Total Care Parking

Total Care Parking is een bedrijf dat beschikt over een luxe parkeergarage naast de A4. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Schiphol en haalt u weer op aan het einde van uw reis. Het personeel van Total Care Parking parkeert de auto zorgvuldig voor u. Het personeel helpt u verder graag met de koffers uitladen. Schiphol ligt 10 minuten van de parking af.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Total Care Parking

Total Care Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Total Care Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,4
Op basis van 400 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 18 mei 2019.


Perfecte service

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 17 mei 2019.


Een prima parking. Duidelijke afspraken en ze doen wat ze beloven.
Hier mogen de mannen van sommige Interparkings Brussel eens stage komen lopen om te zien hoe service en klantgericht werken eruit ziet.
Wij komen hier zeker nog eens graag terug voor een volgende reis.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 17 mei 2019.


Absoluut top. Beslist niet de laatste keer.Vanaf nu, vaste klant.

8

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 17 mei 2019.


Je rijdt, komend vanuit Noord-Holland iets verder door, maar het parkeren bij Total Parking is zeker de moeite waard. Parkeerkosten zijn aanzienlijk lager dan bij andere parkeeraanbieders en de service is prima geregeld. Shuttle bussen rijden je binnen korte tijd naar Schiphol en bij terugkomst staat het busje al te wachten. Chauffeurs zijn zeer behulpzaam. Blijf daar zeker parkeren wanneer ik weer in het vliegtuig stap.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 mei 2019.


Alles prima voor elkaar. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Helemaal onverwacht is dat je de auto buiten kunt laten staan en deze vervolgens door een medewerker binnen wordt geparkeerd, en dat je auto ook weer buiten klaar staat bij vertrek.

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 16 mei 2019.


Netjes, vriendelijk personeel, werken op tijd. Zeker voor herhaling vatbaar

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 14 mei 2019.


Wij zijn zeer tevreden

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 14 mei 2019.


Onlangs mijn auto via Total Care Parking - Shuttle parkeren binnen geregeld.
Shuttlebus was snel ter plekke. Auto stond netjes gereed bij terugkomst.
Geen op of aanmerkingen te melden en zou het de eerstvolgende keer weer zo aanpakken

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Snelle transfer, heen en terug, vriendelijk personeel, netjes gestald

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Erg goed, een aanrader !

10

Heeft geparkeerd in mei 2019. Beoordeling geschreven op 12 mei 2019.


Snel en makkelijk online een parkeerplek gereserveerd. Vriendelijke chauffeurs. Bij aankomst op Schiphol na de bagage te hebben ontvangen, gebeld zoals aangegeven stond op het kaartje en konden vrijwel meteen in de transferbus stappen. Werden netjes bij onze eigen auto afgezet waarna we gelijk naar huis konden rijden.

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Wij moesten midden in de nacht op Schiphol zijn. Openbaar vervoer ed. is dan niet echt een optie. Voor het eerst hebben wij dus gebruik gemaakt van Total Care Parking via Parkos en dat is ons uitstekend bevallen. Vriendelijke mensen, goede service en voor de deur bij Schiphol uit- en instappen. Wij vonden het eng om onze autosleutel achter te moeten laten, maar eigenlijk is dat best handig. Kan hij onderweg niet kwijtraken. Volgende keer doen wij dit zo weer!

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Makkelijk snel en goedkoop!

10

Heeft geparkeerd in april 2019. Beoordeling geschreven op 11 mei 2019.


Goede en betrouwbare dienst.

8

Heeft geparkeerd in maart 2019. Beoordeling geschreven op 12 april 2019.


Prima

Over Total Care Parking

Total Care Parking biedt overdekt parkeren en een shuttledienst aan. De parkeergarage beschikt over maar liefst vier verdiepingen, in totaal 450 parkeerplaatsen. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week uw auto parkeren. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 10 minuten vanaf de parkeergarage naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag om de koffers in de shuttlebus te laden. De medewerkers parkeren de auto voor u in de parkeergarage. Zij vragen u de autosleutels af te geven om de auto’s efficiënt en veilig te kunnen parkeren. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. Het personeel zet uw auto voor u klaar, zodat u snel naar huis kunt rijden.

De parkeergarage van Total Care Parking is voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Daarnaast is iedere verdieping van de parkeergarage voorzien van elektronische branddeuren, die in geval van calamiteiten dichtvallen. Alleen medewerkers van de parkeeraanbieder hebben toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden zorgvuldig bewaard in een kluis.

Total Care Parking is gevestigd in een modern gebouw dat van alle gemakken voorzien is. Binnen bij de receptie is een wachtruimte voorzien van drankautomaten en toiletten.

In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Total Care Parking zit aan de Veenderveld 10 te Roelofarendsveen. U kunt hier snel komen via afslag 5 van de A4. Total Care Parking ligt met name gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland. Via de routeplanner van Parkos kunt u de weg ernaartoe makkelijk vinden.

Wanneer u aankomt bij Total Care Parking rijdt u het terrein op en parkeert u de auto op een van de parkeerplekken voor het gebouw. Vervolgens kunt u zich binnen bij de balie melden en de auto inchecken.

Een witte shuttlebus met het woord “Shuttle” op de zijkant staat buiten op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in 10 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis laat u Total Care Parking weten wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De medewerkers van de parkeeraanbieder vertellen u gelijk waar u opgehaald wordt. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij Total Care Parking. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan Total Care Parking, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Help