Total Care Parking

Total Care Parking is een bedrijf dat beschikt over een luxe parkeergarage naast de A4. Een shuttlebus brengt u vervolgens naar Schiphol en haalt u weer op aan het einde van uw reis. Het personeel van Total Care Parking parkeert de auto zorgvuldig voor u. Het personeel helpt u verder graag met de koffers uitladen. Schiphol ligt 10 minuten van de parking af.

Meer informatie

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Total Care Parking

Total Care Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
80%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Elektrisch oplaadpunt
100%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Parkeergarage
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
60%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× Valet service

Beoordelingen Total Care Parking

Alleen klanten die een reservering hebben gemaakt via Parkos en daadwerkelijk bij de parkeeraanbieder hebben geparkeerd, mogen een beoordeling achterlaten. Dit betekent dat onze beoordelingen van echte klanten zijn zoals u.

Bij parkeeraanbieders die meer dan 60 beoordelingen hebben, worden beoordelingen die ouder zijn dan 1 jaar verwijderd. Zo bent u gegarandeerd van alleen relevante informatie voor uw aankomende reis.

9,5
Op basis van 705 beoordelingen
10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 12 januari 2020.


Top service

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 11 januari 2020.


Geweldige service. We kwamen aan en konden meteen mee met een shuttlebus naar de luchthaven. Na 23 dagen kwamen we terug. Gebeld dat we klaar stonden om opgehaald te worden. Binnen 10 minuten was het shuttlebusje er en konden we mee. Onze auto stond al weer klaar. Netjes alles afgehandeld, aanrader dus.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 10 januari 2020.


Goede service. auto netjes schoon bij ophalen. klein stukje naar schiphol, parking lekker dicht bij de snelweg. vriendelijke mensen. ook s'nachts mogelijk om te parkeren. duidelijke uitleg over ophalen.
volgende reis parkeer ik zeker weer hier.

10

Heeft geparkeerd in januari 2020. Beoordeling geschreven op 09 januari 2020.


Prima verzorgd. Alles op tijd. Vriendelijke bejegening.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 06 januari 2020.


Faciliteiten waren super netjes, de medewerkers hadden goed contact en waren erg behulpzaam. Het enige jammere is dat de parkeerplaats een beetje ver van Schiphol is.

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 05 januari 2020.


Bardzo dobra obsługa

10

Heeft geparkeerd in december 2019. Beoordeling geschreven op 27 december 2019.


Correct en op tijd, aardige mensen, prima service.

8

Heeft geparkeerd in oktober 2019. Beoordeling geschreven op 21 december 2019.


Prima prijs-kwaliteit verhouding, aardige chauffeurs

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 09 december 2019.


Alle afspraken zijn 100% nagekomen, prijs is gunstig. Dus alles tot volle tevredenheid.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 05 december 2019.


Alles is prima en volgens afspraak verlopen.

8

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 03 december 2019.


Korte wachttijden, reistijd naar schiphol was redelijk, wel buiten spits gereisd, heb vraagtekens bij reistijden tijdens de spits. Goede correcte contacten vanuit medewerkers.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 02 december 2019.


Vriendelijk en behulpzaam personeel, haal en breng service is lekker vlot en no-nonsense afhandeling + kopje koffie. Ondanks dat we flink te laat waren, werden we toch netjes geholpen.

Minpuntje:
- Relatief duur, maar goed de prijs weet je van tevoren dus echt minpunt is het niet.
- Het is niet helemaal duidelijk soms welke partij je moet aanspreken of waar je mee te maken hebt. Er zitten namelijk meerdere bedrijven in het pand en ze maken gebruik van dezelfde busjes en dergelijke.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 30 november 2019.


Zeer goed bereikbaar, aardig personeel en goede service!

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 28 november 2019.


Zeer vriendelijk ontvangen door medewerker bij inleveren van auto. Goede uitleg. Bij terugkomst van vakantie werden we met het busje bij onze auto afgeleverd. Top.

10

Heeft geparkeerd in november 2019. Beoordeling geschreven op 25 november 2019.


Super goed geregeld, allemaal!!

