CarCloud Hamburg Airport

CarCloud Parking beheert ongeveer 60 parkeerplaatsen bij de luchthaven van Hamburg. Met deze parkeeraanbieder kunt u op een ontspannen manier uw vakantie beginnen. Deze Parkeeraanbieder biedt een Shuttle-Service en een Valet-Service aan. Uw voertuig staat veilig geparkeerd op een verhard terrein.

Uw voertuig is veilig op het terrein.

Meer informatie

Adres

Essener Straße 110, 22419, Hamburg
Parkeren Vliegveld Hamburg

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid CarCloud Hamburg Airport

CarCloud Hamburg Airport beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

80%

Veiligheid

Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
× 24u p/d aanwezigheid
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal
× 24/7 transfer
× <5min gelegen vanaf snelweg

Over CarCloud Hamburg Airport

Bij CarCloud Parking wordt uw auto geparkeerd op een met camera's bewaakt en omheind parkeerterrein. Daarnaast is er tijdens de openingstijden altijd personeel aanwezig op de locatie. Uw sleutels worden veilig in de kluis bewaard.

.

Valet-Service

Bij Valet Service staat een chauffeur van CarCloud u al op te wachten op de luchthaven van Hamburg. Voordat er veilig naar de parkeerplaats wordt gereden, wordt uw voertuig gecontroleerd op eventuele schade. Terwijl uw auto voor u geparkeerd wordt, kunt u al inchecken voor uw vlucht. De terugreis is net zo stressvrij. Uw auto wordt direct na de naar de luchthaven gereden, zodat u direct uw reis naar huis kunt voortzetten.

Shuttle service

U rijdt naar de CarCloud-parkeerplaats en parkeert uw auto daar. Nadat uw voertuig is gecontroleerd op eventuele schade, wordt u individueel met een van de pendelbussen naar Hamburg Airport gereden. U kunt uw sleutels laten bewaren in de kluis van CarCloud of ze meenemen op uw reis. Op uw terugreis wordt u opgehaald door de pendelbus en veilig teruggebracht naar uw auto.

Het parkeerterrein van CarCloud is omheind en wordt 24/7 bewaakt met camera's. Er is tijdens de openingstijden ook altijd personeel aanwezig. Om misverstanden te voorkomen wordt uw auto altijd geinspecteerd op eventueel aanwezige schades.

Uw voertuig staat verzekerd op het parkeerterrein geparkeerd door de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering van de parkeeraanbieder. Uw sleutels worden veilig opgeslagen in een kluis. Als u kiest voor de pendeldienst, kunt u ook uw sleutels meenemen op uw reis.

.

CarCloud biedt u een uitstekende service. Het parkeerterrein is verhard en er is ook een wachtruimte met een toilet aanwezig. Ook kunt u voordat u op reis gaat drankjes en snacks op het terrein verkrijgen. U kunt ook een gratis kinderzitje reserveren als u kiest voor de pendeldienst.

Deze parkeeraanbieder heeft geen maximale hoogte voor uw voertuig, maar een maximale breedte van 3 meter en lengte van 5,4m.

Hoe werkt pendelparkeerwerk?

Aankomst

Rijd direct naar het parkeeradres op uw reserveringsbevestiging. Vermeld bij aankomst dat u een Parkos-klant bent. Vervolgens rijdt u het parkeerterrein op en parkeert u uw auto volgens de instructies van het personeel. Na het parkeren wordt uw voertuig onderworpen aan een korte controle door een van de medewerkers van CarCloud. Daarna gaat u al op weg naar de luchthaven, want de shuttlebus staat voor u klaar. Indien u dat wenst, kunt u uw sleutels tijdens uw reis bij u houden. De pendelbus brengt u comfortabel en stressvrij naar uw vertrekterminal. De reis duurt gemiddeld 6 minuten. Let op: Probeer het minimaal 2 uur van te voren om op het parkeerterrein te zijn voor uw check-in.

De pendeldienst is beschikbaar van 4:00 tot 24:00 uur.

Terugkomst

Bel CarCloud zodra u bent geland en uw bagage heeft opgehaald. De chauffeur van de shuttle geeft u een ontmoetingspunt aan waar u direct wordt opgehaald. De shuttlebus zal u in 6 minuten weer naar uw auto brengen

Hoe werkt Valet parking?

Aankomst

Bel CarCloud 30 minuten voor aankomst in de terminal. Het telefoonnummer staat op de boekingsbevestiging die u per e-mail heeft ontvangen. Na een korte voertuigcontrole zal de werknemer uw voertuig veilig naar de parkeerplaats rijden en daar parkeren. U kunt vervolgens direct inchecken.

Let op: Probeer minstens 2 uur voor uw check-in op de luchthaven te zijn.

Terugkeer

Bel CarCloud opnieuw nadat u bent geland en uw bagage hebt opgehaald. De chauffeur geeft u een ontmoetingsplaats aan wacht u daar op met uw voertuig.

Adres

Essener Straße 110, 22419, Hamburg

Help