Total Care Parking

Total Care Parking is een bedrijf dat beschikt over een luxe parkeergarage naast de A4. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Schiphol en haalt u weer op aan het einde van uw reis. Het personeel van Total Care Parking parkeert de auto zorgvuldig voor u. Het personeel helpt u verder graag met de koffers uitladen. Schiphol ligt 10 minuten van de parking af.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Total Care Parking

Total Care Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
80%

Bereikbaarheid

5min tot de terminal
24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× Valet service

Beoordelingen Total Care Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 366 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 17 januari 2019.


Top, vriendelijke mensen, niks op aan te merken.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 17 januari 2019.


Top service, vriendelijke mensen, staan voor je klaar.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 16 januari 2019.


Het is goed vriendelijk personaal

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 01 januari 2019.


Goede parkeergarage, makkelijk te vinden vanaf de A4, vlotte afhandeling van betaling e.d., Moesten bij aankomst bij de parkeergarage wel zelf een stuk met de koffers sjouwen, op vliegveld ging dat beter. Ook bij terugkomst moesten we deels zelf voor de koffers zorgen. Vorige keer ging dat beter.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 29 december 2018.


Top! Bij aankomst meteen een busje klaar voor 6 personen. We waren met 2 auto 's op 1 naam dit was even verwarrend maar geen probleem.

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Topervaring met deze parking.
Snelle service waarbij we bijna onmiddellijk na onze aankomst naar het vliegveld werden gebracht en we niet lang moesten wachten bij onze terugkeer.
Zeker aan te bevelen.

8

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Perfect geregeld

10

Heeft geparkeerd in december 2018. Beoordeling geschreven op 27 december 2018.


Heel vriendelijk personeel en stipt op tijd en zeker niet duur

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 14 december 2018.


Heel goed, snelle service

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 11 december 2018.


Prima service, schone faciliteiten, makkelijke ophaal dienst!

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 11 december 2018.


Alles was perfect en in de puntjes geregeld. Toen ik aankwam stond het busje al klaar om richting Schiphol te gaan en kreeg ik de informatie mee voor op de terugweg. En toen ik terug aankwam in Schiphol en belde naar Parkos stond het busje er 10 minuten later al. Alles ging heel vlot en goedkoper of in België. Zo kon ik toch met wat minder zenuwen op reis vertrekken.

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 29 november 2018.


Alles goed en snel geregeld. Inchecken zo gebeurd en binnen 10 vertrokken. Op terug reis slecht 15 minuten hoeven wachten

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Snel gebracht en gehaald. Nette welkomstruimte, aardige mensen

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 27 november 2018.


Prima geregeld
Direct aan de A4
Ff bellen en binnen15 minuten staan zijn ze er om je weer op te halen
Sjaak bedankt

10

Heeft geparkeerd in november 2018. Beoordeling geschreven op 25 november 2018.


Goede service

Over Total Care Parking

Total Care Parking biedt overdekt parkeren en een shuttledienst aan. De parkeergarage beschikt over maar liefst vier verdiepingen, in totaal 450 parkeerplaatsen. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week uw auto parkeren. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 10 minuten vanaf de parkeergarage naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag om de koffers in de shuttlebus te laden. De medewerkers parkeren de auto voor u in de parkeergarage. Zij vragen u de autosleutels af te geven om de auto’s efficiënt en veilig te kunnen parkeren. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. Het personeel zet uw auto voor u klaar, zodat u snel naar huis kunt rijden.

De parkeergarage van Total Care Parking is voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Daarnaast is iedere verdieping van de parkeergarage voorzien van elektronische branddeuren, die in geval van calamiteiten dichtvallen. Alleen medewerkers van de parkeeraanbieder hebben toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden zorgvuldig bewaard in een kluis.

Total Care Parking is gevestigd in een modern gebouw dat van alle gemakken voorzien is. Binnen bij de receptie is een wachtruimte voorzien van drankautomaten en toiletten.

In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Total Care Parking zit aan de Veenderveld 10 te Roelofarendsveen. U kunt hier snel komen via afslag 5 van de A4. Total Care Parking ligt met name gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland. Via de routeplanner van Parkos kunt u de weg ernaartoe makkelijk vinden.

Wanneer u aankomt bij Total Care Parking rijdt u het terrein op en parkeert u de auto op een van de parkeerplekken voor het gebouw. Vervolgens kunt u zich binnen bij de balie melden en de auto inchecken.

Een witte shuttlebus met het woord “Shuttle” op de zijkant staat buiten op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in 10 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis laat u Total Care Parking weten wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De medewerkers van de parkeeraanbieder vertellen u gelijk waar u opgehaald wordt. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij Total Care Parking. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan Total Care Parking, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Help