrouilleerd. De open ruimte van Idealparking is 24 uur per dag bemand, omheind, verhard, verlicht, omheind, met hoge kwaliteitsnormen. Er worden regelmatig inspecties uitgevoerd. Bovendien wordt een voertuigcontrole uitgevoerd wanneer het voertuig wordt overgedragen, waarbij eventuele reeds bestaande schade aan de auto wordt geregistreerd. Hier wordt onder andere de kilometerstand genoteerd. Dit helpt om later misverstanden te voorkomen.

Het bedrijf wordt gekenmerkt door snel personeel dat gericht is op klanttevredenheid en hoge veiligheidsnormen. Geniet van een uitstekende parkeerervaring bij Idealparking.

Idealparking is beschikbaar van 3:00 tot 00:00 uur.

Heenreis

Op de dag van vertrek rijdt u direct naar de luchthaven van Hamburg. Bel 30 minuten voor aankomst Idealparking om u aankomsttijd te bevestigen.

Na een korte schade controle van uw auto, overhandigt u de sleutels aan de chauffeur die deze vervolgens veilig naar de parkeerplaats brengt.

Terugreis
Bel na de landing Idealparking. Een chauffeur wacht op u met uw auto, zodat u zo snel mogelijk uw reis naar huis kunt vervolgen.

Wanneer u vragen heeft over het wijzigen van uw reservering in het weekend of binnen 24 uur voor aanvang van uw reis, neemt dan rechtstreeks contact op met de parkeeraanbieder. Mocht u later aankomen bij terugkomst, dan kan er een toeslag in rekening gebracht worden. Deze kunt u contant betalen bij aankomst.

Adres

Gutenbergring 15, 22848, Norderstedt