Total Care Parking

Total Care Parking is een bedrijf dat beschikt over een luxe parkeergarage naast de A4. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Schiphol en haalt u weer op aan het einde van uw reis. Het personeel van Total Care Parking parkeert de auto zorgvuldig voor u. Het personeel helpt u verder graag met de koffers uitladen. Schiphol ligt 10 minuten van de parking af.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Total Care Parking

Total Care Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Total Care Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 347 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 17 november 2018.


Thank you very much. Everything was OK. I can only recommend it.

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 01 november 2018.


Mijn ervaring is zeer prettig, een goede service en vriendelijk personeel.

10

Heeft geparkeerd in oktober 2018. Beoordeling geschreven op 22 oktober 2018.


Na aankomst werd onze auto door een medewerker op een andere plek rondom het bedrijf geparkeerd en werden we binnen 15 minuten weggebracht naar Schiphol, samen met nog 4 anderen.
Bij terugkomst was er een misverstand. Er werd ons gezegd bij C te wachten, maar de bus stond bij D, waardoor wij een half uur hebben staan wachten, terwijl de bus waarschijnlijk bij D stond.
Kan gebeuren...

10

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 03 oktober 2018.


1e x via Total CARE Parking: uitstekende dienstverlening precies cf. duidelijke afspraken !
Vriendelijke en begripvolle medewerkers duidelijke uitleg

8

Heeft geparkeerd in september 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


Super! Alles verliep spoedig en keurige en vriendelijke ontvangst

8

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 11 september 2018.


5 sterren. Ik vind het wel kwetsbaar dat de sleutel op de achterruitenwisser ligt.beter op de passagiersstoel

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 09 september 2018.


Goed geregeld

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 07 september 2018.


Makkelijke locatie direct naast de snelweg. Het reserveren ging vlekkeloos. Netjes weggebracht bij de juiste vertrekhal. Na een heerlijke vakantie was het lang wachten op de bagage. Parkos geïnformeerd dat het later werd. Geen enkel probleem werd er aangegeven. Nadat we de bagage eindelijk hadden liepen wij naar buiten bij de vertrekhal terwijl duidelijk was gezegd bij de aankomsthal uitgang C. Ik werd gebeld dat de chauffeur mij niet kon vinden. Telefonisch werd ik naar de juiste opstap plaats begeleid. Wat een service! Na een korte rit stond mijn wagen netjes klaar. Chauffeur heeft ons nog even met de bagage geholpen. Uitstekend bedrijf met goede service en vriendelijke en behulpzame medewerkers!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 06 september 2018.


Uitstekende service, goede communicatie, snel en correct! Prijs is goed. Helemaal niks op aan te merken. Net bedrijf. Auto met een goed gevoel achtergelaten en terug gekregen. En ook niet onbelangrijk zeer vriendelijk personeel!!!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 05 september 2018.


Vriendelijke en behulpzame mensen die er werken.
Contact was prima, men maakt een praatje tijdens de auto rit en is geïnteresseerd in de mensen. Tijdens het halen meerdere malen gebeld en dan word je ook vriendelijk te woord gestaan zelfs als het midden in de nacht is
Er is een duidelijke uitleg over de haalprocedure en gemaakte afspraken worden nagekomen.
Total care parking is makkelijk te bereiken vanaf de snelweg, dus geen gezoek in een stad.
We zijn zeer tevreden over total care parking en hebben geen verbeterpunten.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 05 september 2018.


Toen ik naar de locatie toe reed, dacht ik “best wel ver van Schiphol”. De praktijk is een andere. Wat een prettige en snelle afhandeling. Zowel bij vertrek als bij terugkomst zeer adequaat opgevangen en vervoerd. Bij parkeren op Schiphol zou ik echt niet sneller zijn geweest, maar wel duurder. Dus voor herhaling vatbaar!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 01 september 2018.


Vriendelijk, goede uitleg! Kom hier zeker terug.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2018.


Prima parkeerplaats met snelle shuttle voor brengen en halen!

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2018.


Misschien toeval, maar bij zowel de heen en terugreis nauwelijks wachttijden voor de bus.

10

Heeft geparkeerd in augustus 2018. Beoordeling geschreven op 21 augustus 2018.


Goed

Over Total Care Parking

Total Care Parking biedt overdekt parkeren en een shuttledienst aan. De parkeergarage beschikt over maar liefst vier verdiepingen, in totaal 450 parkeerplaatsen. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week uw auto parkeren. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 10 minuten vanaf de parkeergarage naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag om de koffers in de shuttlebus te laden. De medewerkers parkeren de auto voor u in de parkeergarage. Zij vragen u de autosleutels af te geven om de auto’s efficiënt en veilig te kunnen parkeren. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. Het personeel zet uw auto voor u klaar, zodat u snel naar huis kunt rijden.

De parkeergarage van Total Care Parking is voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Daarnaast is iedere verdieping van de parkeergarage voorzien van elektronische branddeuren, die in geval van calamiteiten dichtvallen. Alleen medewerkers van de parkeeraanbieder hebben toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden zorgvuldig bewaard in een kluis.

Total Care Parking is gevestigd in een modern gebouw dat van alle gemakken voorzien is. Binnen bij de receptie is een wachtruimte voorzien van drankautomaten en toiletten.

In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Total Care Parking zit aan de Veenderveld 10 te Roelofarendsveen. U kunt hier snel komen via afslag 5 van de A4. Total Care Parking ligt met name gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland. Via de routeplanner van Parkos kunt u de weg ernaartoe makkelijk vinden.

Wanneer u aankomt bij Total Care Parking rijdt u het terrein op en parkeert u de auto op een van de parkeerplekken voor het gebouw. Vervolgens kunt u zich binnen bij de balie melden en de auto inchecken.

Een witte shuttlebus met het woord “Shuttle” op de zijkant staat buiten op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in 10 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis laat u Total Care Parking weten wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De medewerkers van de parkeeraanbieder vertellen u gelijk waar u opgehaald wordt. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij Total Care Parking. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan Total Care Parking, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Help