World Shuttle BV

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij World Shuttle BV. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Reserveer nu uw parkeerplek!

elektrisch laden
Bij deze aanbieder kunnen elektrische auto's worden geladen. U kunt deze dienst bij het afronden van uw reservering bij boeken of ter plaatse betalen.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 624, 1437 EJ, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid World Shuttle BV

World Shuttle BV beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen World Shuttle BV

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,5
Op basis van 29 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Ik vond alles prima geregeld bij aankomst moesten we lang wachten op de bus maar daar konden ze niks aan doen alles rond schiphol stond die dag vast.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 23 oktober 2019.


Top bedrijf! Contact snel en duidelijk, haal en breng service goed geregeld en auto netjes weer overgedragen.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 09 oktober 2019.


Snelle service, medewerker spreekt wel wat gebrekkig Nederlands.
Was in de veronderstelling dat de auto voor werd gereden bij aankomst, echter werd ik opgehaald met een busje. Verder niet hoeven wachten bij vertrek en aankomst.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 04 oktober 2019.


Alles was goed, snel en vriendelijk geregeld. Aanrader.
Binnen 15 minuten sta je op Schiphol.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 30 september 2019.


Ervaring van vervoer is goed.
Het verbaast ons wel dat er niet hands free gebeld wordt in de auto. Dit mag niet, maar kan chauffeurs en passagiers in gevaar brengen.

8

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 29 september 2019.


Alle slechte berichten over deze voordelige manier van langdurig parkeren in de buurt van Schiphol worden door World Shuttle BV weerlegd.
Na aflevering van de auto binnen 10 minuten naar Schiphol gebracht. Bij terugkomst hebben we wel even moeten wachten maar de telefonische bereikbaarheid was prima in orde. Uiteindelijk een goede ervaring gehad met dit bedrijf. Volgende keer maken we graag weer gebruik van de diensten van World Schuttle BV

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 27 september 2019.


Eenmaal aangekomen wordt je vriendelijk ontvangen, even een documentje ondertekenen en dan wordt je gebracht in een busje, 10 minuten en je bent op Schiphol! Bij het ophalen moet je even van te voren bellen, busje was al erg snel weer daar. Aangekomen staat de auto netjes vooraan. Ik heb een goede ervaring en zal zeker in de toekomst daar weer parkeren!

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 27 september 2019.


Prima service. Vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 26 september 2019.


Prijs/kwaliteit is erg goed! Keurig op tijd gebracht en gehaald met de shuttle bus. Medewerkers waren vriendelijk. Zal vaker gebruik maken van deze parking

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 21 september 2019.


Goede service, netjes op tijd

10

Heeft geparkeerd in september 2019. Beoordeling geschreven op 21 september 2019.


Perfect geregeld !! Kan niet Anders zeggen ! Super snel en betaalbaar!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2019. Beoordeling geschreven op 30 augustus 2019.


Perfect geregeld voor herhaling vatbaar

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 25 augustus 2019.


Bij vertrek goed geregeld. Bij aankomst moest wel een half uur op het busje gewacht worden.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2019.


Prima. Wat je mag verwachten.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 19 augustus 2019.


Prima prijs. Nette en goede service.

Over World Shuttle BV

Het buitenterrein van World Shuttle is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij World Shuttle kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voor voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten dient u een toeslag van €20,- te betalen. Dit kunt u contant ter plekke betalen.

Shuttle parkeren
Bij World Shuttle maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. Er wordt ongeveer 15 kilometer met uw auto gereden. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te parkeren.

Valet parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. U geeft uw auto af aan een van de medewerkers van World Shuttle. Samen met de medewerker controleert u uw auto op eventuele bestaande schades. Dit om misverstanden te voorkomen. Vervolgens kunt u direct inchecken en uw reis voortzetten. De chauffeur van World Shuttle rijdt uw auto dan naar het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op Schiphol, neemt u contact op met World Shuttle zodra u uw bagage heeft ontvangen. Samen met de medewerker van World Shuttle spreekt u een locatie af waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te laten parkeren

Het terrein van World Shuttle BV is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij World Shuttle BV.

World Shuttle BV heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Elektrisch laden

Deze aanbieder beschikt over diverse laadpalen voor het opladen van uw elektrische auto. Zo kunt u na uw reis zonder zorgen en met een volle accu uw reis vervolgen. Het laden met eigen laadpas kost 10 euro. Indien u geen gebruik wilt maken van uw eigen laadpas kunt u ook uw auto laden. Voor een Tesla wordt dan 40 euro gerekend en voor een andere elektrische auto wordt 30 euro in rekening gebracht. U kunt het elektrisch laden van uw auto bij boeken bij het afronden van uw reservering, of ter plaatse voldoen.

Het terrein bevindt zich op de hoek van de straat aan de Aalsmeerderweg. Het huisnummer is 622, maar op sommige navigatiesystemen kunt u beter huisnummer 624 invoeren. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. U kunt bellen naar het bovenstaande telefoonnummer.

Aankomst Shuttle parkeren
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De parking maakt gebruik van meerdere terreinen en daardoor kan het zijn dat er maximaal 15 kilometer met uw auto wordt gereden. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst Shuttle Parkeren
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met World Shuttle om een tijd met u af te spreken.

Ophaal Locatie
Het pick up point / ophaalpunt is voor vertrek hal 3 bij draaideur C!


Aankomst Valet Parkeren
Op de dag van uw reis, rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. Bel ca. 15 minuten voordat u aankomt met World Shuttle. (het telefoonnummer vind u in uw bevestiging) om uw aankomst te bevestigen en de exacte afleverlocatie af te spreken. Na een korte voertuiginspectie, kunt u direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur zal uw auto voor u parkeren op het beveiligde parkeerterrein.

Terugkomst Valet Parkeren
Als u terug komt van uw reis, neemt u als u bij de bagageband staat telefonisch contact op met World Shuttle. De chauffeur zal u een exacte locatie geven waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen.

Adres

Aalsmeerderweg 624, 1437 EJ, Rozenburg

Help