The Star Parking

Snel en gemakkelijk parkeren op Schiphol? Kies dan voor Valet Parkeren bij The Star Parking. The Star Parking is 24/7 bereikbaar en het personeel staat altijd klaar om te helpen. Het parkeerterrein ligt op slechts 8 minuten van Schiphol en is volledig verhard.

Meer informatie

Adres

Planetenweg 5, 2132 HN, Hoofddorp
Parkeren Schiphol

Geef uw reisgegevens op

Van

Tot en met

Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden Betaalmogelijkheden

Beschikbaarheid The Star Parking

The Star Parking beoordeling

Alle parkeeraanbieders op Parkos zijn persoonlijk bezocht en beoordeeld door een van onze medewerkers.
De Parkos score geeft u een goed beeld van wat u van de parkeeraanbieder mag verwachten.

100%

Veiligheid

24u p/d aanwezigheid
Cameras
Omheining
Verzekerde parkeerplaats
Voertuig inspectie
60%

Faciliteiten

Auto schoonmaak
Elektrisch oplaadpunt
Hulp met koffers
× Toiletten
× Wachtruimte
80%

Locatie

Binnen parkeren
Geen maximale Doorrijhoogte
Verhard
Gehandicapten parkeerplek
× Parkeergarage
80%

Bereikbaarheid

24/7 transfer
<5min gelegen vanaf snelweg
Locatie aangegeven
Valet service
× 5min tot de terminal

Over The Star Parking

The Star Parking zit op slechts 8 minuten van de vertrekhal. U kunt de auto dag en nacht kwijt op een van de 60 parkeerplekken. Alle soorten personenauto’s kunnen bij The Star Parking worden geparkeerd parkeren. The Star Parking heeft de mogelijkheid om tegen een meerprijs van 10 euro de auto overdekt te parkeren.

Valet parkeren
Bij valet parkeren haalt een medewerker van The Star Parking uw auto op bij de vertrekhal. U rijdt dus zelf naar het vliegveld, maar hoeft niet zelf de auto te parkeren. De medewerker brengt de auto na een inspectie naar het verharde en bewaakte parkeerterrein. Op de terugreis wordt de auto weer naar de vertrekhal gereden.

Uw auto wordt dag en nacht in de gaten gehouden. Het parkeerterrein is beveiligd met slagbomen en cameratoezicht.

Tijdens de afdracht van uw auto bij het valet parkeren kunt u samen met de chauffeur de auto nalopen op eventuele schades. De medewerkers van The Star Parking zijn verzekerd volgens hun algemene voorwaarden.

De dienst van The Star Parking is compleet en van vele gemakken voorzien. Het parkeerterrein is verhard en de medewerkers helpen u graag met uw bagage. Na het afgeven van uw auto kunt u direct gebruik maken van de faciliteiten op het vliegveld.

Valet parkeren

Aankomst
Op de heenreis geeft u uw auto af op Schiphol zelf. 30 minuten voor aankomst belt u met The Star Parking. Zo kan de parkeeraanbieder tijdig een chauffeur naar Schiphol sturen. The Star Parking is 24/7 bereikbaar.

U rijdt naar de bocht tussen vertrek hal 2 en 3 De chauffeur staat hier op u te wachten. De chauffeur weet ook het kenteken en model van uw auto en zal de hand opsteken. Hij helpt u graag met de koffers.

Na de inspectie van uw auto, kunt u Schiphol binnenlopen. Ondertussen parkeert de chauffeur de auto voor u. Er zal niet meer dan 15 kilometer in de auto gereden worden.

Vertrek
Op de terugreis neemt u contact op met The Star Parking gelijk wanneer u geland bent op Schiphol. Een chauffeur brengt uw auto vervolgens direct naar de afgesproken plaatst in de bocht tussen vertrekhal 2 en 3. Samen inspecteert u de auto nog een keer, waarna u naar huis kunt rijden.

Adres

Planetenweg 5, 2132 HN, Hoofddorp