"DROP IT" Easy Park & Fly UG

Als u kiest voor parkeeraanbieder Easy Park & Fly, kunt u volledig ontspannen aan uw reis beginnen. De comfortabele valet service haalt uw voertuig direct op bij de luchthaven op en parkeert het voor u. Hiermee is het vervelende, en meestal dure, zoeken naar parkeerplaatsen op Hamburg Airport is verleden tijd.

Meer informatie

Adres

Berliner Allee 12, 22850, Norderstedt
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid "DROP IT" Easy Park & Fly UG

"DROP IT" Easy Park & Fly UG beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
60%

Locatie

Binnen parkeren
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Geen maximale Doorrijhoogte
× Parkeergarage
40%

Bereikbaarheid

Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg

Over "DROP IT" Easy Park & Fly UG

Deze betrouwbare aanbieder van parkeergelegenheid in de buurt van Hamburg Airport biedt u een uitstekende valet service zodat u zo comfortabel en ontspannen mogelijk aan uw reis kunt beginnen. Tijdens uw afwezigheid wordt uw voertuig veilig geparkeerd op een bovendek of op een overdekte parkeerplaats.

.

Valet Service
Met de Valet Service van Easy Park & Fly right u rechtstreeks met uw auto naar de terminal van de luchthaven. Een gecertificeerde chauffeur van de provider zal u daar opwachten. Na een voertuig controle, waarbij de staat van het voertuig en de kilometers elektronisch worden geregistreerd om later misverstanden te voorkomen, parkeert de chauffeur uw auto voor u op het beveiligde terrein van Easy Park & Fly, terwijl u direct naar de incheckbalie kunt gaan. Op de terugreis wordt uw auto weer voor u beschikbaar gesteld op de luchthaven.

Easy Park & Fly beschikt over een beveiligd parkeerterrein met beveiligingscamera's en een slagboom. Het gebied is ook geasfalteerd. Omdat u de sleutel moet meegeven aan de Valet service, zorgt Easy Park & Fly ervoor dat de sleutel veilig in een kluisje wordt bewaard.

.

Er wordt een controle van het voertuig uitgevoerd op de luchthaven bij de overhandiging van het voertuig. Ook wordt er een ´voertuig protocol´ ingevuld, waarin eventuele reeds bestaande schade wordt ingevoerd en de kilometerstand wordt genoteerd. Dit om mogelijke misverstanden later te voorkomen.

Het parkeerterrein van Easy Park & Fly is volledig verhard. Het personeel is er voor u van 03:00 - 24:00 uur om de valet service uit te voeren. Het personeel helpt u ook graag bij het in- en uitladen van uw auto. Tevens zijn er invalidenparkeerplaatsen op het terrein. De maximale hoogte van de parkeergarage is 2.20m.

U heeft ook de mogelijkheid om een carwash service te reserveren bij Easy Park & Fly. Er zijn verschillende mogelijkheden om de auto van binnen en van buiten te laten wassen tegen verschillende prijzen.

Let op: als u een grotere auto of een camper wilt parkeren, betaalt u een toeslag van 30€. Mocht u op een ander moment terug komen van uw reis dan aangegeven in de reservering, rekent de aanbieder 20€.

Hoe werkt valet parking?

Aankomst

Op de dag van uw reis rijdt u direct naar de luchthaven. 30-45 minuten voor uw aankomst, bel de beheerder van het park en geef uw aankomst- en kentekennummer op. U ontvangt het telefoonnummer in de reserveringsbevestiging. U ontmoet dan een Easy Park & Fly-medewerker bij Terminal 1 op het vertrekniveau. Eenmaal daar aangekomen, wordt het voertuig ingecheckt en ingeleverd. U kunt dan al in het luchthavengebouw komen terwijl de medewerker veilig met uw voertuig naar de parkeerplaats rijdt.

.

Terugkomst

Eenmaal geland in Hamburg, belt u Easy Park & Fly voordat u uw bagage ophaalt. Tijdens het telefoongesprek geeft u de nummerplaat en merk van uw auto door. 20-30 minuten later ontmoet u een medewerker bij Terminal 1 bij de vertrekhal. Daar wordt het voertuig opnieuw overhandigd en kunt u uw reis naar huis voortzetten.

.

Adres

Berliner Allee 12, 22850, Norderstedt

Help