World Shuttle BV

Goed en voordelig parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij World Shuttle BV. Uw auto staat veilig geparkeerd op het goed beveiligde omheinde terrein. De parking is dag en nacht geopend en de shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Reserveer nu uw parkeerplek!

elektrisch laden
Bij deze aanbieder kunnen elektrische auto's worden geladen. U kunt deze dienst bij het afronden van uw reservering bij boeken of ter plaatse betalen.

Meer informatie

Adres

Aalsmeerderweg 624, 1437 EJ, Rozenburg
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid World Shuttle BV

World Shuttle BV beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
100%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
× Gehandicapten parkeerplek
100%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service

Beoordelingen World Shuttle BV

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

8,3
Op basis van 47 beoordelingen
8

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 19 januari 2020.


Aardige mensen en de auto stond startklaar toen we terug naar huis konden rijden . Zeer te vreden

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 12 januari 2020.


Parkeren dicht bij Schiphol en met een shuttlebus gebracht worden naar het vliegveld. Heel erg gemakkelijk.
Auto wordt wel naar een andere parkeerplaats gebracht.
Helaas wordt dan de stoel vd auto anders ingesteld, wordt de radio gebruikt en wordt aan de verwarming gezeten. Tip voor de World Shuttle BV medewerkers, doe dat niet!

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 11 januari 2020.


Super vlot geregeld. Snelle service.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Het ging heel soepel. Ik ben heel tevreden en zal zeker weer gebruik maken van deze dienst.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 08 januari 2020.


Netto voordelige prijs. Alleen geen nacontrole gedaan van de auto bij inchecken. Had waarschijnlijk ook te maken, omdat er meerdere klanten klaar stonden. Was verder ook geen ramp.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


Goede service prijs is prima niet te duur in verhouding met anderen . Ophaal wegbreng service prima , auto staat klaar . Dichtbij Schiphol

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


5

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


Snelle correcte ontvangst en afhandeling, ook snel met bus vervoerd van en naar parking.
Op mijn vraag of de auto nog binnen wordt gezet krijg Ik als antwoord ja hoor we hebben een parkeergarage. Ik vertrek naar schiphol met een onbestemd gevoel of dit echt zo is en of mijn auto wel binnen staat gedurende mijn afwezigheid.
Bij terugkomst staat de auto buiten geparkeerd tussen allerlei andere autos en is de plek onder de auto bij weg rijden heel droog.. Wat ontbreekt voor mij is een duidelijk antwoord en bewijs waar je auto word geparkeerd als je betaalt voor binnen parkeren. Het voor deel van de twijfel blijft bij mij bestaan bij alle parkeermogelijkheden en bedrijven die dit rondom schiphol verzorgen en waarbij ik zelf niet de auto breng in de garage. Ik kies volgende keer toch voor het laatste...

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 03 januari 2020.


Heel goed betaalbaar. Snel gebracht en super snel gehaald. Echt prima service!

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 02 januari 2020.


Wij hebben voor het eerst gebruik gemarkt van Parkos shuttle service 22.12.2019.Omdat ons Tom Tom een ander plek aangaf was het moeilijk het parkeer plaats te vinden naar een telefoontje was dit zo opgelost.
Auto afgegeven en gelijk na het vliegveld gebracht.Bij terug komst een telefoontje en gelijk opgehaald.Prima service en zal zeker weer gebruiken.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 29 december 2019.


Keurig op tijd en aan de afspraken gehouden. Prijs was ook gunstiger dan bij andere aanbieders.

8

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 19 december 2019.


Prima, op tijd volgens afspraak

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 11 december 2019.


Prettig, vriendelijk personeel.
Zonder oponthoud naar en van het vliegveld, goed geregeld. Ik ga het vaker doen

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 21 november 2019.


Snelle shuttle service, vriendelijk personeel, goede prijs

10

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 07 november 2019.


Ik vond alles prima geregeld bij aankomst moesten we lang wachten op de bus maar daar konden ze niks aan doen alles rond schiphol stond die dag vast.

Over World Shuttle BV

Het buitenterrein van World Shuttle is omheind, verhard en voorzien van goede camerabeveiliging. Bij World Shuttle kunt u terecht met alle soorten personenauto’s met een maximale afmeting van 5 meter in lengte en een maximale breedte van 2,40 meter. Voor voertuigen die niet voldoen aan deze vereisten dient u een toeslag van €20,- te betalen. Dit kunt u contant ter plekke betalen.