Over Total Care Parking

Total Care Parking biedt overdekt parkeren en een shuttledienst aan. De parkeergarage beschikt over maar liefst vier verdiepingen, in totaal 450 parkeerplaatsen. U kunt 24 uren per dag, 7 dagen per week uw auto parkeren. De parkeergarage kent een maximale doorrijhoogte van 2,80 meter.

Shuttle parkeren
Een shuttlebus brengt u in 10 minuten vanaf de parkeergarage naar Schiphol. De medewerkers helpen u graag om de koffers in de shuttlebus te laden. De medewerkers parkeren de auto voor u in de parkeergarage. Zij vragen u de autosleutels af te geven om de auto’s efficiënt en veilig te kunnen parkeren. Op de terugreis haalt de shuttlebus u weer op van Schiphol. Het personeel zet uw auto voor u klaar, zodat u snel naar huis kunt rijden. De shuttlebus is voor 4 personen gratis. Voor ieder extra persoon dient 5 euro extra betaalt te worden. Dit kunt u eenvoudig bij uw reservering bijboeken.

Indien u aankomt of terugkomt tussen 00:00 uur en 06:00 uur wordt er eenmalig een nachttoeslag van 2,99 euro berekend. Dit kunt u bijboeken bij uw reservering. Als u zowel aankomt en terugkomt tussen de 00:00 en 06:00 uur dient u dit bedrag maar eenmalig te betalen.

De parkeergarage van Total Care Parking is voorzien van een CCTV-camerasysteem die ervoor zorgt dat uw auto 24/7 veilig staat. Daarnaast is iedere verdieping van de parkeergarage voorzien van elektronische branddeuren, die in geval van calamiteiten dichtvallen. Alleen medewerkers van de parkeeraanbieder hebben toegang tot de parkeergarage. Uw sleutels worden zorgvuldig bewaard in een kluis.

Total Care Parking is gevestigd in een modern gebouw dat van alle gemakken voorzien is. Binnen bij de receptie is een wachtruimte voorzien van drankautomaten en toiletten.

In de shuttlebus kunnen ook mindervaliden met inklapbare rolstoelen of rollators plaatsnemen. Voor de rit met de shuttlebus kunt u ook verschillende kinderzitjes voor baby’s en peuters aanvragen.

Shuttle parkeren

Aankomst
Total Care Parking zit aan de Veenderveld 10 te Roelofarendsveen. U kunt hier snel komen via afslag 5 van de A4. Total Care Parking ligt met name gunstig voor reizigers die reizen vanuit Zuid-Holland en Zeeland. Via de routeplanner van Parkos kunt u de weg ernaartoe makkelijk vinden.

Wanneer u aankomt bij Total Care Parking rijdt u het terrein op en parkeert u de auto op een van de parkeerplekken voor het gebouw. Vervolgens kunt u zich binnen bij de balie melden en de auto inchecken.

Een witte shuttlebus met het woord “Shuttle” op de zijkant staat buiten op u te wachten voor het vervoer naar Schiphol. Het personeel helpt u graag de bagage in de shuttlebus te laden. De shuttlebus rijdt voor iedereen apart. Hoewel Schiphol op 16 kilometer afstand ligt, bent u er in 10 minuten vanwege de snelweg.

Vertrek
Op de terugreis laat u Total Care Parking weten wanneer u de bagage opgehaald heeft. Zij sturen dan een shuttlebus om u op te halen bij de aankomsthal. De medewerkers van de parkeeraanbieder vertellen u gelijk waar u opgehaald wordt. De parkeeraanbieder geeft u op de heenreis ook een plattegrond mee.

Uw auto staat alweer klaar bij Total Care Parking. De chauffeur helpt u om uw bagage in de auto te zetten en wenst u een veilige reis naar huis.

Het kan voorkomen dat u tijdens de reis de terugvlucht voor één of meer dagen moet uitstellen. U kunt dit doorgeven aan Total Care Parking, zodat zij zich hierop kunnen voorbereiden. U kunt mogelijke bijkomende parkeerkosten aan het einde van de reis ter plaatse bijbetalen.

Adres

Veenderveld 10, 2371 TV, Roelofarendsveen

Help