Total Care Parking

Total Care Parking is een bedrijf dat beschikt over een luxe parkeergarage naast de A4. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Schiphol en haalt u weer op aan het einde van uw reis. Het personeel van Total Care Parking parkeert de auto zorgvuldig voor u. Het personeel helpt u verder graag met de koffers uitladen. Schiphol ligt 10 minuten van de parking af.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Total Care Parking

Total Care Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Total Care Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,5
Op basis van 493 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 18 juli 2019.


Alles tot in de puntjes geregeld.

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 juli 2019.


Prima service

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 16 juli 2019.


Top service! Super vriendelijke mensen en perfect geregeld! Ik parkeer hier zeker nog een keer mijn auto.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juli 2019.


Het is heel goed geregeld. Wij hebben een kleine 10 minuten gewacht op de shuttle. Mijn auto stond veilig geparkeerd. Dat vind ik zeker belangrijk.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 13 juli 2019.


Prima!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 12 juli 2019.


Helemaal top, vriendelijk te woord gestaan, snelle service

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 12 juli 2019.


Erg goede ervaring super aardige medewerkers!

10

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 12 juli 2019.


Goed geregeld, fijne ontvangst en ook bij terugkomst adequate afhandeling!

10

Heeft geparkeerd in februari 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Moei ervaring. Toen wij bij de parking terrein kwam, we waren maten naar Schiphol bij een shuttlebus. Voor ons terug reis de chauffeur was aanwezig toen wij van de Schiphol gate uitstap.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Uitermate tevreden. Vlotte afhandeling heenreis en op de terugreis konden we zo instappen in het busje wat al klaarstond. Auto stond klaar om mee weg te rijden.

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Alles perfect geregeld

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 11 juli 2019.


Vriendelijke en betrouwbare medewerkers .Zelfs toen wij laat in de nacht aan kwamen op Schiphol een telefoontje en wij werden vriendelijk vermeld waar wij moesten gaan staan en het busje was onderweg.Alles snel geregeld. een goede prijs kwaliteit aanbieding

10

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 10 juli 2019.


Afleveren auto: Keurige ontvangst, vriendelijk personeel aanwezig, snelle afhandeling, prima taxibusje
Ophalen auto: Na telefoontje binnen 10 minuten taxibus aanwezig, zeer vriendelijke chauffeur, rit tot aan de auto.
Een hele prettige ervaring en bij mijn volgende vliegreis via Schiphol zal ik zeker weer gebruik maken van Total Care Parking Roelofarendsveen.

8

Heeft geparkeerd in juli 2019. Beoordeling geschreven op 10 juli 2019.


Goed zoals verwacht

8

Heeft geparkeerd in juni 2019. Beoordeling geschreven op 10 juli 2019.


Prima en snel. Ze hadden wel de auto in de 1 op een helling staan waardoor de koppeling bij het opharken een geluid maakte. Verder prima en vriendelijk

Over Total Care Parking

Total Care Parking biedt overdekt parkeren en een shuttledienst aan. De parkeergarage beschikt over maar liefst vier verdiepingen, in totaal 450 parkeerplaatsen. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week uw auto parkeren. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 10 minuten vanaf de parkeergarage naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag om de koffers in de shuttlebus te laden. De medewerkers parkeren de auto voor u in de parkeergarage. Zij vragen u de autosleutels af te geven om de auto’s efficiënt en veilig te kunnen parkeren. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. Het personeel zet uw auto voor u klaar, zodat u snel naar huis kunt rijden. De shuttlebus is voor 4 personen gratis. Voor ieder extra persoon dient 5 euro extra betaalt te worden. Dit kunt u eenvoudig bij uw reservering bijboeken.

De parkeergarage van Total Care Parking is voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Daarnaast is iedere verdieping van de parkeergarage voorzien van elektronische branddeuren, die in geval van calamiteiten dichtvallen. Alleen medewerkers van de parkeeraanbieder hebben toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden zorgvuldig bewaard in een kluis.

Total Care Parking is gevestigd in een modern gebouw dat van alle gemakken voorzien is. Binnen bij de receptie is een wachtruimte voorzien van drankautomaten en toiletten.

In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Total Care Parking zit aan de Veenderveld 10 te Roelofarendsveen. U kunt hier snel komen via afslag 5 van de A4. Total Care Parking ligt met name gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland. Via de routeplanner van Parkos kunt u de weg ernaartoe makkelijk vinden.

Wanneer u aankomt bij Total Care Parking rijdt u het terrein op en parkeert u de auto op een van de parkeerplekken voor het gebouw. Vervolgens kunt u zich binnen bij de balie melden en de auto inchecken.

Een witte shuttlebus met het woord “Shuttle” op de zijkant staat buiten op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in 10 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis laat u Total Care Parking weten wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De medewerkers van de parkeeraanbieder vertellen u gelijk waar u opgehaald wordt. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij Total Care Parking. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan Total Care Parking, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Help