Topparking

Parkeren bij Schiphol Airport? Dat kan bij Topparking. Topparking bevindt zich in Uithoorn en heeft maar liefst 800 ruime parkeerplaatsen. De 3 Shuttlebussen rijden 24 uur per dag 7 dagen per week en brengen de reizigers in slechts 14 minuten van en naar Schiphol.

Meer informatie

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid Topparking

Topparking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Toiletten
Wachtruimte
Hulp met koffers
× Auto schoonmaak
× Elektrisch oplaadpunt
40%

Locatie

Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
× Binnen parkeren
× Parkeergarage
× Gehandicapten parkeerplek
40%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
Locatie aangegeven
× 5min tot de terminal
× <5min gelegen vanaf snelweg
× Valet service

Over Topparking

Topparking zit op een gloed nieuwe locatie in Uithoorn. Het parkeerterrein is ruim opgezet en beschikt over meer dan 800 parkeerplekken. U Parkeert zorgeloos en goedkoop uw auto bij Topparking. Als u met uw auto arriveert op het parkeerterrein van Topparking, krijgt u duidelijke aanwijzigen waar u uw auto kunt parkeren.

Shuttle parkeren
Als u gebruik maakt van de Shuttle-service van Topparking, dan rijdt u direct naar de locatie naar de Ondernemingsweg 100 in Uithoorn. Bel ca. 30 min. van te voren om uw aankomsttijd te bevestigen. Nadat u uw auto op aanwijzingen van het personeel heeft geparkeerd, kunt u in de shuttlebus stappen. De shuttle brengt u veilig in 14 minuten naar de vertrekhal.

Sleutels meenemen
Bij deze parking kunt u inprincipe uw auto sleutels meenemen op reis. Door mogelijke extra drukte in het hoogseizoen kan het gebeuren dat u in sommige gevallen u wordt gevraagd uw auto sleutels in te leveren. Uw auto wordt dan voor u veilig geparkeerd door het personeel van TopParking

Bij TopParking staat uw auto veilig op het omheinde en met camera's beveiligde parkeerterrein. Er is altijd personeel op de locatie aanwezig.

Het buitenterrein van Topparking is verhard en omheind. Op het parkeerterrein is een wachtruimte en toilet aanwezig. De chauffeur is altijd bereid om de bagage in de shuttlebus te laden. Daarnaast is het bij deze parking mogelijk om extra diensten bij te boeken. Topparking beschikt over een overdekte wasstraat voor het wassen en drogen van auto’s.

Elektrisch laden
Topparking beschikt maar liefst over 20 elektrische laadpalen en 2 superchargers die binnen 40 minuten een elektrische auto volledig opgeladen heeft.

Op de dag van vertrek rijdt u rechtstreeks naar de parking van Toppparking. Bel 30 minuten van te voren om uw aankomsttijd te bevestigen. Het adres is Ondernemingsweg 100 te Uithoorn. Het adres staat ook in deze bevestiging. Vervolgens kunt u zich bij de receptie melden, waarna een medewerker van Topparking u enkele parkeer instructies geeft. De shuttlebus staat voor u klaar en brengt u in 15 minuten naar de vertrekhal.

Bij terugkomst op de luchthaven neemt u onmiddellijk nadat u uw bagage heeft afgehaald telefonisch contact op met TopParking op het telefoonnummer in deze bevestiging. Kies in het keuzemenu voor NL of Eng en dan optie 1. U ontvang instructies waar de shuttlebus u weer zal ophalen.

Adres

Ondernemingsweg 100, 1422 DZ, Uithoorn

Help