World Shuttle BV

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij World Shuttle BV. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Reserveer nu uw parkeerplek!

elektrisch laden
Bij deze aanbieder kunnen elektrische auto's worden geladen. U kunt deze dienst bij het afronden van uw reservering bij boeken of ter plaatse betalen.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 624, 1437 EJ, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid World Shuttle BV

World Shuttle BV beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen World Shuttle BV

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,5
Op basis van 77 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 06 augustus 2020.


Prima. Aardige mensen. Alles netjes verzorgd.

10

Heeft geparkeerd in juli 2020. Beoordeling geschreven op 17 juli 2020.


Super! Aardige mensen ook

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 09 april 2020.


Wij moesten door de coronacrisis helaas 1,5 week eerder terug naar huis. Wij zijn netjes opgehaald door World Shuttle BV nadat ik ze had gebeld. Wij kregen zelfs nog een bakje koffie aangeboden, ondanks dat zij ook zakelijk de problemen ondervonden van de coronacrisis. En zeer vriendelijk personeel!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 25 maart 2020.


Geweldige service, tijdens vakantie sms contact gehad hadden vertraging en dat was geen probleem

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 25 maart 2020.


Top service, hoefde niet eens zelf te bellen bij vroegtijdige terugkeer. Wist precies te vertellen hoe laat onze vlucht geland was. Volgende keer zeker weer!

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 23 maart 2020.


Uitstekend

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 19 maart 2020.


Goede service

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 18 maart 2020.


Super service. Busje stond klaar toen we aankwamen en vertrok ook bijna meteen. Ook ophalen was perfect geregeld - hoefden amper te wachten! Wij boeken hier zeer zeker weer de volgende keer, al was het alleen maar om de hele aardige chauffeur!

8

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 16 maart 2020.


Vervoer prima geregeld. Zowel heen als terug.

10

Heeft geparkeerd in maart 2020. Beoordeling geschreven op 12 maart 2020.


Super ervaring. Eerste keer gereserveerd met Parkos. Goed te vinden, vriendelijke mensen. Bagage werd voor je naar het shuttlebusje gebracht. Na mijn auto hebben geparkeerd stond ik binnen 20 minuutjes voor de vertrek hal.
Nadat we genoten hadden van onze citytrip en we onze bagage weer hadden opgehaald hebben we weer contact gezocht met Parkos. Na 10 minuten reed en weer netjes een shuttlebusje voor die ons weer naar onze auto bracht.. Dikke prima allemaal en de volgende keer zullen we weer bij hun boeken!

8

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Nette ontvangst, snelle aflevering en ophaal bij terminal

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 10 maart 2020.


Snel en lekker dichtbij het vliegveld. bij terugkeer kwam bus snel en het was ook warm in de auto. prettig bij 20 graden verschil.

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 08 maart 2020.


100% top

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Hoewel ik meestal geen reviews schrijf, doe ik het nu wel. Ik ben bijzonder tevreden over de manier waarop alles geregeld was en hoe wij geholpen zijn. Bij aankomst zijn we netjes ontvangen en direct gebracht naar Schiphol. Mijn elektrische auto liet ik op het parkeerterrein staan. Bij terugkomst belden we met World Shuttle en kort daarna werden we opgehaald en naar het parkeerterrein gebracht. Zoals afgesproken was mijn auto volledig opgeladen en kon ik direct vertrekken. Alles gebeurde snel en keurig, heel vriendelijk personeel. De kosten hiervan zijn zeer redelijk. Nogmaals dank!

10

Heeft geparkeerd in februari 2020. Beoordeling geschreven op 26 februari 2020.


Alles was dik naar tevredenheid.
Geen minpunten.

Over World Shuttle BV

Het buitenterrein van World Shuttle is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij World Shuttle kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voor voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten dient u een toeslag van €20,- te betalen. Dit kunt u contant ter plekke betalen.

Shuttle parkeren
Bij World Shuttle maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. Er wordt ongeveer 15 kilometer met uw auto gereden. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te parkeren.

Valet parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. U geeft uw auto af aan een van de medewerkers van World Shuttle. Samen met de medewerker controleert u uw auto op eventuele bestaande schades. Dit om misverstanden te voorkomen. Vervolgens kunt u direct inchecken en uw reis voortzetten. De chauffeur van World Shuttle rijdt uw auto dan naar het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op Schiphol, neemt u contact op met World Shuttle zodra u uw bagage heeft ontvangen. Samen met de medewerker van World Shuttle spreekt u een locatie af waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te laten parkeren

Het terrein van World Shuttle BV is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij World Shuttle BV.

World Shuttle BV heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Elektrisch laden

Deze aanbieder beschikt over diverse laadpalen voor het opladen van uw elektrische auto. Zo kunt u na uw reis zonder zorgen en met een volle accu uw reis vervolgen. Het laden met eigen laadpas kost 10 euro. Indien u geen gebruik wilt maken van uw eigen laadpas kunt u ook uw auto laden. Voor een Tesla wordt dan 40 euro gerekend en voor een andere elektrische auto wordt 30 euro in rekening gebracht. U kunt het elektrisch laden van uw auto bij boeken bij het afronden van uw reservering, of ter plaatse voldoen.

Het terrein bevindt zich op de hoek van de straat aan de Aalsmeerderweg. Het huisnummer is 622, maar op sommige navigatiesystemen kunt u beter huisnummer 624 invoeren. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. U kunt bellen naar het bovenstaande telefoonnummer.

Aankomst Shuttle parkeren
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De parking maakt gebruik van meerdere terreinen en daardoor kan het zijn dat er maximaal 15 kilometer met uw auto wordt gereden. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst Shuttle Parkeren
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met World Shuttle om een tijd met u af te spreken.

Ophaal Locatie
Het pick up point / ophaalpunt is voor vertrek hal 3 bij draaideur C!


Aankomst Valet Parkeren
Op de dag van uw reis, rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. Bel ca. 15 minuten voordat u aankomt met World Shuttle. (het telefoonnummer vind u in uw bevestiging) om uw aankomst te bevestigen en de exacte afleverlocatie af te spreken. Na een korte voertuiginspectie, kunt u direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur zal uw auto voor u parkeren op het beveiligde parkeerterrein.

Terugkomst Valet Parkeren
Als u terug komt van uw reis, neemt u als u bij de bagageband staat telefonisch contact op met World Shuttle. De chauffeur zal u een exacte locatie geven waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen.

Adres

Aalsmeerderweg 624, 1437 EJ, Rozenburg

Help