Shuttle parkeren
Bij World Shuttle maakt u gebruik van shuttle parkeren. Bij aankomst kunt u zich melden bij de receptie. De shuttlebus brengt u in 7 minuten naar het vliegveld. Na landing op het vliegveld wordt u weer naar uw auto gebracht zodat u snel uw terugreis kunt hervatten. Er wordt ongeveer 15 kilometer met uw auto gereden. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te parkeren.

Valet parkeren
Op de dag van vertrek rijdt u zelf rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. U geeft uw auto af aan een van de medewerkers van World Shuttle. Samen met de medewerker controleert u uw auto op eventuele bestaande schades. Dit om misverstanden te voorkomen. Vervolgens kunt u direct inchecken en uw reis voortzetten. De chauffeur van World Shuttle rijdt uw auto dan naar het beveiligde parkeerterrein. Bij terugkomst op Schiphol, neemt u contact op met World Shuttle zodra u uw bagage heeft ontvangen. Samen met de medewerker van World Shuttle spreekt u een locatie af waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen. U kunt er tijdens uw reservering voor kiezen om uw auto buiten of overdekt te laten parkeren

Het terrein van World Shuttle BV is omheind en voorzien van goede camerabeveiliging en verlichting. Verder is er altijd personeel aanwezig op het terrein. Uw auto staat veilig geparkeerd bij World Shuttle BV.

World Shuttle BV heeft een mooie wachtruimte voorzien van een toilet en er staat een kop koffie voor u klaar bij aankomst. De medewerkers helpen u graag met het inladen van uw bagage.

Elektrisch laden

Deze aanbieder beschikt over diverse laadpalen voor het opladen van uw elektrische auto. Zo kunt u na uw reis zonder zorgen en met een volle accu uw reis vervolgen. Het laden met eigen laadpas kost 10 euro. Indien u geen gebruik wilt maken van uw eigen laadpas kunt u ook uw auto laden. Voor een Tesla wordt dan 40 euro gerekend en voor een andere elektrische auto wordt 30 euro in rekening gebracht. U kunt het elektrisch laden van uw auto bij boeken bij het afronden van uw reservering, of ter plaatse voldoen.

Het terrein bevindt zich op de hoek van de straat aan de Aalsmeerderweg. Het huisnummer is 622, maar op sommige navigatiesystemen kunt u beter huisnummer 624 invoeren. Neem 30 minuten voor aankomst contact op met de parking, zodat zij op de hoogte zijn van uw komst. U kunt bellen naar het bovenstaande telefoonnummer.

Aankomst Shuttle parkeren
U rijdt het terrein op en u kunt zich melden bij de receptie. Indien nodig helpt een medewerker u graag met uw bagage. U dient uw sleutels af te geven zodat de parking zo efficiënt mogelijk met het terrein kan werken. De parking maakt gebruik van meerdere terreinen en daardoor kan het zijn dat er maximaal 15 kilometer met uw auto wordt gereden. De shuttlebus brengt u vervolgens naar het vliegveld.

Terugkomst Shuttle Parkeren
Op de terugweg neemt u na landing weer telefonisch contact op met World Shuttle om een tijd met u af te spreken.

Ophaal Locatie
Het pick up point / ophaalpunt is voor vertrek hal 3 bij draaideur C!


Aankomst Valet Parkeren
Op de dag van uw reis, rijdt u rechtstreeks naar de vertrekhal van Schiphol. Bel ca. 15 minuten voordat u aankomt met World Shuttle. (het telefoonnummer vind u in uw bevestiging) om uw aankomst te bevestigen en de exacte afleverlocatie af te spreken. Na een korte voertuiginspectie, kunt u direct naar de incheckbalie gaan. De chauffeur zal uw auto voor u parkeren op het beveiligde parkeerterrein.

Terugkomst Valet Parkeren
Als u terug komt van uw reis, neemt u als u bij de bagageband staat telefonisch contact op met World Shuttle. De chauffeur zal u een exacte locatie geven waar u uw auto weer in ontvangst kunt nemen.

Adres

Aalsmeerderweg 624, 1437 EJ, Rozenburg

Help